NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Sound is power.

Dr. Amar Bose

“Mist aldrig din fantasi. Drøm altid om noget bedre, og tænk over, hvordan det kan opnås.”

Dr. Amar G. Bose

En innovationstidslinje

Hos Bose drømmer vi altid om noget bedre end det, vi skabte i går. Se, hvordan vi har bidraget til lydens kraft gennem årtier.

1929: Begyndelsen på det hele. Amar Gopal Bose bliver født.

Dr. Bose blev født i Philadelphia som søn af en bengalsk far (Noni Gopal Bose) og en amerikanskfødt mor af engelsk og tysk afstamning (Charlotte).

1956: Mød dr. Bose. Amar modtager sin doktorgrad.

Amar Bose modtager en ph.d. i elektroteknik fra Massachusetts Institute of Technology og fejrer det med at købe et nyt hi-fi-stereoanlæg. Men lydkvaliteten skuffer ham, og fører til, at han begynder at forske i akustik på MIT i sin fritid.

1964: Så starter det. Dr. Bose lancerer officielt Bose Corporation.

Dr. Bose lancerer Bose Corporation. I dagtimerne udvikler han og hans to medarbejdere strømregulerende systemer til militæret og andre statslige organer. Om natten udforsker de akustik og højttalerdesign.

1972: Det bliver globalt. Vi sælger vores første produkter uden for USA, med start i Tyskland.

Via et samarbejde med en forhandler i Bad Homburg, Tyskland, sælger vi for første gang Bose-produkter uden for USA.

1986: Klar til afgang. Vores prototype af støjdæmpende hovedtelefoner er andenpiloter på en historisk flyvetur.

To af vores aktive støjreducerende headsets beskytter hørelsen hos piloterne Dick Rutan og Jeana Yeager på deres non-stop rekordflyvning jorden rundt med Voyager-flyet.

1987: Vi bliver æret. Dr. Bose og dr. William R. Short udnævnes til årets opfindere.

Dr. Bose og dr. William R. Short vinder Intellectual Property Owners Education Foundations pris som årets opfinder (Inventor of the Year) for et højttalersystem, der anvender foldet akustisk waveguide.

1993: Drej på knappen. Vi genopfinder radioen med Bose Wave.

Vores patenterede akustiske waveguide-højttalerteknologi gendefinerer hele radiokonceptet ved at levere fyldig, dyb lyd, som man ikke tidligere har hørt fra så lille en enhed.

2000: Gendefinition af stilhed. Banebrydende Bose-teknologi ændrer folks opfattelse af stilhed.

QuietComfort®-hovedtelefonerne ændrer for altid rejser i luften for passagererne ved drastisk at reducere støj og levere bedre lydkvalitet af flyunderholdning end nogensinde før.

2008: Med blandt de førende. Dr. Bose optages i National Inventors Hall of Fame.

For resultater inden for lydteknologi, der “i betydelig grad har påvirket vores livskvalitet”, bliver dr. Bose optaget i National Inventors Hall of Fame i Akron, Ohio.

2011: Gaven. Dr. Bose donerer majoriteten af vores aktier uden stemmeret til MIT.

Dr. Bose donerer majoriteten af Bose Corporations aktier uden stemmeret til MIT. Udbyttet af disse aktier bruges til at opretholde og fremme MIT's uddannelses- og forskningsmission. Virksomheden forbliver privat og uafhængig.

2013: Vi sørger. Dr. Amar Gopal Bose dør i en alder af 83

“Dr. Bose grundlagde Bose Corporation for næsten 50 år siden med udgangspunkt i en række vejledende principper for forskning og innovation. Det fokus har aldrig ændret sig og vil heller aldrig gøre det.” – Bob Maresca, direktør og nyudnævnt administrerende direktør, Bose Corporation.

2014: Så starter kampen. Bose er officiel leverandør af headsets/hovedtelefoner til NFL.

Bose leverer støjdæmpende teknologi til NFL og forbedrer dermed trænernes kommunikation med spillerne på banen, hvilket i sidste ende giver både tilskuerne på stadion og derhjemme en bedre oplevelse.

2020: Shhh bliver mindre. Vi introducerer vores QuietComfort® Earbuds

Al stilheden fra vores førsteklasses QuietComfort® støjdæmpende hovedtelefoner i en slank, ægte trådløs øretelefon. QuietComfort® Earbuds leverer stor lydkvalitet i et kompakt, komfortabelt design og har 11 niveauer af støjkontrol, så du kan vælge, hvor meget af verden du vil lukke ind.

2022: Hørt, hørt. Bose forpligter sig til tilgængelig høreforbedring

Bose var de første til at introducere FDA-godkendt, selvjusterende høreforbedringsteknologi til forbrugere med mildt til moderat høretab. Vores partnerskab med hearX om en ny serie af Lexie-høreapparater fra Bose gør høreapparater tilgængelige for millioner af voksne til en overkommelig pris.

Det var i går. Her er, hvad der venter i morgen.

Bose er i dag lige så dedikeret til sine grundlæggende principper, som virksomheden var i 1964. Vi fejrer og takker ydmygt de millioner af mennesker verden over, som har valgt Bose. Vi ved, at det kun er begyndelsen, og vi kan ikke vente på, at du oplever det næste.

Kvinde, der tager billeder på en strand med Bose QuietComfort 45 Headphones på