Bestil inden den 21 december 12:00 for at få leveret inden jul. Gælder kun for varer, som er på lager

Køb af øretelefoner til løb og træning

Køb af øretelefoner og hovedtelefoner til løb og træning

Tre ting, du bør overveje, før du køber

Uanset om du elsker de åbne vidder eller at udnytte dit potentiale bedre på løbebåndet, er der én ting, som de fleste løbere har til fælles – musik er et must. Vi mener naturligvis, at intet gør din træning bedre end bedre lyd. Men her er tre andre vigtige ting at tænke over, inden du beslutter dig for, hvilke øretelefoner til løb du vil købe – kablede vs. trådløse, pasform og batterilevetid.

SoundSport trådløse hovedtelefoner på et håndklæde ved siden af en boksehandske

Kablede øretelefoner versus ægte trådløse øretelefoner

Der er et par grunde til at elske kablede øretelefoner. For det første behøver du aldrig at bekymre dig om at holde dem opladet. Kablede øretelefoner giver dig også mulighed for at tilslutte dem direkte til løbebåndet, så du kan lytte til TV'et i fitnesscenteret.

Og dog, hvis du nogensinde har prøvet at hive en øretelefon ud ved et uheld, fordi din arm fik fat i ledningen, forstår du fordelen ved den trådløse løsning. Takket være Bluetooth® kan du lade musikken spille og holde din telefon i lommen. Og med nutidens innovation mister du ikke lydkvaliteten, når du dropper kablerne.

Du undrer dig måske over, hvorfor nogle hovedtelefoner kaldes trådløse, selvom der tydeligvis er ledninger, der forbinder øretelefonerne. I dette tilfælde betyder "trådløs", at hovedtelefonerne er afhængige af en Bluetooth-forbindelse – i stedet for et traditionelt kabel – til at sende lydsignalerne fra din enhed til højttalerne i dine ører.

Ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner er blot to øretelefoner, der udelukkende er tilsluttet via en stærk og pålidelig Bluetooth-forbindelse. I løbet af de seneste par år er den ægte trådløse kategori blevet et vildt populært valg blandt alle slags musikelskere. SoundSport Free, vores første ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner, blev lanceret i 2017. I år tilbyder vi to ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner mere til løb: Bose Sport Earbuds er udviklet til træning, og Bose QuietComfort® Earbuds tilbyder støjreduktion, der er lige så effektiv som vores hovedtelefoner med hovedbøjle.

Pasform

Når du motionerer, er komfortable øretelefoner lige så vigtige som behagelige løbesko. Og ligesom med dine sko er det også altid bedst at vide, at du får den støtte, du har brug for.

Når alt kommer til alt, er der intet, der får adrenalinen hurtigere ned, end når du er nødt til at sænke farten for at justere en øretelefon. En stabil pasform er blevet endnu vigtigere, nu hvor de smarte løbebåndstimer og lange intervaltræningstimer er så populære.

Pasformen varierer meget i hovedtelefoner til løb, så der er nogle ting, du skal overveje. Tænk over, hvordan dine hovedtelefoner vil føles efter nogle få kilometer. Vil de bevæge sig eller gnave? Tag et kig på hovedtelefonernes vægt – lettere kan føles bedre, når du løber langt.

Da folks ører varierer meget i form og størrelse, er det virkelig vigtigt at finde den øreprop, der passer bedst til dig. Hvordan ved vi det? Vi har brugt mange år på at måle variationen i størrelsen af folks indre ører. Vi har skabt unikke ørepropper baseret på alt det, vi har lært. Hver overflade, der rører dit øre, er fremstillet af blød silikone – ikke hård plastik – så øretelefonerne føles godt i dit øre under hele træningen. Så er der også en paraplyformet øreprop, der passer perfekt ind i dit øre. Dens funktion er at blive på plads, uanset hvor meget du hopper op og ned. Spidsen har en unik form, der skaber en skånsom forsegling i dit øre og holder den på plads – og som også hjælper med at forbedre lydkvaliteten. Vores hovedtelefoner leveres med tre forskellige par ørepropper (i størrelserne S/M/L), så du kan vælge den, der føles bedst for dig. Fun fact: Det er slet ikke ualmindeligt, at dit venstre øre har brug for en anden størrelse end dit højre øre.

Alle Bose-øretelefoner til løb har et innovativt vingespidsdesign og fås i flere ørepropstørrelser, men der er endnu en grund til, at Bose Sport Earbuds føles så sikre i dine ører: deres kompakte design. Selvom den nye sportsøretelefon er næsten identisk med SoundSport Free, sidder den 40 % tættere på øret. Det får øretelefonen til at se mere elegant ud på dit hoved – og føles mere sikker i dit øre. Når alt kommer til alt, jo længere en øretelefon stikker ud, jo mere tryk lægger den på fastgørelsesvingen, og jo mindre stabil vil den føles i dit øre – selv når du har den korrekt på.

Batterilevetid

Din musik skal holde længere end din træning.

Around-ear-hovedtelefoner har ofte masser af batterilevetid, men de fleste mennesker finder dem for klodsede at løbe med. Og mens in-ear-sportshovedtelefoner har en mindre størrelse, er det på bekostning af den plads, der er nødvendig til et stort batteri.

Hvis din musik giver dig det ekstra boost, du skal bruge for at nå ud over dine grænser, går det ikke, at dine hovedtelefoner smider håndklædet i ringen, før du gør. Så vær opmærksom på, hvor længe de varer pr. opladning, når du bruger dem, og hvor nemt de oplader, når du ikke bruger dem.

Bose Sport Earbuds giver op til fem timers batterilevetid pr. opladning – det er nok tid til, at den gennemsnitlige person kan løbe et maraton! På samme måde som du kommer dig efter en løbetur, kan du give øretelefonerne en pause i det medfølgende opladningsetui. Når det er fuldt opladet, kan etuiet give dig to hele opladninger med op til ti ekstra timer.

Vores SoundSport Free tilbyder seks timer på en enkelt opladning, og ligesom Bose Sport Earbuds oplades de i et etui, der giver dig to ekstra opladninger (op til 10 timers ekstra batterilevetid).

Janay Harding iført Bose Sport Earbuds under træning
Mand med Bose Sport Earbuds på, mens han sjipper

Forskellige træningsrutiner kræver forskellige slags øretelefoner

Det er nemmere at holde sig til en træningsplan, når du har en god kammerat til at presse dig. Og ingen træningskammerat er mere pålidelig end et par hovedtelefoner.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

Nye hovedtelefoner, nye øretelefoner og den næste udvikling inden for lyd.
Tips til køb: støjreducerende hovedtelefoner
Tre måder, musik motiverer dig på
da