NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Falske produkter

Den eneste måde, du kan være sikker på, at du køber et ægte Bose-produkt, er ved at købe direkte fra Bose eller gennem en autoriseret Bose-forhandler. Bose-produkter, der købes af forbrugere direkte fra Bose eller gennem en autoriseret forhandler, enten online eller i en fysisk butik, er dækket af Boses begrænsede garanti.

Køb fra uautoriserede forhandlere kan være risikabelt. Boses begrænsede garanti dækker kun produkter, der er købt direkte fra en autoriseret forhandler. Produkter, der er købt fra uautoriserede forhandlere, kan desuden være kopier eller hælervarer. Hvis du forsøger at videresælge sådanne produkter, kan du blive pålagt civilretligt ansvar og/eller strafferetlige sanktioner.

Det skal du være opmærksom på – og gøre

Der er mange kopivarer på markedet. Hos Bose er vi opmærksomme på forfalskninger af de fleste typer Bose-hovedtelefoner og wearables, herunder Bose Frames, Bose Sport Earbuds, QuietComfort Earbuds II, QuietComfort Earbuds, QuietComfort 45, 35 II, 35, 25, 20/20i, 3 og 15, QuietControl 30, SoundLink, SoundSport (alle typer), SoundWear Companion, Sleepbuds, SoundTrue, SoundTrue Ultra, FreeStyle, IE2, MIE2/MIE2i, SIE2/SIE2i, OE2/OE2i, AE2/AE2i og Bluetooth® headsets. Der fremstilles også ofte kopier af trådløse højttalere, herunder SoundLink III, II, Mini, Color, Micro, Revolve, Revolve II, Revolve+, Revolve+ II og Flex. Typisk sælges disse produkter til lavere priser end dem, der tilbydes af Bose og autoriserede forhandlere, men priserne er ofte ikke lave nok til, at køberne mistænker, at de er falske.

De forfalskede produkter og deres emballage ligger i mange tilfælde meget tæt op af udseendet på ægte Bose-produkter, men de lever ikke op til de høje standarder for ydeevne, der findes i ægte Bose-produkter. Forfalskerne går meget langt for at få deres produkter til at ligne ægte produkter. Det indebærer at anbringe kort til registrering af garanti i emballagen og påføre serienumre på produkterne, der kopierer ægte Bose-serienumre for at få dem til at se autentiske ud. Det er yderst vanskeligt at skelne falske produkter fra de rigtige.

Vi oplever også ofte kopier af ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner, som bærer BOSE-logoet men ikke ligner noget produkt fremstillet af Bose. Bose fremstiller ikke nogen hovedtelefoner, der inkluderer bogstaverne "TWS". De eneste ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner, som fremstilles af Bose, er Bose Sport Earbuds, Bose QuietComfort Earbuds II, Bose QuietComfort Earbuds og Bose SoundSport Free trådløse hovedtelefoner.

Hvis du mener, at du måske har købt et forfalsket Bose-produkt, opfordrer vi dig til at indsende en Anmeldelse af kopivarer, så vi kan hjælpe dig med at afgøre, om produktet er forfalsket.

Tre måder til at beskytte dig mod svindel

Køb direkte fra Bose. Bose.com er Bose Corporations officielle webside for personer bosiddende i USA og tilhørende territorier, og du kan finde de lokale websider for andre lande på Bose Worldwide. Hvis du ønsker at købe et produkt nu, kan du være sikker på, at du modtager et ægte Bose-produkt.

Kig efter det officielle mærke for autoriserede Bose-forhandlere, som findes på nogle forhandleres hjemmesider.*

Mærke for autoriseret Bose-forhandler

Kontakt os, hvis du vil vide, om en forhandler er autoriseret. Hvis du bor i USA, kan du ringe på 1-800-999-2673 eller sende os en e-mail til support@bose.com. Hvis du bor uden for USA, kan du besøge Bose Worldwide for at finde dit lands kontaktoplysninger. En Bose-repræsentant kontrollerer den forhandlers navn eller det websted, hvorfra du overvejer at købe, og fortæller dig, om forhandleren er godkendt af Bose.

Bose Corporation
Framingham, Massachusetts, USA

*Ikke alle autoriserede Bose-forhandlere viser dette mærke på nuværende tidspunkt.