KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Sådan vælger du de bedste støjreducerende hovedtelefoner

De bedste støjreducerende hovedtelefoner gør meget mere end at reducere støj. Her er en vejledning, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte par.

Sådan vælger du de bedste støjreducerende hovedtelefoner

Du forsøger at slappe af på en lang flyvetur, men brølet fra motoren er ikke ligefrem beroligende. Du sidder på din stamcafé og arbejder, men der er så travlt, at du har svært ved at koncentrere dig og være produktiv. Du skal til at tage det sidste set i træningscenteret og har brug for et ekstra skud fokus. I disse og mange andre situationer – når omverdenens larm bliver lidt for meget – er støj en plage. Heldigvis kan støjreducerende hovedtelefoner tilbyde den buffer, du har brug for til at fjerne forstyrrelser og afbrydelser.

Men med så mange valgmuligheder, hvordan ved du så, hvilke støjreducerende hovedtelefoner der er de bedste for dig? Denne vejledning til Boses produkttilbud vil hjælpe dig med at finde det perfekte match til dig.

Mand med Bose Noise Cancelling Headphones 700 i et bibliotek

DESIGNET TIL AT SKABE RO

Støjreduktion, som du styrer

Støjreduktion fungerer bedst, når den kan styres. Nogle gange har du brug for en komplet støjeliminerende oplevelse, der isolerer dig fra omverdenen. Andre gange vil du høre, hvad der foregår – f.eks. baristaen, der kalder dit navn, eller kabinepersonalet, der giver sikkerhedsinstruktioner før afgang. Boses støjreducerende hovedtelefoner giver dig mulighed for at tilpasse niveauet af støjreduktion efter dine omgivelser.

Alle Bose-hovedtelefoner giver et vist niveau af passiv støjreduktion. Det får du også ved at stikke fingrene i ørerne. Selvom enhver fysisk barriere mod omverdenen vil dæmpe højfrekvent støj, har du nogle gange brug for mere end det. Forskellige modeller af støjreducerende hovedtelefoner tilbyder forskellige niveauer af kontrol, der passer til dine behov.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II lytter aktivt til dine omgivelser og udsender et modsatrettet signal for at bekæmpe støj. Bose Noise Cancelling Headphones 700 har 11 forskellige indstillinger, så du får mest mulig kontrol. Til korte afbrydelser byder de på samtaletilstand, som sætter musikken på pause og lukker lydene ind igen – perfekt, hvis du stopper op for at tale med en kollega, mens du går og lytter til ugens hotteste afspilningsliste. QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II har tre niveauer af støjreduktion, som er nemme at skifte mellem.

Hvis du er mere til in-ear-hovedtelefoner, kan du prøve QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner eller QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner. Sidstnævnte har funktionen Aware mode, som bruger hovedtelefonernes indbyggede mikrofon til at optage eksterne lyde, som du kan høre i dine hovedtelefoner ved et tryk på en knap – uden at tage dem af. Det er en ideel funktion for alle, der gerne vil tune ud, men som stadig skal kunne tune ind igen.

Kvinde, der bærer QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II udenfor

Stemmestyring

Alle kunne bruge en personlig assistent af og til. Når e-mailsene hober sig op, møderne fortsætter i det uendelige, og din kalender er bugnende fuld, kan en smule hjælp gøre en stor forskel. Heldigvis er Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II begge optimeret til Google Assistent og Amazon Alexa*, som kan lette byrden ved at hjælpe dig med nogle af de små detaljer i hverdagen. Der skal kun en stemmekommando til for at tjekke dagens aftaler eller oprette en påmindelse om at hente rensetøjet efter arbejde. (Stemmekommandoer og -styring kan variere.)

Stemmeregistrering

Du befinder dig på et støjende kontor, er ude at løbe ærinder eller ved at sætte dig til rette til en arbejdsdag på din foretrukne kaffebar. Takket være Bose Noise Cancelling Headphones 700, der leverer enestående stemmeregistrering, behøver du ikke bekymre dig om larm og uro omkring dig, når du modtager et telefonopkald. Bose Noise Cancelling Headphones 700 har et banebrydende system med fire mikrofoner, der isolerer din stemme, mens baggrundsstøjen omkring dig elimineres. De er ikke kun førende inden for stemmeregistrering blandt Bose-hovedtelefoner, men også på markedet. Det betyder, at vigtige kunder ikke kan høre kaffebarens mælkeskummer eller din kollegas buldrende stemme ved det næste skrivebord. Du vil høre og blive hørt næsten, som hvis I havde en samtale ansigt til ansigt i et stille rum.

