KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

KØB HOVEDTELEFONER TIL LØB OG TRÆNING

Trofæikon

Tre ting, du bør overveje, før du køber

Uanset om du elsker de åbne vidder eller at udnytte dit potentiale bedre på løbebåndet, er der én ting, som de fleste løbere har til fælles – musik er et must. Vi mener naturligvis, at intet gør din træning bedre end bedre lyd. Men her er tre andre vigtige ting at tænke på, før du beslutter dig for, hvad du vil købe – kablet vs. trådløs, pasform og batterilevetid.

Hovedtelefoner/Bluetooth-ikon

Kablet vs. trådløs

Forskellige træningstyper kræver forskellige hovedtelefoner

Er du typen, der ikke ønsker at bekymre dig om at oplade dine hovedtelefoner? Og foretrækker du afslappet træning som f.eks. løbebånd, mens du bliver opdateret på det reality-show, som du ikke vil indrømme, at du ser? Så kan kablede hovedtelefoner være mere din stil.

Eller angriber du din træning som en ninjakriger og hader at blive revet ud af din rytme af en øretelefon, der bliver revet ud af dit øre? Så kan det være en god ide at blive trådløs. Takket være Bluetooth® kan du lade musikken spille og holde din telefon i lommen. Og med nutidens innovation mister du ikke lydkvaliteten, når du smider kablerne væk.

Hvorfor kaldes nogle hovedtelefoner trådløse, selvom de stadig har ledninger? Trådløs betyder, at der ikke er fysisk forbindelse mellem dine øretelefoner og din enhed. Hvis du ser på vores SoundSport trådløse hovedtelefoner, kan du se, at de har en ledning, der forbinder hver øretelefon, men de opretter trådløs forbindelse til din telefon, bærbare computer eller Bluetooth-enhed. Vil du fuldstændig droppe alt, der hedder ledninger? Vores SoundSport Free trådløse hovedtelefoner er vores første ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner.

Kvinde med SoundSport trådløse hovedtelefoner kontrollerer sit smartwatch
Thumbs up-ikon

Pasform

Dine hovedtelefoner til løb skal være lige så behagelige som dine løbesko

Intet får adrenalinen ned hurtigere, end når du skal sætte farten ned for at justere en øretelefon. En stabil pasform er blevet endnu vigtigere, nu hvor de smarte løbebåndstimer og lange intervaltræningstimer er så populære.

Pasformen varierer meget i hovedtelefoner til løb, så der er nogle ting, du skal overveje. Tænk over, hvordan dine hovedtelefoner vil føles på en lang løbetur. Vil de bevæge sig eller gnave? Tag et kig på hovedtelefonernes vægt – lettere kan føles bedre, når du løber langt.

Mange hovedtelefoner til træning har øretelefoner i én størrelse, der passer til alle. Men folks ører varierer meget i størrelse. Hvordan ved vi det? Vi har brugt mange år på at måle variationen i størrelsen af folks indre ører. Derfor har alle vores Bose SoundSport hovedtelefonerStayHear+ ørepropper. De har en unik form, der skaber en skånsom forsegling i dit øre og holder dem på plads - og som også hjælper med at forbedre lydkvaliteten. Vores hovedtelefoner leveres med tre forskellige par ørepropper (i størrelserne S/M/L), så du kan vælge den, der føles bedst for dig.

Kvinde, der bærer SoundSport Free trådløse hovedtelefoner efter sin træning
Batteri-ikon

Batterilevetid

Din musik skal holde længere end din træning

Around-ear-hovedtelefoner har ofte masser af batterilevetid, men de fleste mennesker finder dem for klodsede at løbe med. Og mens in-ear-sportshovedtelefoner har en mindre størrelse, er det på bekostning af den plads, der er nødvendig til et stort batteri.

Hvis din musik giver dig det ekstra boost, du skal bruge for at nå forbi dine grænser, kan du ikke have, at dine hovedtelefoner går ud, før du gør det. Så vær opmærksom på, hvor længe de varer pr. opladning, når du bruger dem, og hvor nemt er de at oplade, når du ikke bruger dem.

Vores trådløse sportshovedtelefoner fås i flere varianter og SoundSport trådløsehar op til 6 timers batterilevetid. Vores SoundSport Free hovedtelefoner oplades i et etui, der giver dig to ekstra opladninger (op til 10 timers batterilevetid). Og vores SoundSport kablede hovedtelefoner kan tilsluttes, så de holder lige så længe, din mobiltelefon gør.

BOSE HOVEDTELEFONER TIL LØB