Forsendelse vil være tilgængelig om 1-2 hverdage, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og gratis standardforsendelse
Mænd, der sidder ved et vindue med en Bose Home Speaker 500

Vores tilgang

Bæredygtighed er et spejlbillede af Boses essens og værdier og understøtter vores stræben efter det ypperste og vores fælles forpligtelser til at drive forretning med integritet og behandle andre med respekt. Vi tilstræber at indarbejde bæredygtighed i vores daglige arbejde på tværs af virksomheden, så det former vores tænkemåde og den måde, vi driver forretning på.

Boses bæredygtighedsprogram varetager det sociale, miljømæssige og økonomiske ansvar i vores forretning. Det er vores ambition at implementere førende bæredygtig og social ledelsespraksis og integrere en bæredygtig tankegang bredt i hele virksomheden. I jagten på denne ambition har vi etableret en global flereårig bæredygtighedsstrategi, der leverer værdi til kunderne ved hjælp af inspirerende innovation i vores produkter, engagerer vores medarbejdere for at hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale og søger at give noget tilbage til samfundet på en meningsfuld måde.

TILBAGE TIL BÆREDYGTIGHED HOS BOSE