Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 
QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner på et bord

Rapporter og ressourcer

RAPPORTER OM BÆREDYGTIGHED

Vores rapporter om bæredygtighed er en vigtig kommunikationskanal til at dele vores fremskridt, prioriteringer og engagement med interessenter. Hvert andet år udarbejder Bose en komplet rapport om bæredygtighed, der indeholder standardoplysninger fra retningslinjerne for Global Reporting Initiative. I år offentliggør vi en kortfattet opdateret rapport om vores kernemålinger og mest virkningsfulde aktiviteter.

BOSE CODE OF CONDUCT FOR LEVERANDØRER

Hos Bose Corporation (Bose) er vi besat af de detaljer, der betyder mest for vores kunder. Vi driver forretning med integritet og i overensstemmelse med vores interne Code of Business Ethics, og vi stræber efter perfektion i alt, hvad vi gør. Vi fremmer innovation inden for alle aspekter af vores arbejde og hjælper vores kunder og medarbejdere med at nå deres fulde potentiale.

Vi forventer, at vores leverandører gør det samme. Som medlem af Responsible Business Alliance (tidligere Electronic Industry Citizenship Coalition) har Bose vedtaget Responsible Business Alliance (RBA) Code of Conduct, der formulerer en række standarder for sociale, miljømæssige og etiske praksisser inden for elektronikbranchen og -forsyningskæden. Bose forventer, at vores leverandører overholder RBA Code of Conduct foruden alle gældende love og regulativer.