NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Vi tror på, at lyd kan åbne vores hjerter og sind for uendelige muligheder… Gør hver dag endnu bedre med

POWER OF SOUND

Sådan bruger folk støjreduktion til at nyde stilheden og lydene.

Rigtige historier om folk, der tuner ind eller ud for at mærke freden, undslippe og for selvomsorg.

Noise Cancelling Headphones 700

I det øjeblik du åbner øjnene og lukker sollyset ind, lukker du også verden udenfor ind. Du er omgivet af en konstant strøm af synsindtryk og lyde, der invaderer dit rum, spiller på dine følelser og påvirker dit sind, lige fra livets daglige stress til de ansvar, krav og tanker, der tynger vores sind. Men med Power of Sound finder folk måder at "flygte" på, når verden bliver for meget. De finder glæde, komfort og nogen gange endda lindring.

Opdag, hvordan lyd forvandler liv og de virkelige livshistorier, der er gjort bedre med The Power of Sound.

En tid til stilhed, en tid til lyd.

Kaos og støj er en del af hverdagen for flypersonale. Og for flypersonale som Japo kan den konstante sanseoverbelastning være belastende, både mentalt og følelsesmæssigt, og være stressende. Det gør det svært at finde de rolige stunder, der giver en følelse af balance og velvære i hverdagen.

"Stilhed har været et overlevelsesværktøj for mig."

– Japo, flypersonale

Se, hvordan Japo gør hver dag bedre ved at kontrollere den lyd, hun slipper ind ved at mærke musikkens skønhed. Med The Power of Sound finder Japo sin indre ro og praktiserer selvomsorg eller "selvkærlighed", som hun kalder det. At tage sig af sig selv fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt ved at skabe et rum, som hun kan kalde sit eget ved at fjerne støj og lægge sin musik på.

Innovation gennem lyd

Det, der startede som en måde at blokere støj på under flyvning, har udviklet sig til meget mere, når vi tænker på, hvordan folk bruger støjreducerende hovedtelefoner i deres hverdag. Vores kærlighed til lyd har måske udløst den støjreducerende revolution, men det er de mennesker, hvis liv er blevet bedre, som fortsat inspirerer os til at forny os.

Det, der virkelig er fantastisk, er, hvor langt den støjreducerende teknologi er kommet, og hvordan vi har tilpasset os, så vi ikke bare kan holde trit – men også hele tiden skubber på. Vi er uendeligt innovative, skubber på og forbedrer de ting, vi skaber.

Set indefra

Rodrigo Gomes, Senior Product Line Manager, har været en del af Bose-familien i otte år med fokus på vores støjereducerende hovedtelefonteknologi. Det vi fik mest ud af ved at tale med Rodrigo var, at støjereduktionen ikke blot udvikledes af hensyn til bedre teknologi, men at passe til, hvordan folk lever, arbejder og leger. Specielt den makrotendens, der er ved at have en enorm og varieret mængde indhold, der er let tilgængeligt på smartphones. Derudover bruger folk i stigende grad hovedtelefoner, ikke kun hjemme eller på arbejde – men også ude og omkring, når de drikker kaffe, går ture og udforsker seværdigheder. Disse ændringer har virkelig drevet innovationen bag vores nyeste trådløse Bluetooth ® hovedtelefoner med støjreduktion, som:

"…giver dig mulighed for at fokusere, når du har brug for at fokusere og blokere distraktioner omkring dig."

– Rodrigo, Bose Senior Product Line Manager

Ifølge Rodrigo har mange kunder skrevet breve for at fortælle, at vores støjreducerende hovedtelefoner havde ændret deres liv til det bedre. Det er musik for ørerne for en som Rodrigo, der har investeret så meget tid og tænkt på Bose støjreducerende teknologi i hele sin karriere.

"Nogle mennesker kunne ikke gå ud i verden...alt generede dem. De skrev virkeligt rørende breve, om at hovedtelefonerne havde ændret deres liv."

– Rodrigo

Lyd er personlig

Det, der virkelig ramte plet, præcis som lyden kunne påvirke folks liv – på godt og ondt – var Rodrigos egen personlige oplevelse. Han fortalte om en nabo, som var meget følsom over for høje lyde. Hendes søn var i en svømmeklasse med Rodrigos søn i et træningscenter, der var dækket af et telt, der skabte ekkoer og var støjende indeni. Det gjorde det umuligt for hans nabo at sidde indenfor og se sin søn svømme. Så en dag lod Rodrigo sin nabo låne sine trådløse støjreducerende hovedtelefoner. Hun satte støjreduktionen på niveau 5…

"… og det gjorde en kæmpe forskel for hende, at hun var i stand til at se sin søn til svømmetræning… og det var virkelig spændende."

– Rodrigo

Luk dem ude. Luk dem ind.

Lyd er personlig og påvirker os alle på forskellige måder. Især musikere ved, hvor kraftfuld lyd kan være. Det handler ikke altid om musik, men om de forskellige måder, hvorpå lyd i sig selv virkelig kan forvandle vores liv. Sanger, sangskriver og mangeårig Bose-samarbejdspartner, Anna Clendening, er en musiker, der har taget Power of Sound til sig for at klare og holde de lyde, der generer hende, på afstand.

Det var fantastisk at høre, hvor meget Anna vendte sig mod lyd for at finde trøst. Det krævede blot at par af hendes fars støjreducerende hovedtelefoner for over 5 år siden, og Anna var grebet af det.

"Jeg kunne vågne op og tage dem på, sandsynligvis bære dem det meste af dagen, og ville sove med dem, så jeg ikke vågnede midt om natten."

– Anna, musiker

Anna ved aldrig, hvad der kan udløse de overvældende følelser af nervøsitet og stress, der tager over, hvilket gør det svært at klare sit daglige liv. Men ved at holde sine støjreducerende hovedtelefoner klar har hun mulighed for at blokere støj og forstyrrelser, der kan påvirke hende negativt. Samt stille ind og fokusere på lindrende eller beroligende lyde.

"Jeg havde dem på, når jeg gik i supermarkedet… eller ud at spise eller i indkøbscenteret. Det var min måde at tage mit værelse med mig på."

– Anna, musiker

Hun tog endda sine støjereducerende hovedtelefoner til Disneyland for at se fyrværkeriet – selvom ikke bryder som om store menneskemængder. Anna skruede op for sin musik og blokerede for lydene omkring hende og kunne nyde showet "i sin egen lille verden", som hun beskriver det.

"Når jeg siger, at de ændrede mit liv, mener jeg, at de kunne få mig tilbage på sporet. Fordi det var som et sikkerhedsnet." Hør mere om Anna og hendes musik.

Hver dag blev bedre

Rigtige historier som dem om Japo, Rodrigos nabo og Anna kommer viser præcist, hvor meget lyd fylder i vores liv. Folk finder måder at slippe væk fra eller "blokere" verden med støjreducerende hovedtelefoner. De tager sig tid til at svælge i lyden – og tavsheden – for at praktisere selvomsorg. Og opdage, at med The Power of Sound har de også mulighed for at ændre sig eller transformere sig selv – og deres liv – for at føle mere, være mere og gøre mere.

RELATEREDE HISTORIER

Tre måder, musik motiverer dig på
Sådan kan hovedtelefoner hjælpe dig med at blive mere produktiv på arbejdet
Sådan kan støjreducerende hovedtelefoner gøre flyrejser mere behagelige

RELATEREDE PRODUKTER

Bose error page
  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne