90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk
Mand, der arbejder hjemme med sorte Bose Noise Cancelling Headphones 700

Rapporter og ressourcer

RAPPORTER OM BÆREDYGTIGHED

Vores rapporter om bæredygtighed er en vigtig kommunikationskanal til at dele vores fremskridt, prioriteringer og engagement med interessenter. Hvert andet år producerer Bose en rapport om bæredygtighed. I år offentliggør vi en kortfattet opdateret rapport om vores kernemålinger og mest virkningsfulde aktiviteter. Medarbejdere på tværs af organisationen bidrager til denne rapport ved at dele deres arbejde for at hjælpe Bose på bæredygtighedsrejsen. Vi inviterer dig til at læse vores historier og lære mere om bæredygtighed hos Bose.

AT DRIVE VIRKSOMHED MED INTEGRITET

Som medlem af Responsible Business Alliance (RBA) understøtter Bose Corporation fuldt ud RBA's vision og mål. Ud over vores eget interne etiske regelsæt er vi forpligtet til at implementere standarderne for Responsible Business Alliance Code of Conduct.

BOSE CODE OF CONDUCT FOR LEVERANDØRER

Hos Bose Corporation er vi besat af de detaljer, der betyder mest for vores kunder. Vi driver forretning med integritet og i overensstemmelse med vores interne Code of Business Ethics, og vi stræber efter perfektion i alt, hvad vi gør. Vi fremmer innovation inden for alle aspekter af vores arbejde og hjælper vores kunder og medarbejdere med at nå deres fulde potentiale.

Vi forventer, at vores leverandører gør det samme. Som medlem af Responsible Business Alliance (tidligere Electronic Industry Citizenship Coalition) har Bose implementeret Responsible Business Alliance (RBA) Code of Conduct, der formulerer en række standarder for sociale, miljømæssige og etiske praksisser inden for elektronikbranchen og -forsyningskæden. Bose forventer, at vores leverandører overholder RBA Code of Conduct foruden alle gældende love og regulativer.