NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Sound is power.

Magisk lyd siden 1964

Vores engagement i lydens kraft har inspireret tusindvis af medarbejdere til at forestille sig ting, eksperimentere og opfinde i årenes løb. Vi er på udkig efter den næste generation af medarbejdere, der vil med på vores rejse. 

Dr. Amar Bose

“Min vision er, at hver eneste af os får mulighed for at arbejde i et miljø, der giver alle medarbejdere mulighed for at nå deres fulde menneskelige potentiale”.

Dr. Amar G. Bose

Hvorfor være med på vores team?

Ikon for vækst

Vækst

Vi tror på læring for vores virksomhed og vores medarbejdere. Vi tilbyder vores team mange måder at vokse på – i enhver retning, der inspirerer dig. 

Ikon for team

Teamwork

Vores medarbejdere har altid været kernen i Bose, og vi opfordrer til åben kommunikation og aktivt engagement for at bringe os sammen.

Ikon for mennesker

Fællesskab

Vi bestræber os på at være en god virksomhed og nabo, der hvor vi holder til og arbejder – lige fra virksomhedspartnerskaber til lokale donationer til betalt tid for frivilligt arbejde for medarbejdere og meget mere. 

Ikon for fordele

Fordele 

Vi arbejder på at sikre en fantastisk oplevelse for alle medarbejdere med konkurrencedygtige lønninger og fordele, fleksible arbejdsaftaler, produktrabatter samt sundheds- og pensionsopsparingsmuligheder. 

“Hver gang jeg er kommet til et punkt i min karriere, hvor jeg ikke længere følte mig udfordret, har Bose altid givet mig muligheden for at prøve noget nyt.”

Katherine Jenkins, transformation og drift, global markedsføring

Bose er en arbejdsgiver, der giver lige muligheder

Bose er en arbejdsgiver, der går ind for ligestilling, inklusion og mangfoldighed. Vi evaluerer kvalificerede ansøgere uden hensyn til retligt beskyttede kendetegn.

Bose diskriminerer og udøver ikke repressalier mod ansøgere, der stiller spørgsmål til, afslører eller diskuterer deres løn eller andre ansøgeres løn.

Bose lægger stor vægt på at samarbejde med og tilbyde rimelige arbejdsforhold for personer med handicap, herunder ansøgere.