NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

DE BEDSTE ØRETELEFONER OG HOVEDTELEFONER TIL ARBEJDET

Sådan kan støjreducerende teknologi hjælpe dig med at komme tilbage til kontoret

En ting, som mange mennesker ikke har savnet, mens de har holdt sig hjemme, er forstyrrende støj på kontoret, især fordi de har vænnet sig til et hjemmekontormiljø, som de kan tilpasse til deres egne behov og præferencer.

En tilbagevenden til kontoret kræver de bedste øretelefoner og hovedtelefoner til arbejdet for at modvirke den kraftige forøgelse af den omgivende lyd – fælleskøleskabets summen, kaffemaskinens kværn og kollegernes samtaler, når de holder pause. Og alt dette kommer efter en daglig rejse, der er fyldt med trafikkens skurrende dytten eller den offentlige transports rumlen.

Støjreducerende hovedtelefoner og øretelefoner kan tilbyde den perfekte løsning på disse problemer og lette overgangen tilbage til kontormiljøet. De bedste øretelefoner til arbejdet, der er designet til at neutralisere omgivende støj i stedet for at maskere den, har aktiv støjreduktionsteknologi, der hjælper dig med at opretholde et højt produktivitetsniveau og holde fokus på det arbejde, du står over for. Her kan du se, hvordan du gør.

Mand, der bærer QuietComfort 45 headphones på kontoret

Sådan fungerer støjreducerende teknologi

Mand med Bose QuietComfort Earbuds på

I modsætning til konventionelle hovedtelefoner kræver hovedtelefoner med aktiv støjreduktion (ANC) ikke, at musikken bliver højere for at maskere den omgivende støj. I stedet registrerer de omgivende lyd via bittesmå mikrofoner, der er indbygget i hovedtelefonernes ørestykke, og udsender en frekvens i den modsatte retning af den omgivende støjfrekvens, hvilket i bund og grund neutraliserer den i stedet for blot at maskere den med anden lyd.

De skaber en boble af beskyttelse til dine ører og giver mulighed for større fokus på den opgave, du står over for. Isolationsniveauet kan også justeres på nogle af de støjreducerende hovedtelefoner, så du kan lukke den nødvendige mængde omgivende støj ind. Selv hvis du ikke lytter til noget via ANC-hovedtelefonerne, kan du stadig få et pusterum ved at bære dem, da trådløse støjreducerende hovedtelefoner alene kan reducere den omgivende kontorstøj betydeligt.

Lyd, der kommer ind i og ud af Bose Noise Cancelling Headphones 700

Øget produktivitet

Bose QuietComfort Earbuds og opladeretui på et bord
Bose QuietComfort® Earbuds

Bose QuietComfort® Earbuds
Få mere at vide

Mand, der bærer Bose Noise Cancelling Headphones 700 på arbejdet

Fordi mange af os er blevet vant til fraværet af kontordistraktioner, mens vi arbejdede hjemmefra, er en af de centrale udfordringer ved at vende tilbage til kontoret at forblive fokuseret og produktiv. Dette faktum nævnes af WHO, som skrev i en rapport, at "det er indlysende, at når en opgave involverer lydsignaler af enhver art, vil støj med en intensitet, der er tilstrækkelig til at maskere eller forstyrre opfattelsen af disse signaler, også påvirke udførelsen af opgaven. En ny hændelse, som f.eks. starten på en ukendt lyd, vil også være distraherende og forstyrre mange forskellige opgaver."

Støjreducerende hovedtelefoner og øretelefoner kan hjælpe med at holde distraktioner på kontoret på et fornuftigt niveau. En mere gnidningsfri arbejdsdag uden stress fra støjende forstyrrelser kan give bedre produktivitet og større fokus på den aktuelle opgave, især for personer, der arbejder i åbne kontorfællesskaber, hvor andre måske bevæger sig rundt og snakker i løbet af dagen.

