OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE

Lyd er styrke.

Vores styrende principper

Dette er de principper, vi tænker på hver dag, som hjælper os med at træffe beslutninger, både store og små.

Vækstikon

Vækst

så vi kan nå ud til flere kunder med vores teknologifordele og give vores medarbejdere muligheder.

Teamikon

Teamwork og samarbejde

som inspirerer vores bedste folk til at blive og nye til at slutte sig til os.

Ikonet mennesker

Økonomisk bæredygtighed

for virksomheden, så vi selv kan finansiere forskning, innovation og vækst i det lange løb.

Ikonet fordele

Innovation og teknologi

som giver påviselige fordele for kunderne.

Filosofi og værdier

Sådan forener vores jagt efter bedre lyd os hos Bose

Det er de kvaliteter, som hver enkelt medarbejder ved, at vi forventer af dem, og det er de kvaliteter, der udgør kernen i Boses kultur.

Hos Bose har vi en passion for at gøre tingene bedre. Vi anvender det højeste niveau inden for videnskabelige undersøgelser og opfindelser for at fremme opdagelsen af nye koncepter og udvikling af nye produkter. Vi skaber oplevelser for vores kunder, der er oplysende, unikke og behagelige. Vi søger at udvikle et miljø, der udfordrer os til at stræbe efter enestående kvalitet og at realisere vores fulde menneskelige potentiale.

Integritet er grundstenen i vores forretninger.

Vi udviser den højeste standard for virksomhedsetik i vores omgang med kunder, leverandører og hinanden. Vi stræber efter at få støtte og tillid fra andre og at opbygge vores ry gennem individuel integritet og respekt. Boses ansatte forventes at være åbne og ærlige i alle forretningsforhold og at handle i overensstemmelse med de værdier, vi deler som virksomhed.

Vi stræber efter kvalitet i alt, hvad vi gør.

Kvalitet er vores livsstil. Det har altid været en uadskillelig del af virksomheden. Vi forventer, at vores produkter, medarbejdere, procedurer og ledelse eksemplificerer dette. Vores holdning er konstant at udfordre os selv og hinanden til at blive bedre.

Vi fremmer innovation i alle aspekter af vores arbejde.

Forskning, innovation og opfindsomhed er kernen i vores virksomhed. Vores succes skyldes udforskning af nye metoder og idéer, der bryder de konventionelle grænser. Innovation skal gennemsyre alle aspekter af vores arbejde på tværs af virksomheden. Vi skal skabe et miljø, der opmuntrer individer til at bruge deres fantasi og evner, og som giver dem frihed til at forfølge deres idéer.

Vi har en passion for det, vi gør, og det, Bose står for.

Vores passion og begejstring for vores arbejde gør os i stand til at nå de høje standarder for kvalitet og innovation, vi stræber efter. Vi tror på, at mennesker, der er fokuserede, motiverede og får energi af det, de laver, smitter af på andre. Vi drager stor fordel af personer, der kæmper for deres idéer, og af ledere, som inspirerer os til at nå endnu højere præstationsniveauer.

Vi behandler andre med respekt.

Gensidig respekt og tillid udgør fundamentet for produktive arbejdsrelationer. Vi ved, at samarbejde med hinanden og mellem grupper er afgørende for vores succes. Det betyder, at vi alle må kommunikere åbent, værdsætte forskellige meninger og behandle hinanden med retfærdighed og respekt.

Sammen skaber vi værdi for vores kunder.

Sammen med vores kolleger arbejder vi for at sikre, at vores indsats tilfører kunden værdi. Vores kundeperspektiv er at forsøge at forstå deres behov, skabe produkter og tjenester i holdbar kvalitet, der begejstrer dem på uventede måder.