OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE

AMAZON ALEXA OG BOSE-PRODUKTER

Mærke for indbygget Alexa

Alexa, hvordan kan du gøre mine Bose-produkter endnu bedre?

Nye teknologier introducerer hele tiden nye måder at interagere med verden omkring os på. Stemmeassistenter som Amazon Alexa hjælper med at gøre din daglige rutine endnu nemmere. Amazon Alexa findes i en række produkter, der gør det muligt for din stemme at betjene produkter som f.eks. hovedtelefoner, højttalere, tv, termostater og lys, selv din bil.

Bose Smart Speaker 500 på et natbord i et soveværelse

Hvordan fungerer Alexa?

I øjeblikket fungerer Amazon Alexa med QC35 II, Headphones 700, Home Speaker 300, Smart Speaker 500, Portable Smart Speaker, Smart Soundbar 300, Soundbar 500 og Smart Soundbar 700. Find ud af, hvordan du konfigurerer Amazon Alexa til smarthøjttalere, Headphones 700 og QC35 II hovedtelefoner.

Når du har konfigureret det, kan Alexa gøre din hverdag nemmere og mere produktiv. Du skal bare sige "Alexa" for at kommunikere med din personlige stemmeassistent. Ved du ikke, hvor du skal starte? Læs videre for at udforske Alexas verden med Boses smarthøjttalere og hovedtelefoner.

"Alexa, spil 90'er-pop."

Betjen din musik

Lad os sige, at du laver aftensmad efter en lang dag på arbejdet, og du vil gerne høre lidt musik til at hjælpe dig med at slappe af. Uden at holde pause i madlavningen, kan du bare sige: "Alexa, afspil min fyraftensplayliste", og så vågner din Bose Smart Speaker 500, opretter forbindelse til din foretrukne musiktjeneste og fylder køkkenet med musik.

Så enkelt er det – din stemme er den ultimative fjernbetjening. Du kan bede Alexa om at afspille din foretrukne kunstner, genre, internetradiostation, podcast eller afspilningsliste. Du kan også gå videre til næste nummer, skrue op for lydstyrken og meget mere. Det gør det så nemt at lytte til musik, at du måske kommer til at opleve det samme som mange andre – du lytter til mere musik end nogensinde før.

"Alexa, ring til mor"

"Ring til mor."

Kan du ikke finde din telefon, men har virkelig brug for at tale med din mor lige nu? Uanset om det er for at spørge om en opskrift eller bare for at snakke, så bed Alexa om at ringe til hende for dig. Vores nyeste softwareopdatering introducerer en opkaldsfunktion, så du kan foretage opkald direkte til Bose smartprodukter, Amazon Echo-produkter og alle på din kontaltliste fra din højttaler eller soundbar. Ingen telefon. Ingen hænder. Ingen opladning Det er ligesom en walkie-talkie, bare så meget bedre.

Og sig at mor slog dig til punchen. Du kan også besvare opkald på din højttaler eller soundbar. Bare sig: "Alexa, svar" og lad mor vide, hvor god du er.

*For at ringe til produkter skal begge parter opsætte denne funktion og være på Wi-Fi.

"Alexa, får jeg brug for en paraply i dag?"

Forbered dig på dagen

Vi har alle været der: Du er ved at komme for sent på arbejde og prøver at beslutte, hvad du skal have på, og hvad du skal have med til dagen. Med din Alexa-aktiverede Bose-smarthøjttaler skal du bare sige "Alexa, hvordan er vejret?" Du får svar næsten hurtigere, end du kan se ud af vinduet. Vil du være sikker på, at du kender dagens vigtigste nyheder eller resultatet fra kampen i aftes? Spørg Alexa. Det er den slags daglige opgaver, der gør Alexa så nyttig.

Alexa er dog ikke kun professionel. Hun er også meget sjov. Du kan spørge efter en joke eller spille spil som f.eks. Jeopardy. Alle forældre kan fortælle dig, at Alexa også kan redde dagen. Hun har svar på de mange spørgsmål, dine børn stiller dig hver dag. Hvilken flod er verdens længste? Hvor mange måner har Saturn? Er løver i virkeligheden katte? Hvorfor er himlen blå? Hvis du ikke ved det, behøver du ikke at lade som om – bare spørg Alexa. Alexa kan også hjælpe hele familien med at slappe af efter en travl dag ved at læse en lydbog op eller afspille en interessant podcast. Put dig på sofaen, og lad Alexa gøre arbejdet.

"Alexa, hvad er der i min kalender for i morgen?"

Hold styr på din kalender

Vil du kigge til det, du har sat i ovnen, om 10 minutter? Bare sig "Alexa, indstil en timer til 10 minutter." Har du et tidligt møde i morgen? Bare sig "Alexa, indstil en alarm til kl. 6". Alexa gør de enkle daglige opgaver endnu nemmere. Du behøver aldrig mere skrive en indkøbsliste eller tage din telefon eller computer frem for at se, om din yndlingsrestaurant stadig er åben. Det lyder måske enkelt, men det er de enkle ting, Alexa kan gøre for dig, som virkelig kan gøre din dag nemmere.

Alexa findes i vores Bose Noise Cancelling Headphones 700, QC35 II trådløse hovedtelefoner og vores serie af smarthøjttalere og -soundbars. Softwareopdateringer vil hele tiden tilføje flere Alexa-funktioner, efterhånden som de bliver tilgængelige, f.eks. flere sprogindstillinger og flere musiktjenester. Med Alexa er det nemmere end nogensinde før at få mest muligt ud af dine Bose-produkter. Og hvem kan ikke lide lyden af det?

Bose-produkter aktiveret til Amazon Alexa

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne