90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Bedre design siden 1964

Siden Dr. Amar G. Bose grundlagde virksomheden for mere end 50 år siden, har vores besættelse af bedre design inspireret tusindvis af medarbejdere til at tænke store tanker, eksperimentere og opfinde.

Fra vores testlaboratorier til vores detailhandlere søger vi efter den næste generation af medarbejdere til at blive en del af vores engagement i at forbedre liv gennem fabelagtige oplevelser.

Uanset hvor du arbejder hos os, giver vi dig friheden, ressourcerne og mulighederne for at gøre dine idéer til virkelighed og gøre gode ting endnu bedre.

"Min vision er, at hver eneste af os får mulighed for at arbejde i et miljø, der giver alle medarbejdere mulighed for at nå deres fulde menneskelige potentiale".
Dr. Amar G. Bose
Boses grundlægger

MULIGHEDER

Salg & marketing

Kom i dialog med vores kunder, hvis oplevelser er grunden til, at vi gør, hvad vi gør.

Tekniske afdelinger

Udfold din passion for innovation i forretningsenheder, som er dedikerede til at skabe fantastiske produkter.

Virksomheden

Samarbejd med andre fageksperter på tværs af mange funktioner for at skabe et bedre Bose indefra og ud.

Softwareudvikling

Hjælp os med at udvikle, hvordan vores kunder opretter forbindelse til vores produkter.

Informationsteknologi

Skab og vedligehold infrastrukturen, der understøtter effektivitet og løbende innovation på tværs af virksomheden.

Studerende & nyuddannede

Kickstart din karriere med en praktikplads eller et rotationsprogram.

LIVET HOS BOSE

Vedvarende udvikling

Vi udforsker og afprøver, fordi vi lægger stor værdi i jagten på læring, ikke kun fordi vi ønsker at skabe fantastiske produkter. Vi tror også på, at medarbejdere altid skal have mulighed for at vokse. Og fordi vi fejrer den enkeltes passion og interesser, kan du vokse i en hvilken som helst retning, som begejstrer og inspirerer dig.

Samvær

Vores medarbejdere gør Bose unik. På tværs af virksomheden lægger vi op til åben kommunikation og aktivt engagement blandt medarbejderne gennem grupper som Bose Young Professionals og Women at Bose, mens deltagelse i musikgrupper og samfundstjenestegrupper fører os sammen om en fælles sag.

Troen på godhed

Det er vigtigt for os at være en god virksomhed og en god nabo dér, hvor vi bor og arbejder. Vores velgørenhedsaktiviteter er heller ikke begrænset til forretningspartnerskaber. Vi støtter lokal velgørenhed, betaler medarbejdere for frivilligt arbejde, bidrager økonomisk og støtter et omfattende militært program.

"Hver gang jeg er kommet til et punkt i min karriere, hvor jeg ikke længere følte mig udfordret, har Bose altid givet mig muligheden for at prøve noget nyt."

Katherine Jenkins
Strategy Manager, Global Sales

Fordele

At skabe gode kundeoplevelser er i centrum for alt hvad vi gør, men vi kan ikke gøre det uden også at sikre et godt miljø for vores medarbejdere. I tillæg til konkurrencedygtige lønninger tilbyder vi fleksible arbejdsforhold, produktrabatter og mange sundheds- og pensionsordninger. Medarbejdere i hele virksomheden har desuden adgang til en bred vifte af programmer, som er designet til at hjælpe med at skabe gode relationer på og uden for arbejdspladsen som f.eks. foreninger, samfundstjeneste og bæredygtighedsprojekter.

Din personlige udvikling er lige så vigtig som din faglige udvikling, så vi opfordrer til at deltage i vores mange velværeinitiativer, læringsressourcer og særlige arrangementer i løbet af året, der byder på livemusik, film, kendte gæster og meget mere.

BEDRE LIV MED BOSE

Person med Bose QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner

Bose forbrugerprodukter

Hvis det, vi laver i vores laboratorier, ikke er bedre end forrige den version, kommer det ikke ud i butikkerne. Det har taget os 20 år at udvikle vores banebrydende støjreducerende teknologi, og fordi folk synes godt om det, mener vi, at al den tid, der er brugt på innovation, er det hele værd.

Det skyldes, at vi aldrig lader en god fiasko gå til spilde. Alle de produkter, vi udvikler, er resultatet af en lang række krævende udfordringer og 180 graders ændringer, som i sidste ende bidrager til gode kundeoplevelser.

Vores passion for at gøre tingene bedre stopper ikke ved vores produkter. Hver dag arbejder vi på mere effektiv kommunikation, bedre samarbejde og mere effektive processer. Det bedste for vores kunder kommer kun ved at skabe den bedste arbejdsplads.

HER FINDER DU OS

Som en global virksomhed opererer Bose i tre større geografiske regioner: Nord-, Syd- og Centralamerika, Asien/Stillehavsområdet og Europa. Så det er ikke mærkeligt, at du kan finde karrieremuligheder hos Bose overalt, hvor du leder; fra USA til Europa, Mellemøsten til Indien og Kina, Japan, Taiwan, Singapore og Australien.

Vores hovedsæde ligger i Framingham, Massachusetts og er hjemsted for mange af vores funktioner og forretningsenheder, men vi har produktudvikling, produktion, salg, automotive- og distributionsfaciliteter over hele verden. Hvis der er et sted, du drømmer om at flytte til, og du har et talent, som du ønsker at udnytte på den bedste måde, så kan vi sandsynligvis tilbyde dig gode muligheder.

Nord-, Syd- og Centralamerika
Canada
Mexico
USA

Asien Stillehavsområdet
Australien
Kina
Indien
Japan
New Zealand
Singapore
Forenede Arabiske Emirater

Europa
Østrig
Belgien
Danmark
Finland
Frankrig
Tyskland
Italien
Norge
Polen
Portugal
Spanien
Sverige
Schweiz
Holland
Storbritannien

Bose er en arbejdsgiver, der går ind for ligebehandling, inklusion og mangfoldighed. Vi evaluerer kvalificerede ansøgere uden henvisning til retligt beskyttede kendetegn.

Bose diskriminerer eller retalierer ikke mod ansøgere, der stiller spørgsmål til, afslører eller diskuterer deres løn eller andre ansøgeres løn.

Bose lægger stor vægt på at samarbejde med og yde rimelige arbejdsforhold for personer med handicap, herunder ansøgere.