NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

ESG hos Bose

En meddelelse fra vores direktør og driftschef

Jim Scammon, direktør og driftschef

“Hos Bose har vi forpligtet os til at opnå en positiv indvirkning på miljø, sociale forhold og selskabsledelse (ESG), og vi udvikler os hele tiden, år efter år. 2022 har været et afgørende år på vores rejse mod en forbedret indsats. To år inde i dette årti, som er afgørende for klimaet, fokuserer regeringer, brancher og enkeltpersoner mere end nogensinde på ESG-problemer.”

Jim Scammon

Direktør og driftschef

Mangfoldighed, lighed, inklusion og tilhørsforhold

Vi stræber efter at skabe et inkluderende miljø, hvor vores medarbejdere kan trives som hele mennesker.

Vores tilgang til miljømæssig og social indvirkning

Vi tilstræber at indarbejde bæredygtighed i vores daglige arbejde på tværs af virksomheden, så det former vores tænkemåde og den måde, vi driver virksomhed på.

Solnedgang på en tresporet vej

ESG-rapporter

Den opdaterede bæredygtighedsrapport for 2023 beskriver vores mest betydningsfulde aktiviteter inden for bæredygtighed i det forløbne år. Vi opfordrer dig til at læse vores aktuelle og tidligere publikationer for at få mere at vide om de fremskridt, Bose gør.

Ansvarlig forsyningskæde

At udvikle Bose-produkter og levere dem til markedet kræver et globalt system af leverandører, kontraktproducenter og distributører. For at sikre, at vores værdier i forbindelse med at drive forretning etisk, ansvarligt og med integritet strækker sig til de yderste berøringspunkter i vores forsyningskæde, overvåger vi løbende hver af vores leverandører for at sikre at de lever op til vores miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige standarder.