90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

GOOGLE ASSISTENT OG BOSE-PRODUKTER

Google Assistent og Bose-produkter
Google Assistent-mærket

Sig det – spil det

Vidste du, at du kan betjene mange Bose-produkter med blot din stemme? Det er rigtigt. Faktisk kan du med Bose-smarthøjttalere og udvalgte støjreducerende hovedtelefoner fra Bose bruge Google Assistent* og dens stemmekommandoer. Hvis du ikke har brugt Google Assistent endnu, eller hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad den kan, så læs videre.

Hvad er Google Assistent?

Google Assistent er en populær stemmeassistent. Du kan afspille musik, søge på Google, holde styr på daglige gøremål og nemt betjene smartenheder i dit hjem – alt sammen blot med din stemme. Du skal bare sige "Hey Google" for at starte en samtale med din Google Assistent.

Hvorfor bruge Google Assistent med Bose-produkter?

Din Google Assistent hjælper dig på tværs af enheder, f.eks. Google Home, din telefon – og din Bose-højttaler, -soundbar eller -hovedtelefoner. Den største fordel ved at bruge Google Assistent sammen med Bose-produkter er lyden. Med andre ord vil din musik, dine podcasts, dine telefonopkald og alt andet, du beder Google Assistent om, blive gengivet med dyb og klar lyd, som er fuld af liv.

I øjeblikket fungerer Google Assistent med Bose Portable Smart Speaker, QC35 II, Headphones 700, Home Speaker 300, Smart Speaker 500, Smart Soundbar 300 og Smart Soundbar 700. Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer Google Assistent til smarthøjttalere og hovedtelefoner.

Kvinde med QC35 II hovedtelefoner trykker på handlingsknappen for at få adgang til sin stemmeassistent

Hvad kan jeg med Google Assistent og Bose-produkter?

Når du aktiverer Google Assistent på dine Bose-højttalere og -hovedtelefoner, vil du hurtigt finde ud af, hvordan de arbejder sammen for at gøre så mange ting nemmere. F.eks.:

Afspil din musik

Med Google Assistent og Bose-produkter er din stemme den ultimative DJ. Forestil dig, at du laver mad og har lyst til at høre noget musik. Din Bose Smart Speaker 500 er i den anden ende af rummet. Uden at stoppe det, du laver, skal du bare sige "Hey Google, afspil min afspilningsliste til madlavning på Spotify". Efter et øjeblik afspilles din afspilningsliste. Så nemt er det. Du kan lytte til dine foretrukne radiostationer, podcasts og meget mere på samme måde.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, har Google Assistent svarene. Lad os sige, at du er ved at klæde dig på om morgenen, og det ser skyet ud udenfor. Din Bose Smart Soundbar 700 er i nærheden. Så skal du bare sige "Hey Google, hvordan er vejret?" Google Assistent læser nu den seneste vejrudsigt op for dig. Brug den til at høre de seneste nyheder, få sportsresultaterne fra i aftes, få rutevejledning, udføre beregninger og oversættelser og meget mere.

Administrer din dag

Du er kun et par ord fra at få hjælp til at komme igennem dagen. Du har f.eks. dine Bose Headphones 700 på, mens du arbejder. Du husker pludselig, at det er din brors fødselsdag, og du vil ringe til ham i aften. Tryk blot på stemmeassistentknappen, og sig "Hey Google, mind mig om at ringe til Søren kl. 20". Det fungerer også for alle på kontaktlisten i din telefon eller for virksomheder, der er angivet i Google Maps. Du kan selvfølgelig også få Google Assistent til at ringe op for dig: "Hey Google, ring til Søren!" Du kan også planlægge begivenheder i din kalender, foretage middagsreservationer, oprette indkøbslister og meget mere.

*Google Assistent er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande. Google Assistent er ikke tilgængelig for iOS-brugere til Bose Noise Cancelling Headphones 700, Bose Noise Cancelling Headphones 700 med opladningsetui, Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC, QuietComfort® 35 trådløse hovedtelefoner II og Bose QuietComfort® 35 II Gaming Headset.

Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

bose-produkter aktiveret til google assistent

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.

(0)

Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne

da