Brug af Amazon Alexa-stemmeassistent sammen med Bose-smartprodukter

Alexa giver dig mulighed for at betjene dit produkt ved hjælp af stemmen. Du kan aktivere stemmestyring af dit produkt til enhver tid ved hjælp af Bose Music-appen.

Bemærk: Amazon Alexa  er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Føj Alexa til dit produkt:

Hvis du har flere produkter i din husstand, anbefaler vi at tilføje den samme Alexa-konto til hvert produkt for at få en ensartet oplevelse i dit hjem.

I Bose Music-appen skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne

Vælg det produkt, som du vil føje Alexa til

Tryk på produktbilledet i nederste højre hjørne

Tryk på Indstillinger > Stemmeassistent, og vælg Alexa

Følg instruktionerne i appen for at oprette forbindelse til din Amazon-konto

Sådan taler du til Alexa

Sig "Alexa," for at aktivere dit produkt, eller tryk på funktionsknappen ○ på dit produkt, og bed derefter om noget. For eksempel:

• Alexa, play funk
  • Alexa, set the volume to 40 (eller et tal mellem 0 og 100)
  • Alexa, next song
  • Alexa, set a timer for 5 minutes
  • Alexa, what's the weather?

Hvis du har flere produkter, kan du kontrollere et bestemt produkt ved at sige det navn, du gav produktet i Bose Music-appen. Hvis du for eksempel kaldte systemet "Kitchen", skal du sige: "Alexa, play som jazz in the Kitchen".

Bemærk: Alexa kan kun afspille musiktjenester (dvs. Spotify eller Deezer), der er knyttet til din Amazon-konto. Åbn Alexa-appen, gå til Menu >Indstillinger > Musik, og tilføj de musiktjenester, du vil bruge. Når de er tilføjet, kan du bede Alexa om at afspille disse tjenester.