Ikoner for hovedtelefoner, øretelefoner og solbriller

Sig goddag til vores nye hoved- og øretelefoner og det nyeste inden for lyd

Bag om lanceringerne af vores nye hovedtelefoner med ægte trådløs støjreduktion, Bluetooth®-sportsøretelefoner og den udvidede Bose Frames-kollektion med Bose Open Ear Audio™-solbriller. Samt et glimt af, hvad der kan blive det næste i Boses lydverden.

Hvad der skal til for at være innovative

For 20 år siden lancerede Bose de første QuietComfort® støjreducerende hovedtelefoner til almindelige forbrugere efter flere års udvikling og forskning. Siden da har vi videreført en tradition for forskning, udvikling og innovation med hver ny udgave af hovedtelefoner, støjreduceringsteknologi på et højere niveau og udvidelse til nye lydområder – som trådløse øretelefoner, som ikke engang skal ind i ørerne. Gennem det hele har vi været tro mod Dr. Boses passion og vision: fremskridt gennem forskning og indsigt som kerneværdi. En forpligtelse, der skiller os ud, men som også sætter barren højere, på trods af den ekstra tid eller indsats, det kan kræve.

Den længe ventede lancering af vores første ægte trådløse øretelefoner med støjreduktion er et bevis på den store indsats, som vores ingeniører, designere og produktchefer yder. Vi stræber efter at forudsige kundernes behov, ønsker og bekymringer og samtidig opfylde vores egne høje standarder, der skubber grænser.

For at introducere vores seneste nyskabelser deler vi også et par ikke-offentliggjorte detaljer og historier fra Bose.

NYHEDER

Bose QuietComfort® Earbuds

Forventningen og ventetiden på lanceringen af vores ægte trådløse øretelefoner med støjreduktion er endelig slut. Og mens ventetiden måske har været længere end forventet, er resultatet virkelig, hvad kunder og anmeldere havde spekuleret og håbet på. Vores team af ingeniører og designere satte barren højt: pak kraften fra over-ear Bose Noise Cancelling Headphones 700 ind i ægte trådløse øretelefoner. Men vi ønskede ikke bare at leve op til forventningerne. Vi ville overraske, glæde og give brugerne en fantastisk sanseoplevelse.

"Opbygning af et produkt kræver tusindvis af detaljerede beslutninger, der træffes dagligt, og som alle sammen bidrager til slutresultatet og altid med kunden i tankerne." 

– Denise Celuch, produktchef

Kraft og ydeevne i selv de mindste detaljer

Støjreduktion kræver en masse processorkraft, som driver batteristørrelsen og den overordnede ydeevne. Bose QuietComfort® Earbuds bruger en ny digital dual-core-chip til støjreduktion. Den er omkring halvt så stor og bruger halvt så meget kraft som den forrige generation af chip, men med 4x så meget computerkraft. Hvilket gav os mulighed for at flytte grænserne for, hvad vores støjreducerende øretelefoner kan levere. Som automatisk registrering og diskret justering af støjreduktionsniveauer, når øretelefonen er ustabil, hvilket kan ske, når du placerer øretelefonerne i øret. Detaljer, som kunderne måske ikke kender til eller ser. Den type detaljer, der siger meget om graden af opmærksomhed og omtanke, der er lagt i hver eneste del. Og de meget høje standarder, vi sætter for os selv.

Fra de kategoridefinerende 11 niveauer af støjreduktion, herunder fuld opmærksomhed eller omgivende tilstand, til fantastisk stemmeregistrering ved opkald, berøringsknapper på øretelefonerne og et enkelt, elegant design – vi tog alle de gode ting fra vores førende Noise Cancelling Headphones 700, lyttede til kundernes ønsker og bekymringer og pakkede det hele ind i en kompakt, ægte trådløs øretelefon.

