Brug af Google Assistent sammen med Boses smartprodukter

Google Assistent giver dig mulighed for at betjene dit produkt ved hjælp af stemmen. Du kan aktivere stemmestyring af dit produkt til enhver tid ved hjælp af Bose Music-appen.

Bemærk: Google Assistent er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Tilføjelse af Google Assistent til dit produkt:

Hvis du har flere produkter i din husstand, anbefaler vi at tilføje den samme Google-konto til hvert produkt for at få en ensartet oplevelse i dit hjem.

I Bose Music-appen skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne

Vælg det produkt, som du vil føje Google Assistent til

Tryk på produktbilledet i nederste højre hjørne

Tryk på Indstillinger > Stemmeassistent, og vælg Google Assistent

Følg instruktionerne i appen for at oprette forbindelse til din Google-konto

Sådan taler du med Google Assistent

Sig "Hey Google" for at aktivere dit produkt, eller tryk på handlingsknappen ○ på dit produkt, og bed derefter om noget. For eksempel:

• Hey Google, spil noget hip-hop
  • Hey Google, har jeg brug for en paraply i dag?
  • Hey Google, næste sang
  • Hey Google, sæt en timer på 10 minutter
  • Hej Google, hvordan er vejret?

Hvis du har flere produkter, kan du kontrollere et bestemt produkt ved at sige det navn, du gav produktet i Bose Music-appen. Hvis du for eksempel kaldte systemet "Køkken", skal du sige: "Hey Google, spil noget hip-hop i køkkenet."

For at starte en musiktjeneste med en stemmeanmodning skal du sørge for at tilføje tjenesten i din Google Home-app ved at gå til Indstillinger > Tilknyttede mediekonti. Bemærk: Ikke alle musiktjenester kan startes af en stemmeanmodning