NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Arbejd hjemmefra som en boss

At arbejde hjemmefra indebærer meget mere end bare at fyre op for den bærbare – med morgenhår, iført joggingbukser. Det er ikke nemt at holde fokus på sine opgaver og overholde deadlines med alle de distraktioner, der opstår, når dit hjemmeliv og arbejdsliv kolliderer. Heldigvis findes der masser af indsigt og råd om, hvordan du kan være produktiv. Så vi har fundet de allerbedste tips, værktøjer og inspiration til hjemmearbejde, så du kan få mest muligt ud af enhver arbejdssituation uden for kontoret.

Skab en arbejdsplads

Hvor og hvordan, du indretter dit arbejdsområde, kan have stor indflydelse på din arbejdskvalitet – og din livskvalitet. Derfor lægger så mange eksperter og professionelle hjemmearbejdere vægt på vigtigheden af 1) at have et dedikeret arbejdsområde – selv hvis man ikke har et decideret hjemmekontor, og 2) at have den rigtige opsætning med de rigtige værktøjer.

Et spisebord, et hjørne i stuen eller et gæsteværelse – alle rum kan forvandles til et arbejdsområde med den rigtige opsætning. Den ideelle plads bør få kommunikation og fordybelse til at føles problemfrit – samtidig med, at den giver den støtte og komfort, der er nødvendig for at holde din krop og dit sind i topform.

Kom ind i et mindset

Det er aldrig ideelt at skifte til "arbejdsmode" midt i de daglige rutiner derhjemme. Du skal være i det rette headspace for at koncentrere dig om arbejdet, samtidig med at du bevarer en vis balance og grænse mellem dit privatliv og dit arbejdsliv. Det er nemmere sagt end gjort, ikke?

At skabe en rutine og minimere distraktioner er den mest populære taktik til at tænde for din "arbejdshjerne" og fokusere. Stå op på samme tidspunkt, kom i tøjet, og log af, når dagen er slut. Men rutiner rækker kun et vist stykke vej, hvis der er distraktioner overalt. Baggrundsmusik, hvid støj og støjreducerende hovedtelefoner er de bedste måder at blokere støj på, skærpe fokus og komme ind i en arbejdsmentalitet.

Anskaf en gadget (eller 3)

Fra apps, der forhindrer dig i at drive den af, til teknologi, der øger din produktivitet – en lille smule udstyr kan være en stor hjælp, når det handler om at fyre op under produktiviteten. Og hvem elsker ikke en god gadget? Vi har samlet nogle af vores foretrukne værktøjer og teknologier, så du kan arbejde endnu bedre – selv når du arbejder hjemmefra.

De største hits

Som afrunding kommer her et udvalg af det allerbedste. Fra små bidder af inspiration og motiverende afspilningslister til vores favoritlister over udstyr, tips og tricks. Vi har sørget for at samle alt, hvad du kan få brug for til at opgradere din hjemmearbejdsoplevelse. Nyd det!