QuietComfort Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner, de første støjreducerende hovedtelefoner

FORTSÆTTER MED AT DEFINERE EN KATEGORI

Lanceringen af vores Bose QuietComfort® Earbuds er et afgørende øjeblik i vores støjreducerende historie. Det er 20 år siden, vi lancerede vores første par QuietComfort® hovedtelefoner. De nye QC Earbuds indeholder patenterede hardware- og softwareforbedringer, der gør dem til de mest effektive støjreducerende hovedtelefoner nogensinde. Det viser os, hvor langt vi er kommet, men det har også fået os til at se, hvor meget længere vi kan gå.

Bose Sport Earbuds

Vi tog alt det gode – og adresserede det ikke så gode – af, hvad kunderne havde at sige om vores SoundSport Free trådløse hovedtelefoner. Så gik vi i gang med at skabe trådløse in-ear-sportshovedtelefoner, der føltes gode, så gode ud og lød fantastisk. Vi bevarede den "fyldige" lyd og komfort, som brugerne elskede – og gjorde den endnu bedre med vores nye StayHear™ Max ørepropper, der giver en usædvanligt stabil, sikker pasform og en skånsom forsegling for at sikre lyd i høj kvalitet.

En balance mellem funktion, ydeevne og design

En af de største forhindringer for ingeniører og designere var at reducere øretelefonernes samlede størrelse og skabe en slankere profil. Resultatet er nye, ægte trådløse sportsøretelefoner, der er 40 % mindre end de originale SoundSport Free-hovedtelefoner, alt sammen i en slank oval form, der sidder tættere på øret uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

"Vi er meget hårde ved os selv og holder os til en virkelig høj standard … der er branchens standardtest – og så er der vores [Bose]-tests." 

– Denise Celuch, produktchef

Men det er i de detaljer, der ikke bliver delt, at Bose virkelig skiller sig ud. Vi vidste, at sportsøretelefoner betød, at man måtte tage højde for "svedige mennesker". Og eftersom sved indeholder salt, der ætser indersiden af øretelefonerne, har vi haft brugervenlighed og beskyttelse af vigtige komponenter i tankerne. I øjeblikket er der ingen branchestandarder for svedtest. Derfor har ingeniørerne hos Bose lavet deres egne strenge svedtests. De udviklede en "svedig fingertest", der simulerer virkelige scenarier og interaktioner, hvor sved kan forstyrre ydeevnen, f.eks. dobbelttryk og brug af berøringsknapperne på øretelefonerne, når fingrene er glatte pga. sved. Helt ned til hvad der sker, når hår af forskellig længde drypper sved på øretelefonerne. Selvom testene langt fra er glamourøse, viser de vores dedikation til at gå ud over branchestandarden.

EN SPORTSHOVEDTELEFON, DER BLIVER SIDDENDE

De første Bose in-ear-hovedtelefoner i 2006 var starten på, hvad der ville udvikle sig til vores serie af sportshovedtelefoner. SoundSport kablede hovedtelefoner var favoritter blandt aktive brugere i mere end et årti, før de blev pensioneret med SoundSport trådløse hovedtelefoner, der blev lanceret i 2016. Ikke engang et år senere kom Bose SoundSport Free, vores allerførste ægte trådløse hovedtelefoner. Men mens hovedtelefonteknologien fortsatte med at udvikle sig, sørgede vi altid for, at den sikre, behagelige pasform, der havde skabt så mange loyale fans fra starten, stadig var til stede – og kun ville blive bedre med hver ny lancering.

SIE2 sportshovedtelefoner

Bose Frames med OpenAudio™-teknologi

FRAMES SOPRANO 

FRAMES TENOR 

FRAMES TEMPO

Man kan sige meget godt om modenhed. Med den følger erfaring, visdom og selvtillid til at skubbe grænserne endnu længere. Alt dette afspejles i 2. generation af Bose Frames. Og den modenhed ser godt ud på vores nyeste lyd-solbriller. Tre markante Bose Frames træder ind i rækken med modebevidst Open Ear Audio™: Bose Frames Tempo, højtydende sportssolbriller fremstillet til den højtydende atlet. Bose Frames Soprano, en frisk retro-glam-fortolkning af den tidløse katteøjesilhuet. Og Bose Frames Tenor, en moderne, raffineret firkant med et holdbart, klassisk look.

