NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Partnerskabs- og licenseringsmuligheder

Partnerskaber kan være stærke. Få mere at vide om vores licenseringsmuligheder, vores nuværende partnere og hvordan du selv bliver partner.

Kom med i bandet

Hvorfor blive Bose-partner?

Giv dine kunder uovertrufne lydoplevelser ved hjælp af Boses berømte teknologi og brand. Bose har dedikeret flere årtier til at fremme forskning i lydteknologi og -innovation.

Teknologilicensering og ingrediens-brands

Sound by Bose
Powered by Bose

Teknologisk lydinnovation er vores fundament. Det er en del af vores DNA, der har drevet hvert produkt og hver banebrydende opdagelse, siden Dr. Amar Bose grundlagde virksomheden i 1964. Vær en del af fremtiden inden for fortræffelig lyd med patentbeskyttede ingrediensteknologier, som er dedikeret til uovertruffen lyd. Sound by Bose er det brand, der står for vores teknologi, et kendetegn for uovertruffen lydkvalitet og ydeevne. Powered by Bose er et springbræt til at udvide vores rækkevidde inden for høre- og sundhedsområdet.

Vores partnere

moto buds+ med Sound by Bose

Motorola lancerede moto buds+ med Sound by Bose, som er øretelefoner, hvor samarbejde møder innovation. Disse øretelefoner er finindstillet af Boses teknikere, så de leverer den bedste lydoplevelse i sin klasse til forbrugeren, herunder aktiv støjdæmpning og en justerbar EQ.

Motorolas moto buds+ med Sound by Bose og deres opladeretui

Lexie Hearing Aids Powered by Bose

Lexies tilpasning i verdensklasse og Boses uovertrufne lydteknologi forenes i overkommelige høreapparater, der giver selvtillid til millioner af brugere med let til moderat nedsat hørelse. Lexie Hearing Aids Powered by Bose har uovertruffen lyd og pasform, som giver en lydoplevelse, der er personligt skræddersyet til forbrugeren.

Lexie B2 Plus self-fitting OTC Hearing Aids i deres etui ved siden af produktets emballage

Fordele ved vores partnerskab

Førende teknologi
Nyd godt af fordelene ved vores banebrydende teknologi og passion for motivation, så du forbedrer din nuværende og fremtidige markedsposition.

Brand-værdi
Slå kræfterne sammen med et kraftfuldt brand, der udmærker sig ved sin position på markedet, historik med innovation og kundeloyalitet.

Produktudvidelse
Lav omfattende og konkurrencedygtige produktstrategier for at fremme vedvarende vækst.

Dedikeret support
Adgang til et dedikeret Bose-team, der specialiserer sig i markedsføring, teknik og licenseringsekspertise.

Strømlinet proces
Modtag tydelige brand-retningslinjer, samarbejdsbaseret markedsføringsindsats og effektiv godkendelse af aktiver.

Er du interesseret i at blive vores partner? Det er sød musik i vores ører.

Uanset, om du er virksomhedsleder eller arbejder med teknik, tilbyder vi en bred vifte af muligheder for at samarbejde og drive innovation.