NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Åbne kontorlandskaber er fantastiske til samarbejde – men også distraherende

Sådan kan Bose Bluetooth®-hovedtelefoner hjælpe dig med at arbejde mere effektivt

Hvis du læser denne artikel på dit arbejde, er der en god chance for, at du tilbringer meget tid i et åbent kontorlandskab. Og selvom vi for tiden ofte sidder længere fra hinanden, er larmen ofte stadig lidt for tæt på. Hvilket måske får dig til at føle, du ikke kan få noget fra hånden, før Jesper får afsluttet sit højrøstede salgsopkald. Eller før Jette og Kasper er færdige med at fnise over den serie, de begge ser. Eller før en masse andre distraktioner stopper med at distrahere dig.

Selvom fordelene ved de åbne kontorlandskaber er åbenlyse – samarbejde, kammeratskab, energi og, hvis du er heldig, naturligt lys fra vinduet i den anden ende af rummet – så er ulemperne også åbenlyse. I en undersøgelse fra 2018 i Journal of Environmental Psychology fandt forskerne ud af, at ansatte i åbne kontorer blev forstyrret af støj, også fra deres kollegers samtaler. Dette førte til en stigning i stress blandt ansatte og en reduktion i deres evne til at samarbejde. Så hvis du har en fornemmelse af, at du undgår Jesper, Jette og Kasper på arbejdet, er det nok, fordi du gør netop det.

Hvis du har det som de fleste andre, kan du selvfølgelig ikke vælge dit eget kontorlandskab. Men du kan vælge, hvordan du arbejder i det. Nøglen til at få udført dit arbejde er at forblive i en tilstand af flow, især ved at minimere afbrydelser, mens du går fra opgave til opgave. Sådan kan Bose Noise Cancelling 700 hovedtelefoner med Bluetooth hjælpe dig med netop dét.

Start som det første om morgenen med at tage dem på – at have hovedtelefoner på signalerer, at du prøver at koncentrere dig. Afspilning af en favoritafspilningsliste kan også minimere forstyrrelser fra støjende omgivelser (når du virkelig har brug for at fokusere, kan du prøve noget musik, du kender, gerne uden vokaler). Uanset hvad du lytter til, gør hovedtelefoner 700’s aktive equalizer-teknologi det til en fyldig, medrivende oplevelse. Samtidig fungerer hovedtelefonernes støjdæmpningsteknologi så godt i åbne kontorer, fordi den registrerer støjen fra omgivelserne og udsender et modsatrettet elektronisk signal, der effektivt udligner den. 

Nogle afbrydelser er dog uundgåelige. Som når din chef kommer forbi for at bede om dit input. Eller, endnu bedre, når en kollega kommer forbi for at høre, om du skal have en kaffe med. I stedet for at skulle fumle for at få hovedtelefonerne hurtigt af, kan du bare skifte til samtaletilstand. Du skal blot stryge fingeren hen over ørekoppen, så kan du diskret skifte fra fuld støjdæmpning til fuld opmærksomhed. Det sætter dit lydindhold på pause og sænker støjdæmpningsniveauet til nul. På den måde kan du høre omgivelserne lige så tydeligt, som hvis du slet ikke havde hovedtelefoner på.

Mens Bose-hovedtelefoner er kendt for at få din musik til at lyde fantastisk, får hovedtelefoner 700 også din stemme til at lyde fantastisk. (Det vil sige din stemme, når du taler. Du må klare dig selv, når du synger.) Når du har brug for at foretage et telefonopkald, isolerer de indbyggede mikrofoner i ørekopperne din stemme fra baggrundsstøjen på kontoret – såsom Jette og Kaspers latter – så den person, du taler med, kan høre dig, og ikke de andre, højt og tydeligt.

Hvis du virkelig tager dine samtaler seriøst, bør du overveje Bose Noise Cancelling 700 UC hovedtelefoner. De er designet til at hjælpe dig med at arbejde bedre, uanset hvor du skal arbejde (og vi er vist mange, der arbejder på uvante måder og steder for tiden). Denne særlige version af hovedtelefoner 700 leveres sammen med Bose USB-link Bluetooth-modulet for at give en praktisk, forudparret trådløs oplevelse til konferenceopkald. Samlet er hovedtelefonerne og modulet certificeret til Microsoft Teams. De fungerer også med Google Meet og er kompatible med Zoom. Så du kan trygt afholde møder og samarbejde.

Og det bedste af det hele er, at hovedtelefoner 700 blot er én af vores muligheder for støjdæmpning. Bose byder også på en række forskellige in-ear-muligheder, herunder vores ægte trådløse QuietComfort® øretelefoner. Når du har de rigtige Bluetooth-hovedtelefoner med støjdæmpning, bliver det en smal sag at holde af dine kolleger, dit job og endda dit åbne kontorlandskab igen.

RELATEREDE PRODUKTER

  Du har valgt det maksimale antal produkter (fire) til sammenligning.   Maksimum på fire produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg to til fire produkter til sammenligning

Relaterede historier

Tips til køb: hovedtelefoner med støjdæmpning
Arbejd hjemmefra som en boss

Hvad er hovedtelefoner til arbejde?

Hovedtelefoner til arbejdet er hovedtelefoner, som er designet til at hjælpe med at forbedre koncentrationen og produktiviteten mens du arbejder, ved at levere lyd og støjdæmpningsteknologi af høj kvalitet.

Hvilke funktioner bør jeg se efter, når jeg vælger hovedtelefoner til arbejde?

Se efter funktioner såsom støjdæmpning, komfort, holdbarhed og lang batterilevetid, når du vælger hovedtelefoner til arbejde.

Hvordan kan hovedtelefoner med støjdæmpning være en fordel til arbejde og konferenceopkald?

Bose hovedtelefoner og øretelefoner med støjdæmpning er fantastiske til konferenceopkald og andre arbejdsfunktioner, da de giver komfort og holdbarhed og udelukker støj fra omgivelserne. Disse funktioner gør det nemt at fokusere på de opgaver, du har foran dig, og du kan bære dem i timevis uden ubehag.

Findes der trådløse hovedtelefoner med støjdæmpning til arbejde?

Ja. Bose hovedtelefoner med støjdæmpning er trådløse med praktisk Bluetooth-forbindelse.

Kan hovedtelefoner med støjdæmpning til arbejde bruges til rejser?

Ja. Hovedtelefoner med støjdæmpning til arbejde er ofte ideelle til rejser, da de kan blokere lyden af flyets eller togets motor.

Hvordan ved jeg, om hovedtelefoner med støjdæmpning til arbejde er det rigtige til mig?

Hvis du arbejder et sted med meget støj fra omgivelserne og har brug for at koncentrere dig, kan hovedtelefoner med støjdæmpning til arbejde være en god mulighed for at hjælpe dig med at reducere distraktioner og forbedre produktiviteten.