Mand, der bærer QuietComfort 45 headphones på kontoret
Bose QuietComfort® 45 headphones

Bose QuietComfort® 45 headphones
Få mere at vide

Forbedring af ny virksomhedsteknologi

Nogle nye teknologier og driftsmåder, der blev udviklet under pandemien, vender også tilbage til kontoret, og mange passer perfekt til støjreducerende hovedtelefoner. Zoom er f.eks. blevet en populær videoplatform til digitale møder og arrangementer både på og uden for kontoret i de seneste år. Ifølge BBC var salget af Zoom i sidste kvartal af 2020 faktisk på 370 % i forhold til samme periode et år før. I 2021 forventer virksomheden, at salget stiger med mere end 40 % for i alt $ 3,7 mia.

Uanset om medarbejderne bruger Zoom, FaceTime, Google Meet eller en anden lydafhængig kommunikationsplatform, er det en vigtig del af deres arbejde at opretholde en ren og ordentlig lydforbindelse. Dette understreger vigtigheden af at bruge de bedste øretelefoner og hovedtelefoner til telefonopkald og videoopkald, som forbedres betydeligt af støjreducerende teknologi. Uden et stille hjemmekontor vil det være vigtigt at bruge teknologi som støjreducerende hovedtelefoner til at tale klart med kunder, kolleger og alle andre, du kommunikerer med online.

Holder støjen på et sundt niveau

Konventionelle øretelefoner eller hovedtelefoner kan gøre et godt stykke arbejde med at maskere lyde udefra gennem en tæt forsegling eller den musik, du spiller gennem dem. Men når de omgivende kontorlyde eller andre lyde udefra stiger og gennemtrænger din koncentrationsboble, er den almindelige reaktion at skrue op for lyden, som potentielt overbelaster trommehinderne.

Hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og de bedste øretelefoner til telefonopkald kan eliminere dette behov og effektivt neutralisere den ubudne gæst. Reduktion af støj på et passende niveau kan gøre hele forskellen ved at give langvarig beskyttelse, der også holder dig engageret og produktiv i længere tid. Dette gælder især for personer, der har brugt mere end et år væk fra et traditionelt kontormiljø, da støj på arbejdspladsen kan virke højere end nogensinde før.

QuietComfort 45 headphones på et skrivebord
Kvinde, der bærer Bose Noise Cancelling Headphones 700 på arbejdet
Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Få mere at vide

Reducerer stress, forbedrer sundheden.

"Støj er en uspecifik stressfaktor, der aktiverer det autonome nervesystem og endokrin signalering", ifølge en rapport fra 2018, der er offentliggjort af US National Library of Medicine. Vedvarende høje niveauer af miljøstøj kan med tiden føre til "ikke-auditive effekter", herunder kronisk stress.

Da mange medarbejdere bruger mindst 40 timer om ugen på kontoret, er der et stort potentiale hver dag for at absorbere denne ekstra stress, måske uden overhovedet at være klar over det. Støjreducerende hovedtelefoner giver dig mulighed for at afværge noget af den gennem bedre kontrol over dit lydmiljø. Med reduktionen af stress kommer der en masse fordele over hele linjen, herunder større produktivitet og fokus.

Når man vender tilbage til kontoret efter at have været væk i et stykke tid, kan det give virksomheder mange fordele, men det er vigtigt ikke at lade de negative sider udligne dem. Overvej i stedet at integrere aktivt støjreducerende hovedtelefoner og øretelefoner i din kontoropsætning for at lette overgangen og kombinere fordelene fra et hjemmekontor med personligt fremmøde.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 og Bose QuietComfort Earbuds

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Sådan kan hovedtelefoner hjælpe dig med at blive mere produktiv på arbejdet
Sådan kan hovedtelefoner hjælpe dig med at blive mere produktiv på arbejdet
Tips til køb: støjreducerende hovedtelefoner
Tips til køb: støjreducerende hovedtelefoner
De vigtigste forskelle inden for støjblokerings-, reducerings- og maskeringsteknologi
De vigtigste forskelle inden for støjblokerings-, reducerings- og maskeringsteknologi