NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
En SUV, der kører offroad

Ansvarlig forsyningskæde

Vores bestræbelser på at engagere os i vores forsyningskæde er et vigtigt aspekt af vores bæredygtighedsprogram. Vi skal ikke blot sikre, at leverandørernes handlinger er i overensstemmelse med vores værdier og lever op til vores adfærdskodeks, men vores kunder fokuserer også i stigende grad på leverandørernes bæredygtighed.

Vi er stolte af vores nuværende initiativer, men vi arbejder flittigt på at udvikle vores nuværende program og gennemføre ambitiøse mål for fremtiden.

AT DRIVE VIRKSOMHED MED INTEGRITET

Som medlem af Responsible Business Alliances (RBA) , understøtter Bose Corporation fuldt ud RBA's vision og mål. Ud over vores eget interne etiske regelsæt er vi forpligtet til at implementere standarderne for Responsible Business Alliance Code of Conduct.

BOSE CODE OF CONDUCT FOR LEVERANDØRER

Hos Bose Corporation er vi besat af de detaljer, der betyder mest for vores kunder. Vi driver forretning med integritet og i overensstemmelse med vores interne Code of Business Ethics, og vi stræber efter perfektion i alt, hvad vi gør. Vi fremmer innovation inden for alle aspekter af vores arbejde og hjælper vores kunder og medarbejdere med at nå deres fulde potentiale.

Vi forventer, at vores leverandører gør det samme. Som medlem af Responsible Business Alliance (RBA) har Bose implementeret Responsible Business Alliance Code of Conduct, der formulerer en række standarder for sociale, miljømæssige og etiske praksisser inden for elektronikbranchen og -forsyningskæden. Bose forventer, at vores leverandører overholder RBA Code of Conduct foruden alle gældende love og regulativer.