NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

AMAZON ALEXA OG BOSE-PRODUKTER

Alexa-indbygget mærke

Alexa, hvordan kan du gøre mine Bose-produkter endnu bedre?

Nye teknologier introducerer hele tiden nye måder at interagere med verden omkring os på. Stemmeassistenter som Amazon Alexa hjælper dig med at gøre dine daglige rutiner endnu nemmere. Amazon Alexa findes i en række produkter, der gør det muligt for din stemme at betjene f.eks. hovedtelefoner, højttalere, tv, termostater og lys – ja selv din bil.

Bose smarthøjttaler 500 på et natbord i et soveværelse

Hvordan fungerer Alexa?

Aktuelt fungerer Amazon Alexa med QC35 II, hovedtelefoner 700, hjemmehøjttaler 300, smarthøjttaler 500, bærbar smarthøjttaler, smartsoundbar 300, soundbar 500 og smartsoundbar 700. Find ud af, hvordan du konfigurerer Amazon Alexa til smarthøjttalere, hovedtelefoner 700 og QC35 hovedtelefoner II.

Når du er færdig med konfigurationen, kan Alexa gøre din hverdag nemmere og mere produktiv. Du skal bare sige “Alexa” for at kommunikere med din personlige stemmeassistent. Ved du ikke, hvor du skal starte? Læs videre for at udforske Alexas verden med Bose-smarthøjttalere og -hovedtelefoner.

“Alexa, afspil 90'er-pop.”

Betjen din musik

Forestil dig, at du laver aftensmad efter en lang dag på arbejdet og gerne vil høre lidt musik til at hjælpe dig med at slappe af. Uden at holde pause i madlavningen kan du bare sige: “Alexa, afspil min fyraftensplayliste” , og så vågner din Bose smarthøjttaler 500, opretter forbindelse til din foretrukne musiktjeneste og fylder køkkenet med musik.

Så enkelt er det – din stemme er den ultimative fjernbetjening. Du kan bede Alexa om at afspille din foretrukne kunstner, genre, internetradiostation, podcast eller afspilningsliste. Du kan også gå videre til næste nummer, skrue op for lydstyrken og meget mere. Det gør det så nemt at lytte til musik, at du måske kommer til at opleve det samme som mange andre – du lytter til mere musik end nogensinde før.

“Alexa, ring til mor.”

Ring til mor

Har du virkelig brug for at tale med din mor lige nu, men kan du ikke finde din telefon? Uanset om det er for at spørge om en opskrift eller bare for at snakke, så bed Alexa om at ringe til hende for dig. Vores nyeste softwareopdatering introducerer en opkaldsfunktion, så du kan foretage opkald direkte til Bose-smartprodukter, Amazon Echo-produkter og alle på din kontaktliste fra din højttaler eller soundbar.* Ingen telefon. Håndfri. Ingen opladning. Det er ligesom en walkie-talkie, bare så meget bedre. 

Og hvad nu hvis mor kom dig i forkøbet. Du kan også besvare opkald på din højttaler eller soundbar. Bare sig: “Alexa, svar” og lad mor vide, hvor godt, du har det.

*For at foretage opkald til andre produkter kræves det, at begge parter har denne funktion og er på Wi-Fi.

“Alexa, får jeg brug for en paraply i dag?”

Forbered dig på dagen

Vi har alle prøvet det: Du er ved at komme for sent på arbejde og prøver at bestemme dig for, hvad du skal have på, og hvad du skal have med til dagen. Med din Alexa-aktiverede Bose-smarthøjttaler skal du bare sige “Alexa, hvordan er vejret?” Du får svar næsten hurtigere, end du kan nå at blinke med øjnene. Vil du være sikker på, at du kender dagens vigtigste nyheder eller resultatet fra kampen i aftes? Spørg Alexa. Det er den slags daglige opgaver, der gør Alexa så nyttig.

Alexa er dog ikke kun til professionelt brug. Hun er også til sjov og ballade. Du kan bede om at høre en vits eller spille spil som f.eks. Jeopardy. Alle forældre kan forsikre dig, at Alexa også kan redde dagen. Hun har svar på de mange spørgsmål, dine børn stiller dig hver dag. Hvilken flod er verdens længste? Hvor mange måner har Saturn? Er løver i virkeligheden katte? Hvorfor er himlen blå? Hvis du ikke ved det, behøver du ikke at lade som om – bare spørg Alexa. Alexa kan også hjælpe hele familien med at slappe af efter en travl dag ved at læse en lydbog op eller afspille en interessant podcast. Put dig på sofaen, og lad Alexa gøre arbejdet.

“Alexa, hvad er der i min kalender for i morgen?”

Hold styr på din kalender

Vil du kigge til det, du har sat i ovnen, om 10 minutter? Bare sig “Alexa, indstil en timer til 10 minutter.” Har du et tidligt møde i morgen? Bare sig “Alexa, indstil en alarm til kl. 6”. Alexa gør de enkle daglige opgaver endnu nemmere. Du behøver aldrig mere skrive en indkøbsliste eller tage din telefon eller computer frem for at se, om din yndlingsrestaurant stadig er åben. Det lyder måske enkelt, men det er de enkle ting, Alexa kan gøre for dig, som virkelig kan gøre din dag nemmere.

Alexa findes i vores Bose Noise Cancelling 700 hovedtelefoner, QC35 II trådløse hovedtelefoner og vores sortiment af smarthøjttalere og soundbars. Softwareopdateringer vil hele tiden tilføje flere Alexa-funktioner, efterhånden som de bliver tilgængelige, f.eks. flere sprogindstillinger og flere musiktjenester. Med Alexa er det nemmere end nogensinde før at få mest muligt ud af dine Bose-produkter. Og hvem kan ikke lide det?

Amazon Alexa-aktiverede Bose-produkter

  Du har valgt det maksimale antal produkter (fire) til sammenligning.   Maksimum på fire produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg to til fire produkter til sammenligning

Hvordan fungerer Bose-produkter med Alexa?

Mange Bose-produkter har en funktion, som giver brugeren mulighed for at bruge Amazons virtuelle assistent, Alexa, gennem deres Bose-enhed.

Hvilke Bose-enheder er kompatible med Alexa?

De fleste Bose-smarthøjttalere og -soundbars er kompatible med Alexa. Sørg for at tjekke specifikke produktoplysninger for kompatibilitet med Alexa.

Hvad kan jeg gøre med Alexa på min Bose-enhed?

Med Alexa på din Bose-enhed kan du styre afspilningen af din musik, tjekke vejret, indstille påmindelser og meget mere – alt sammen med din stemme.

Hvilke sprog understøtter Alexa på Bose-enheder?

Alexa er tilgængelig på flere forskellige sprog, afhængigt af din region.

Kan jeg bruge Alexa til at foretage telefonopkald med min Bose-enhed?

Ja. Du kan bruge Alexa på Bose-enheder, som er udstyret med stemmeassistent-funktioner, til at foretage håndfri telefonopkald.