NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Sound is power

Vores vejledende principper

Dette er de principper, vi tænker på hver dag, som hjælper os med at træffe beslutninger, både store og små.

Ikon for vækst

Vækst

så vi kan nå ud til flere kunder med vores teknologiske fordele og give vores medarbejdere muligheder.

Ikon for team

Teamwork og samarbejde

som inspirerer vores bedste folk til at blive og fremtidige medarbejdere til at slutte sig til os.

Ikon for mennesker

Økonomisk bæredygtighed

for virksomheden, så vi selv kan finansiere forskning, innovation og vækst i det lange løb.

Ikon for fordele

Innovation og teknologi

som giver påviselige fordele for kunderne.

Filosofi og værdier

Sådan forenes vi af vores jagt på bedre lyd hos Bose

Det er de kvaliteter, som hver enkelt medarbejder ved, at vi forventer at de har, og det er de kvaliteter, der udgør kernen i Boses kultur.

Hos Bose har vi en passion for at gøre tingene bedre. Vi anvender det højeste niveau inden for videnskabelige undersøgelser og opfindelser for at fremme opdagelsen af nye koncepter og udvikle nye produkter. Vi skaber oplevelser for vores kunder, der er oplysende, unikke og fortryllende. Vi søger at udvikle et miljø, der udfordrer os til at stræbe efter enestående kvalitet og at realisere vores fulde menneskelige potentiale.

Integritet er grundstenen i vores forretninger.

Vi udviser den højeste standard for virksomhedsetik i vores omgang med kunder, leverandører og hinanden. Vi stræber efter at få støtte og tillid fra andre og at opbygge vores ry gennem individuel integritet og respekt. Boses ansatte forventes at være åbne og ærlige i alle forretningsforhold og at handle i overensstemmelse med de værdier, vi deler som virksomhed.

Vi stræber efter fortræffelighed i alt, hvad vi gør.

Fortræffelighed er vores livsstil. Det har altid været en uadskillelig del af virksomheden. Vi forventer, at vores produkter, medarbejdere, procedurer og ledelse er eksempler på dette. Vores holdning er konstant at udfordre os selv og hinanden til at blive bedre.

Vi fremmer innovation i alle aspekter af vores arbejde.

Forskning, innovation og opfindsomhed er kernen i vores virksomhed. Vores succes skyldes udforskning af nye metoder og idéer, der bryder de konventionelle grænser. Innovation skal gennemsyre alle aspekter af vores arbejde på tværs af virksomheden. Vi skal skabe et miljø, der opmuntrer individer til at bruge deres fantasi og evner, og som giver dem frihed til at forfølge deres idéer. Nu er det officielt – vi er stolte over at være blevet anerkendt af Fast Company som en af de mest innovative virksomheder i 2024.

Vi har en passion for det, vi gør, og det, Bose står for.

Vores passion og begejstring for vores arbejde gør os i stand til at nå de høje standarder for ydeevne og innovation, vi stræber efter. Vi tror på, at mennesker, der er fokuserede, motiverede og får energi fra det, de laver, smitter af på andre. Vi har stor gavn af personer, der kæmper for deres idéer, og af ledere, som inspirerer os til at nå endnu højere præstationsniveauer.

Vi behandler andre med respekt.

Gensidig respekt og tillid udgør fundamentet for produktive arbejdsrelationer. Vi ved, at det er afgørende for vores succes at samarbejde med hinanden og mellem grupper. Det betyder, at vi alle må kommunikere åbent, værdsætte forskellige meninger og behandle hinanden med retfærdighed og respekt.

Sammen skaber vi værdi for vores kunder.

Sammen med vores kolleger arbejder vi for at sikre, at vores indsats tilfører værdi for kunden. Vores perspektiv på kunderne er at forsøge at forstå deres behov og skabe produkter og tjenester i holdbar kvalitet, der begejstrer dem på uventede måder.