NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Ophavsretspolitik for Bose

Senest ændret: 25. maj 2022

Bose respekterer ophavsretslovgivninger og immaterielle rettigheder, og vi forventer og opfordrer vores brugere til at gøre det samme. I overensstemmelse med Digital Millennium Copyright Act of 1998 ("DMCA"), som findes i sin komplette form på webstedet for det amerikanske ophavsretskontor, gør Bose vores bedste for at reagere med behørig omhu på påstande om krænkelse af ophavsret, når sådanne påstande rapporteres til os ved hjælp af nedenstående eksempelformular.

Hvis du mener, at dit værk er blevet kopieret på en måde, der udgør en krænkelse af ophavsretten, og som fremvises i Boses tjenester, bedes du opgive følgende oplysninger til vores copyright-agent:

DMCA-MEDDELELSE OM PÅSTÅEDE KRÆNKELSER ("MEDDELELSE")

  • Angiv det ophavsretligt beskyttede værk, som du hævder er blevet krænket, eller en liste over ophavsretligt beskyttede værker, som du hævder er blevet krænket.
  • Angiv det materiale eller link, du hævder er krænkende, og som der bør fjernes adgang til, herunder URL-adressen på det link, der vises på webstedet, eller den nøjagtige placering, hvor sådant materiale måtte findes.
  • Angiv dit navn eller firmanavn, postadresse, telefonnummer og e-mailadresse.
  • I en sådan meddelelse skal du inkludere en erklæring om, at du i god tro er overbevist om, at den omstridte brug af det ophavsretligt beskyttede materiale ikke er godkendt af ophavsretsejeren, en fuldmægtig eller loven.
  • En erklæring om, at oplysningerne i en sådan meddelelse er korrekte, og at du som den klageindgivende part under edsansvar er ejeren eller autoriseret til at handle på vegne af ejeren.

Boses copyright-agent kan kontaktes på følgende måde:

Bose Corporation
Attn: Copyright Agent
100 Mountain Road, Framingham, MA 01701-9168 USA
(508) 879-7330
copyright@bose.com