OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE

Lyd er styrke.

Magisk lyd siden 1964

Vores engagement i lydens kraft har inspireret tusindvis af medarbejdere til at forestille sig ting, eksperimentere og opfinde i årenes løb. Vi er på udkig efter den næste generation af medarbejdere, der kan være med på vores rejse. 

Dr. Amar Bose

"Min vision er, at hver eneste af os får mulighed for at arbejde i et miljø, der giver alle medarbejdere mulighed for at nå deres fulde menneskelige potentiale".

Dr. Amar G. Bose

Hvorfor være med på vores team?

Vækstikon

Vækst

Vi tror på læring for vores virksomhed og vores medarbejdere. Vi tilbyder vores team mange måder at vokse på – i alle retninger, der inspirerer dig.  

Teamikon

Teamwork

Vores medarbejdere har altid været kernen i Bose, og vi opfordrer til åben kommunikation og aktivt engagement for at bringe os sammen.

Ikonet mennesker

Forum

Vi bestræber os på at være en god forretning og nabo, hvor vi bor og arbejder – lige fra virksomhedspartnerskaber til lokale donationer til betalt tid for frivilligt arbejde for medarbejdere og meget mere. 

Ikonet fordele

Fordele 

Vi arbejder på at sikre en fantastisk oplevelse for alle medarbejdere med konkurrencedygtige lønninger og fordele, fleksible arbejdsaftaler, produktrabatter samt sundheds- og pensionsopsparingsmuligheder. 

"Hver gang jeg er kommet til et punkt i min karriere, hvor jeg ikke længere følte mig udfordret, har Bose altid givet mig muligheden for at prøve noget nyt."

Katherine Jenkins, Transformation & Operations, Global Marketing

Bose er en arbejdsgiver, der giver lige muligheder

Bose er en arbejdsgiver, der går ind for ligebehandling, inklusion og mangfoldighed. Vi evaluerer kvalificerede ansøgere uden henvisning til retligt beskyttede kendetegn.

Bose diskriminerer eller udøver repressalier ikke mod ansøgere, der stiller spørgsmål til, afslører eller diskuterer deres løn eller andre ansøgeres løn.

Bose lægger stor vægt på at samarbejde med og yde rimelige arbejdsforhold for personer med handicap, herunder ansøgere.