NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Boses brugsvilkår for SMS

Sidst opdateret: 6. juni 2024

Når du tilmelder dig eller på anden måde accepterer at modtage SMS'er fra eller på vegne af Bose, eller når du oplyser dit telefonnummer til Bose accepterer du disse SMS-vilkår (“SMS-vilkår”) samt Boses Brugsvilkår og Fortrolighedspolitik, som er inkorporeret heri via reference og kan ses på de links, der er angivet her. SMS-vilkårene regulerer leveringen af SMS-beskeder fra Bose (samlet kaldet “Bose”, “vi”, “os” eller “vores”) og vores SMS-tjenesteudbydere.


E-SIGN-oplysninger og -aftale

Ved at give samtykke, giver du også samtykke til brugen af en elektronisk registrering, som dokumenterer din aftale. Du kan trække dit samtykke til brugen af elektronisk registrering tilbage ved at sende en e-mail til os på privacyandsecurity@bose.com med “Træk elektronisk samtykke tilbage” i emnelinjen. Disse SMS-vilkår gælder stadig, hvis du trækker dit samtykke tilbage for brugen af en elektronisk registrering. For at se og beholde en kopi af disse oplysninger eller al anden information angående din tilmelding til denne ordning skal du bruge en enhed (såsom en computer eller en mobiltelefon) med en webbrowser og internetadgang og (ii) enten en printer eller lagerplads på en sådan enhed. Send en e-mail til os på privacyandsecurity@bose.com med kontaktoplysninger og leveringsadressen for at modtage en gratis printet kopi eller for at opdatere vores registrering af dine kontaktoplysninger.


Tilmeld dig

Når du tilmelder dig et Bose SMS-program giver du dit udtrykkelige samtykke til at modtage transaktionsbaserede, driftsmæssige, informative og tilbagevendende markedsførings-SMS'er, der kan sendes via et automatisk telefonopkaldssystem, af eller på vegne af Bose, til det mobilnummer, du angiver. Antallet af SMS-beskeder, du modtager, varierer, afhængigt af hvilke Bose SMS-programmer du tilmelder dig. Samtykke til at modtage markedsførings-SMS'er er ikke en betingelse for køb af varer eller tjenester. Vi kan muligvis ikke levere meddelelser til alle mobiltelefoniudbydere. Ingen mobiltelefoniudbydere eller Bose er ansvarlige for meddelelser, som er forsinkede eller bliver leveret.


Frameld

For at stoppe med at modtage SMS'er fra os accepterer du at svare med en besked, der indeholder teksten “STOP”, “SLUT”, “ANNULLER” eller “FRAMELD” til det nummer, der sender beskeden. Derefter kan du modtage yderligere meddelelser, der bekræfter, at din anmodning er modtaget og behandlet, og du kan fortsætte med at modtage SMS'er i en kort periode, mens vi behandler din anmodning. Hvis du fravælger ét Bose SMS-program, vil du fortsat være tilmeldt eventuelle andre Bose SMS-programmer, medmindre du fravælger disse programmer separat. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du skrive “HJÆLP” til det nummer, der sender beskeden, eller kontakte Boses kundeservice på (800) 379-2073. Når du har fravalgt at modtage SMS-beskeder, kan du tilmelde dig et hvilket som helst Bose SMS-program ved at følge instruktionerne for det pågældende program.


Gebyrer

Bose opkræver ikke betaling for SMS-programmer, men din mobiltelefoniudbyders SMS- og datatakster kan gælde for både beskeder, der sendes til dig fra eller på vegne af Bose, samt beskeder, du sender til os. Hvis du har spørgsmål til din SMS- eller dataplan, skal du kontakte din mobiltelefoniudbyder.


Berettigelse og ændring af telefonnummer

Når du oplyser dit mobiltelefonnummer til Bose, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre. Du bekræfter desuden, at du er den nuværende abonnent på det pågældende nummer, eller at du har tilladelse til at modtage SMS'er til det pågældende telefonnummer. Hvis du ændrer, afgiver eller deaktiverer det telefonnummer, du har givet Bose, accepterer du straks at underrette Bose.


Ændringer af SMS-vilkårene

Disse SMS-vilkår kan til enhver tid opdateres af Bose uden forudgående varsel. Ved fortsat at være tilmeldt et Bose SMS-program accepterer du eventuelle ændringer.


Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om disse SMS-vilkår eller Boses SMS-programmer, kan du kontakte Boses kundeservice på (800) 379-2073.