NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

SMS-brugsvilkår for Bose

Sidst opdateret: 25. maj 2022

BEMÆRK FØLGENDE: HVIS DU ER BOSIDDENDE I USA, ER DISSE VILKÅR UNDERLAGT DEN OBLIGATORISKE VOLDGIFT OG ET AFKALD PÅ KOLLEKTIVE SØGSMÅL, DER ER BESKREVET I AFSNIT 12 I BRUGSVILKÅRENE. DETTE KRÆVER, AT DU INDSENDER KRAV TIL BINDENDE INDIVIDUEL VOLDGIFT, MEDMINDRE DU FRAMELDER DIG SOM BESKREVET I AFSNIT 12.8 I BRUGSVILKÅRENE.

Ved at tilmelde dig eller på anden måde acceptere at modtage SMS'er fra eller på vegne af Bose eller ved at oplyse dit telefonnummer til Bose accepterer du disse SMS-vilkår ("SMS-vilkår") samt Boses Brugsvilkår og Fortrolighedspolitik, som er inkorporeret heri via reference og kan ses på de links, der er angivet her. SMS-vilkårene regulerer leveringen af SMS-beskeder fra Bose (samlet kaldet "Bose", "vi", "os" eller "vores") og vores SMS-tjenesteudbydere.


Tilmeld dig

Ved at tilmelde dig et Bose SMS-program giver du dit udtrykkelige samtykke til at modtage transaktionsbaserede, driftsmæssige, informative og tilbagevendende marketing-SMS'er, der kan sendes via et automatisk telefonopkaldssystem, af eller på vegne af Bose, på det mobilnummer, du angiver. Antallet af SMS-beskeder, du modtager, varierer, afhængigt af hvilke Bose SMS-programmer du tilmelder dig. Samtykke til at modtage SMS'er er ikke en betingelse for køb af varer eller tjenester. Vi kan muligvis ikke levere meddelelser til alle mobiludbydere. Bose og alle mobiludbydere er ikke ansvarlige for forsinkede eller ikke-leverede meddelelser.


Fravælg

For at stoppe med at modtage SMS'er fra os accepterer du at svare enten "STOP", "END", "CANCEL" eller "UNSUBSCRIBE" på det nummer, der sender meddelelsen. Derefter kan du modtage yderligere meddelelser, der bekræfter, at din anmodning er modtaget og behandlet, og du kan fortsætte med at modtage SMS'er i en kort periode, mens vi behandler din anmodning. Hvis du fravælger ét Bose SMS-program, vil du fortsat blive tilmeldt andre Bose SMS-programmer (hvis det er relevant), medmindre du fravælger disse programmer separat. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du skrive "HELP" til det nummer, der sender meddelelsen, eller kontakte Boses kundeservice på (800) 379-2073. Når du har fravalgt at modtage SMS-beskeder, kan du tilmelde dig et hvilket som helst Bose SMS-program ved at følge instruktionerne for det pågældende program.


Gebyrer

Bose opkræver ikke betaling for SMS-programmer, men SMS- og datatakster kan gælde for både meddelelser, der sendes til dig fra eller på vegne af Bose, samt meddelelser, du sender til os. Hvis du har spørgsmål til din SMS- eller dataplan, skal du kontakte din trådløse udbyder.


Berettigelse og ændring i telefonnummer

Ved at oplyse dit mobiltelefonnummer til Bose garanterer du, at du er 18 år eller ældre. Du garanterer desuden, at du er den nuværende abonnent på det pågældende nummer, eller at du har tilladelse til at modtage SMS'er til det pågældende telefonnummer. Hvis du ændrer, afgiver eller deaktiverer det telefonnummer, du har givet Bose, accepterer du straks at underrette Bose.


Ændringer af SMS-vilkårene

Disse SMS-vilkår kan til enhver tid opdateres af Bose uden forudgående varsel. Ved fortsat at være tilmeldt et Bose SMS-program accepterer du eventuelle ændringer.


spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om disse SMS-vilkår eller Boses SMS-programmer, kan du kontakte Boses kundeservice på (800) 379-2073.