KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

SÅDAN KAN BOSE BLUETOOTH®-HOVEDTELEFONER TIL ARBEJDET HJÆLPE DIG MED AT VÆRE MERE PRODUKTIV

Åbne kontorlandskaber er fantastiske til samarbejde og til distraktion

Åbne kontorlandskaber er fantastiske til samarbejde – og til distraktion.

Hvis du læser denne artikel på arbejdet, arbejder du sikkert på et åbent kontor. Du føler sikkert, at du ikke kan gennemføre noget, før Mike får afsluttet det højrøstede salgsopkald. Eller indtil Ashley og Chris holder op med at fnise over den serie, de begge ser. Eller indtil en masse andre distraktioner stopper med at distrahere dig.

Selvom fordelene de åbne kontorlandskaber er åbenlyse – samarbejde, kammeratskab, energi, og, hvis du er heldig, naturligt lys fra vinduet i den anden ende af rummet – så er ulemperne også åbenlyse. I en undersøgelse fra 2018 i Journal of Environmental Psychology fandt forskerne ud af, at medarbejdere i åbne kontorer blev forstyrret af støj, også fra deres kollegaers samtaler. Dette førte til en stigning i medarbejderstress og en reduktion i deres evne til at samarbejde. Så hvis du føler, at du undgår Mike, Ashley og Chris på arbejdet, er det nok, fordi du gør det.

Hvis du er som de fleste, kan du selvfølgelig ikke vælge dit eget kontorlandskab. Men du kan vælge, hvordan du arbejder i det. Nøglen til at få udført dit arbejde er at forblive i en tilstand af flow, især ved at minimere afbrydelser, mens du går fra opgave til opgave. Sådan kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 med Bluetooth® hjælpe dig med netop dét.

Begynd med at tage dem på som det første om morgenen – at have hovedtelefoner på signalerer, at du prøver at koncentrere dig. Afspilning af en favoritafspilningsliste kan også minimere forstyrrelser fra støjende omgivelser (når du virkelig har brug for at fokusere, kan du prøve noget musik, du kender, gerne uden vokaler). Uanset hvad du lytter til, gør Headphones 700’s aktive equalizer-teknologi det til en fyldig, medrivende oplevelse. Samtidig fungerer hovedtelefonernes støjreducerende teknologi så godt i åbne kontorer, fordi den registrerer støjen fra omgivelserne og udsender et modsatrettet elektronisk signal, der effektivt "annullerer" det.

Nogle afbrydelser er dog uundgåelige. Men når en kollega kommer forbi for at snakke, skal du ikke spilde tid på at tage dine Headphones 700 af – støjreduktionen er fuldstændig justerbar. Den højeste indstilling giver den mest kraftfulde stilhed, mens den laveste giver dig mulighed for at høre alting, som om du slet ikke har hovedtelefoner på, så du kan indstille et niveau, der fungerer bedst med den måde, du arbejder på. Hvis du lige skal føre en hurtig samtale, sætter Samtaletilstand dit lydindhold og støjreduktion på pause på samme tid – så du kan give din chef besked, om projektet bliver færdigt til tiden, og så fortsætte, hvor du slap.

Mens Bose-hovedtelefoner er kendt for at få din musik til at lyde fantastisk, får Headphones 700 også din stemme til at lyde fantastisk. (Altså, din tale-stemme. Når det kommer til din sangstemme, må du klare dig selv.) Når du har brug for at foretage et telefonopkald, isolerer de indbyggede mikrofoner i ørekopperne din stemme fra baggrundsstøjen på kontoret – som Ashley og Chris' latter – så den person, du taler med, kan høre dig, og ikke dem, højt og tydeligt.

Det åbne kontorlandskab er måske ikke det bedste til fokuseret arbejde, men med de rette støjreducerende Bluetooth-hovedtelefoner kan du igen begynde at synes godt om dine kollegaer, dit arbejde og måske endda dit åbne kontor.

BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

Hovedet højt. Frie hænder.
Forbavsede ører.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 lever op til alt, hvad du forventer – også ting, du aldrig ville forestille dig mulige. Tænk på dem som smart-hovedtelefoner, som lader dig holde hovedet højt i verden med let adgang til stemmeassistenter.