Denne nyeste lancering af Open Ear Audio™-solbriller viser en omfattende mængde erfaring, der er synlig i udviklingen, detaljerne og den fine balance mellem teknologi og håndværk. Teamet var nødt til at mestre form, funktion og ansigtsdesignelementer uden at gå på kompromis med den forbløffende, levende lydkvalitet. Det betød, at man skulle tilpasse, gentage og udforske nye materialer, der så ud og fungerede lige så godt eller bedre end det blanke acetat, der bruges til de fleste solbriller, og som ville forme sig til ansigtet med tiden. Ikke ideelt når du skal sørge for, at miniaturiserede lydkomponenter sidder sikkert og stabilt på plads. Eller hvordan man udvider udvalget og repertoiret for Bose Frames ved at anvende klassiske silhuetter, men med et særligt Bose-element og en frisk fortolkning, der ikke ændrer – men løfter – det overordnede design og æstetikken.

En collage af Bose Frames
SoundWear Companion højttaler

ET AFGØRENDE ØJEBLIK FOR LYD. EN NY LANDVINDING INDEN FOR LYD.

Inspirationen kan komme fra selv de mest usandsynlige steder, som med Project Tudkop. Projektet med det velvalgte kodenavn udløste ideen om en lydenhed, som var åben uden at "spilde", ligesom en tudkop. Og det blev kendt som Bose OpenAudio™-teknologi, som første gang blev introduceret i Bose SoundWear og perfektioneret i vores Bose Frames-solbriller.

NYHEDER

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selvom Noise Cancelling Headphones 700 ikke er en ny lancering, kan vi ikke holde op med at forny og tænke på det nye og det næste. Vores mest populære over-ear-hovedtelefoner, der siges at være de "mest eftertragtede ANC-hovedtelefoner på markedet", fås nu også i en professionel model, der er klar til arbejde. Sig goddag til Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC, der leveres sammen med vores Bose USB Link Bluetooth-modul til praktiske, parrede trådløse forbindelser til konferenceopkald og samarbejde. Så du nemt kan skifte til arbejdstilstand når som helst og hvor som helst. Når hovedtelefonerne og modulet leveres sammen, er de desuden certificeret til Microsoft Teams, og de er kompatible med Google Meet og Zoom.

For de mange, der ikke kan få nok af det slanke design af vores populære ANC Headphones 700, er de nu tilgængelige i midnatsblå. Et fantastisk alternativ til de traditionelle sorte eller sølvfarvede, der ser fantastisk ud og lyder fantastisk. 

En bedre hverdag

Vi er også forbløffede over, hvordan folk integrerer støjreducerende Bluetooth-hovedtelefoner i deres liv. Fra at foretage opkald, mens du er på farten til selvomsorg og stille øjeblikke til at få mest muligt ud af at arbejde hjemmefra. Folk bruger trådløse støjreducerende hovedtelefoner til mere end blot at arbejde eller lytte til musik. De finder nye måder at stille ind og fokusere på, når det er nødvendigt, eller de justerer omgivende lyde fra verden omkring dem. Vi er spændt på at høre, hvad I finder på næste gang.

HVAD BLIVER DET NÆSTE

Lyd for livet

Der er en udvikling i gang inden for lyd. Uanset om det drejer sig om at bruge lyd på nye måder og inden for nye områder af vores hverdag, eller om at berolige urolige tanker, finde et sted at slappe af eller hjælpe med at sikre en god nats søvn, lægger vi alt vores opfindsomhed og snilde i opgaven. Og i at udforske nye områder inden for sundhed og lyd og skubbe Open Ear Audio™-teknologien op på et højere niveau. Det ligger alt sammen forude, så kig ind igen for at få opdateringer om, hvad der er nyt og hvad der er det næste inden for vores verden af lyd.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne
En tid til stilhed, en tid til lyd.
Tips til køb: støjreducerende hovedtelefoner
Arbejd hjemmefra som en boss