KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

MØD DE NYE HOVED- OG ØRETELEFONER FRA BOSE

Mere end en produktopdatering – et afgørende øjeblik i hovedtelefonernes evolution

Almindelige hovedtelefoner har altid fokuseret på at skabe en bedre lydoplevelse. Men dette fristed har sin pris: De isolerer en fra alt, hvad der foregår omkring en. Indtil nu.

TILGÆNGELIGE NU

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hvis du synes om det skarpe nye design, så vent bare, til du hører, hvad de kan. Ud over den førsteklasses lyd, som Bose er berømt for, er disse hovedtelefoner fyldt med videreudviklet støjreduktionsteknologi, et uovertruffent mikrofonsystem og intuitive berøringsknapper. Det betyder, at du kan høre og blive hørt som aldrig før.

LANCERES I SEPTEMBER 2020

Bose Sport Earbuds

Ud over den lydkvalitet, komfort og stabilitet, som vores SoundSport Free-øretelefoner er kendt for, kommer denne mindre og mere elegante version med nye funktioner, f.eks. intuitive berøringsknapper. Kort sagt alt, hvad du har brug for til at præstere dagen igennem.

LANCERES I SEPTEMBER 2020

Bose QuietComfort® Earbuds

Du ser på en virkelig trådløs in-ear-hovedtelefon med virkelig forbløffende støjreduktion. Faktisk er denne banebrydende øretelefon designet til at levere støjreduktion, der kan sammenlignes med vores mest kraftfulde hovedtelefoner. Og som alle vores andre nye hovedtelefoner er den proppet med essentielle funktioner til et hypermobilt liv, som intuitive berøringsknapper og et bærbart opladningsetui til at oplade ørepropperne, når de ikke er i brug.

Kvinde med sorte Bose Noise Cancelling Headphones 700

Lev livet med hovedet højt og telefonen i lommen

Fordi vi er afhængige af vores smartphones til at gøre så mange ting for os, er vi konstant optaget af dem. Når det sker, bøjer vi hovederne nedad – og afkobler os fra vores omgivelser. Indtil nu.

Med vores nye serie af hovedtelefoner kan du være direkte tilsluttet din telefon uden så meget som at kigge på den eller røre ved den. Du kan betjene musik, apps og alarmer med lyden af din stemme – selv når du befinder dig i støjende eller blæsende omgivelser. Med vores nye støjreducerende hovedtelefoner kan du styre præcis, hvor meget omgivende lyd du vil lukke ind i dine ører.

Nyfortolket på alle ledder og kanter

Vores nye serie af hovedtelefoner kan meget mere end at levere lyd til musik, videoer og opkald. Den kan hjælpe os med at kommunikere, holde dig informeret, fokusere mere intenst, blive underholdt og meget mere.

Læs videre for at se bare et par af nogle få af produkthøjdepunkterne for Bose Noise Cancelling Headphones 700. De kommende virkelig trådløse in-ear-hovedtelefoner vil dele nogle af disse funktioner og præsentere deres helt egne spændende nyskabelser.

Ikon for indbygget stemmeassistent

To muligheder for stemmeassistenter er bedre end én

Vi har alle vores foretrukne virtuelle assistent. Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan du vælge den, der passer til dig. Få adgang til Google Assistent med et enkelt tryk på en knap. Og hvis du foretrækker Siri, kan du få adgang til din telefons indbyggede stemmeassistent.

Ikon for mikrofon

Vil du have mere klarhed i dine opkald og stemmekommandoer? Vi har lyttet til jer.

Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 lyder din stemme krystalklar ved telefonopkald, fordi vores nye, uovertrufne system med fire mikrofoner tilpasser sig perfekt til blæsende og støjende omgivelser. Hvor meget støj? Du kan gennemføre et forretningsopkald fra en overfyldt restaurant, og din stemme vil være så godt isoleret fra den kaotiske baggrundsstøj, at personen i den anden ende vil tro, du sidder på dit kontor.

Din stemme lyder også tydelig for din stemmeassistent, så dine kommandoer bliver opfanget med hidtil uhørt nøjagtighed. Hvis du dikterer en sms fra et overfyldt tog, vil mikrofonen ikke blive forvirret af andre samtaler – selv hvis de bliver ført lige ved siden af dig.

Ikon for justerbar støjreduktion

Støjreduktion, som kun vi kan gøre det. Endnu bedre.

Da vi designede Bose Noise Cancelling Headphones 700, gjorde vi mere end at forbedre støjreduktionen – vi udviklede, hvordan du bruger det.

Hvis du for eksempel forsøger at koncentrere dig på en travl café, kan du maksimere støjreduktionen for at eliminere forstyrrelser. Til tidspunkter, hvor du hellere vil høre verden omkring dig, som for eksempel hvis du spadserer ned ad en overfyldt gågade, kan du minimere støjreduktionen, så du kan høre alt, hvad der foregår omkring dig. Faktisk vil du kunne høre verden omkring dig så godt, at du vil blive overrasket over, at du overhovedet har hovedtelefoner på.

Og til alle de tidspunkter, hvor du foretrækker noget mellem disse to yderpoler, er der ni andre niveauer at vælge imellem.

Hovedtelefoner, der er lige så brugbare, som dagen er lang

Hvis du er ligesom de fleste, falder det dig sikkert kun ind at gå med hovedtelefoner på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Måske mens du træner. Sidder i toget. Arbejder ved dit skrivebord. Eller læser på en café. Men med disse nye hovedtelefoner håber vi, at du vil opdage, at dine hovedtelefoner er lige så uundværlige som et par briller og noget, du veltilpas kan have på hele dagen.

Mand med sorte Bose Noise Cancelling Headphones 700