En person, der justerer lydstyrken på QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

Find det perfekte match

Selvom alle elsker at slappe af i et par sweatpants hele dagen på en blød sofa, er der ting, der skal gøres og steder, du skal hen. Men det behøver ikke at være ubehageligt at have travlt. Dine hovedtelefoner bør føles lige så fantastiske, som de lyder. Find ud af, hvilken type hovedtelefoner der passer bedst til dig. For nogle er trådløse over-the-ear-hovedtelefoner et must. For andre fungerer det slanke design i en in-ear-løsning bedst.

Trådløse over-the-ear-hovedtelefoner som f.eks. Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II lægger sig om dine ører som et kram. Den justerbare hovedbøjle bidrager til at give en tæt forsegling rundt om ørerne uden at lægge pres på dit hoved. Med trådløse funktioner ændres også den måde, du styrer dine hovedtelefoner på. Bose Noise Cancelling Headphones 700 fungerer f.eks. med bevægelsesbaserede betjeningsknapper, hvilket betyder, at du nemt kan afspille, spole frem og tilbage og styre lydstyrken ved blot at trykke og swipe med fingrene i stedet for at fumle med traditionelle knapper.

Mand med QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner

Til dem, der foretrækker in-ear-hovedtelefoner, tilbyder Bose to af de bedste støjreducerende øretelefoner: de kablede QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner og QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner, som begge har StayHear+ ørepropper, der skaber en blød og sikker pasform. For at give maksimal komfort spreder de kegleformede ørepropper kontakten jævnt hen over øret og danner en blid forsegling, der bidrager til hovedtelefonernes fuldspektrede støjreduktion. QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner har droppet ledningerne og har en ergonomisk nakkebøjle fremstillet i bløde materialer, der er perfekt til brug hele dagen. De bedste støjreducerende øretelefoner sidder perfekt i dine ører, så du kan dyrke motion eller gå med hue uden problemer, når temperaturen falder.

Batterilevetid

Du er ved at sætte dig til rette til en lang flyvetur. Du ser frem til at slappe af og måske endda tage en lur, men der sidder en gruppe snakkende passagerer bag dig. Heldigvis har du dine støjreducerende hovedtelefoner med dig. Du fisker dem ud af din taske, tager dem på og læner dig derefter tilbage for at nyde et afslappende soundtrack. Og dog: Lige som du begynder at falde i søvn, dør batteriet i dine hovedtelefoner, og larmen bag dig vækker dig igen.

Det er dødirriterende med batterier, der ikke holder og tager en evighed om at lade op igen. Heldigvis har Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II uovertrufne batterier, der giver op til 20 timers kontinuerlig brug. Desuden leveres de med kabler, der er praktiske, når batteriet dør, og du ikke har tid til at oplade dem.

Ikke alle hovedtelefoner er skabt lige. Uanset om du er en globetrotter, der gerne vil have en afslappende rejseoplevelse, en kontorarbejder, der behøver fred og ro, en sportsudøver, der bruger musik som brændstof, eller en pendler, der ønsker at skrue ned for omverdenens larm, har Bose den perfekte pasform og de perfekte funktioner til dig. Ved hjælp af oplysningerne i denne vejledning kan du afgøre, hvilken type lytter du er – og endnu vigtigere, hvilken type støjreducerende hovedtelefoner du har brug for.

* Stemmeassistenter er ikke tilgængelige i alle lande og kan variere. Tilgængelighed af stemmeassistenter til Boses smartprodukter.
Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land


RELATEREDE PRODUKTER

LIMITED EDITION Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Støjreducerende

kr 3.299,00

kr 3.299,00

QC20 støjreducerende hovedtelefoner – Apple-enheder

In-ear-hovedtelefoner

kr 2.199,00

kr 2.199,00