Åbne kontorlandskaber er fantastiske til samarbejde – og til distraktion

Sådan kan Bose Bluetooth®-hovedtelefoner hjælpe dig med at arbejde mere effektivt

Hvis du læser den her artikel på dit arbejde, er der en god chance for, at du tilbringer meget tid i et åbent kontorlandskab. Og selvom vi måske sidder længere fra hinanden for tiden, er larmen ofte stadig lidt for tæt på. Hvilket måske får dig til at føle, du ikke kan få noget fra hånden, før Jesper får afsluttet sit højrøstede salgsopkald. Eller før Jette og Kasper er færdige med at fnise over den serie, de begge ser. Eller før en masse andre distraktioner stopper med at distrahere dig.

Selvom fordelene ved de åbne kontorlandskaber er åbenlyse – samarbejde, kammeratskab, energi, og, hvis du er heldig, naturligt lys fra vinduet i den anden ende af rummet – så er ulemperne også åbenlyse. I en undersøgelse fra 2018 i Journal of Environmental Psychology fandt forskerne ud af, at medarbejdere i åbne kontorer blev forstyrret af støj, også fra deres kollegaers samtaler. Dette førte til en stigning i medarbejderstress og en reduktion i deres evne til at samarbejde. Så hvis du føler, at du undgår Jesper, Jette og Kasper på arbejdet, er det nok, fordi du gør det.

Hvis du er som de fleste, kan du selvfølgelig ikke vælge dit eget kontorlandskab. Men du kan vælge, hvordan du arbejder i det. Nøglen til at få udført dit arbejde er at forblive i en tilstand af flow, især ved at minimere afbrydelser, mens du går fra opgave til opgave. Sådan kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 med Bluetooth hjælpe dig med netop dét.

Begynd med at tage dem på som det første om morgenen – at have hovedtelefoner på signalerer, at du prøver at koncentrere dig. Afspilning af en favoritafspilningsliste kan også minimere forstyrrelser fra støjende omgivelser (når du virkelig har brug for at fokusere, kan du prøve noget musik, du kender, gerne uden vokaler). Uanset hvad du lytter til, gør Headphones 700’s aktive equalizer-teknologi det til en fyldig, medrivende oplevelse. Samtidig fungerer hovedtelefonernes støjreducerende teknologi så godt i åbne kontorer, fordi den registrerer støjen fra omgivelserne og udsender et modsatrettet elektronisk signal, der effektivt "annullerer" den. 

Nogle afbrydelser er dog uundgåelige. Som når din chef kommer forbi for at bede om dit input. Eller, endnu bedre, når en kollega kommer forbi for at høre, om du skal have en kaffe med. I stedet for at skulle fumle for at få hovedtelefonerne hurtigt af, kan du bare skifte til Samtaletilstand. Du skal blot stryge fingeren hen over ørekoppen, så kan du diskret skifte fra fuld støjreduktion til fuld opmærksomhed. Det sætter dit lydindhold på pause og sænker støjreduktionsniveauet til nul. Det betyder, at du kan høre omgivelserne lige så tydeligt, som hvis du slet ikke havde hovedtelefoner på.

Mens Bose-hovedtelefoner er kendt for at få din musik til at lyde fantastisk, får Headphones 700 også din stemme til at lyde fantastisk. (Altså, din talestemme. Når det kommer til din sangstemme, må du klare dig selv.) Når du har brug for at foretage et telefonopkald, isolerer de indbyggede mikrofoner i ørekopperne din stemme fra baggrundsstøjen på kontoret – som Jette og Kaspers latter – så den person, du taler med, kan høre dig, og ikke dem, højt og tydeligt.

Hvis du virkelig tager dine samtaler seriøst, bør du overveje Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC. De er designet til at hjælpe dig med at arbejde bedre, uanset hvor du skal arbejde (og vi er vist mange, der arbejder på uvante måder og steder for tiden). Denne særlige version af Headphones 700 leveres sammen med Bose USB Link Bluetooth modulet for at give en praktisk, forudparret trådløs oplevelse til konferenceopkald. Tilsammen er hovedtelefonerne og modulet certificeret til Microsoft Teams. De fungerer også sammen med Google Meet og er kompatible med Zoom. Så du kan afholde møder og samarbejde selvsikkert.

Og det bedste er, at, Headphones 700 bare er én af de muligheder for støjreduktion, vi har. Bose byder også på en række forskellige in-ear-muligheder, herunder vores nye ægte trådløse QuietComfort® Earbuds. Når du har de rigtige støjreducerende Bluetooth-hovedtelefoner, bliver det en smal sag at holde af dine kolleger, dit job og endda dit åbne kontorlandskab igen.

RELATEREDE PRODUKTER

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne
Nye hovedtelefoner, nye øretelefoner og den næste udvikling inden for lyd.
Tips til køb: støjreducerende hovedtelefoner
Arbejd hjemmefra som en boss