NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

ESG hos Bose

En meddelelse fra vores CEO

Lila Snyder

I snart 60 år har Bose været dedikeret til at udvikle produkter og teknologier, der leverer lyd, som det var tiltænkt at blive hørt. Og vi har også været engageret i at drive vores forretning på en ansvarlig, gennemsigtig måde. I overensstemmelse med dette fortsætter vi med at inkorporere miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige indsatser (ESG-indsatser) i vores forretningsstrategier og på tværs af vores samlede værdikæde.

Lila Snyder

Administrerende direktør

Mangfoldighed, lighed, inklusion og tilhørsforhold

Vi stræber efter at skabe et inkluderende miljø, hvor vores medarbejdere kan trives som hele mennesker.

Vores tilgang til miljømæssig og social indvirkning

Vi tilstræber at indarbejde bæredygtighed i vores daglige arbejde på tværs af virksomheden, så det former vores tænkemåde og den måde, vi driver virksomhed på.

Solnedgang på en tresporet vej

ESG-rapporter

Den opdaterede bæredygtighedsrapport for 2023 beskriver vores mest betydningsfulde aktiviteter inden for bæredygtighed i det forløbne år. Vi opfordrer dig til at læse vores aktuelle og tidligere publikationer for at få mere at vide om de fremskridt, Bose gør.

Ansvarlig forsyningskæde

At udvikle Bose-produkter og levere dem til markedet kræver et globalt system af leverandører, kontraktproducenter og distributører. For at sikre, at vores værdier i forbindelse med at drive forretning etisk, ansvarligt og med integritet strækker sig til de yderste berøringspunkter i vores forsyningskæde, overvåger vi løbende hver af vores leverandører for at sikre at de lever op til vores miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige standarder.