NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Julegaveguide: Gaver med ultimativ lyd til 2023

Har du brug for hjælp til at finde en julegave til din musikelsker? Der er så mange muligheder på markedet, at det kan være svært at finde rundt i dem, når du køber gaver til venner og familie. Uanset om du ikke aner, hvad du skal give i gave, eller du følger en ønskeliste, kan Bose hjælpe. Denne julegaveguide til elektronik er spækket med alle de produkter, ingen kan leve uden til jul.

To kvinder i et køkken efter en julefest lytter til musik på en Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth-højttaler

Mere end en sikker satsning

Måske kigger du på din juleindkøbsliste og er i tvivl om, hvad du skal købe til dit barn, din partner, dine forældre, dine søskende eller dine venner. Du har brug for noget betænksomt, der har “wow-faktor” – og som samtidig er et godt tilbud. Med disse gaveanbefalinger går du ikke galt i byen.

Til pendleren

Disse øretelefoner er en praktisk gave til næsten alle på din liste. Bose QuietComfort Ultra øretelefoner er perfekte til chat via et videokonferenceopkald, joggingturen eller blokering af støj i bussen eller toget. Disse nye og forbedrede øretelefoner med støjdæmpning er blevet opgraderet, så de indeholder Boses revolutionerende udgave af rumlig lyd-teknologi.

Med fordybende lyd, der er tilpasset formen på ethvert øre, kan de bringe dig helt ind i centrum af lyden – uanset om den kommer fra musik, film eller TV. Denne unikke udgave af rumlig lyd simulerer, hvordan ører naturligt opfanger lyd, både med hensyn til afstand, retning og dit hoveds bevægelser. Den kan også emulere instrumenter, stemmer eller følelser, så du får ekstremt realistisk lyd.

Disse elegante øretelefoner er opbygget omkring alt det, de klassiske Bose QuietComfort øretelefoner II kan tilbyde, med CustomTune-teknologi til personlig lyd og støjdæmpning, op til 6 timers batterilevetid og opladning i opbevaringsetuiet til op til 18 timer ekstra.

Et par, der ligger på et stuegulv, hvor manden bærer Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner og kvinden bærer Bose QuietComfort Ultra øretelefoner
Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner

Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner
Få mere at vide

Bose QuietComfort Ultra øretelefoner

Bose QuietComfort Ultra øretelefoner
Få mere at vide

Til nutidens og fremtidens musikproducer

Bose er berømt for sine hovedtelefoner med hovedbøjle, og nu er den ikoniske stil blevet opgraderet med rumlig lyd, så du kan få en enestående fordybende oplevelse, uanset hvor du tager hen. Dette betyder, at du lytter til musik, der lyder som den var tiltænkt af kunstneren.

Ved at give hovedtelefoner såsom Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner i gave til jul forkæler du familie eller venner med den bedste aktive støjdæmpning i sin klasse og fremragende rumlig lydteknologi med head tracking – alt sammen i et par ultra komfortable hovedtelefoner.

Du kan også justere støjdæmpning med ActiveSense-teknologi med både stille- og Aware-tilstand for at tilpasse nøjagtig hvor meget af verden omkring dig, du vil høre eller lukke ude. Desuden kan du bruge dem i op til 24 timer pr. opladning, hvilket gør dem til en endnu mere værdifuld gave, som varer længe.

En person med Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner
Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner

Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner
Få mere at vide

Til den, der ser ALT på sit TV

Bose Smart Ultra Soundbar er den ideelle gave til popkulturguruen på din liste. Hvis din gavemodtager allerede har den elegante Bose Smart Soundbar 900, har denne nye udgave endnu flere funktioner, som vedkommende vil værdsætte. Denne stemmeaktiverede soundbar omfatter nye funktioner såsom Atmos-afkodning og TrueSpace parret med intelligent styring af lydstyrken på tværs af skiftende indhold. Det er Boses bedste soundbar og den ultimative tilføjelse til alle hjemmebiografer og stereosystemer.

Det nye i denne soundbar er en forbedring i forhold til den oprindelige med forbedret dialog gennem maskinlæring samt surround sound. Den omfatter også alle de funktioner, som findes i den oprindelige soundbar, herunder ni højttalere, som løfter lyden til en 360 graders oplevelse, og muligheden for at adskille lyde fra hinanden og anbringe dem på specifikke steder i rummet for at opnå fordybende lyd. Den kan også styres håndfrit gennem Bose Music-appen og med Google-assistent og Alexa, hvilket gør den til den ultimative gave til dem, der bare elsker teknologi.

Bose smart Ultra soundbar
Bose smart Ultra soundbar

Bose smart Ultra soundbar
Få mere at vide

Det bedste fra Bose

Til eventyreren i dit liv

Julegaveindkøb til flere personer kan være svært, særligt når du ønsker at finde den perfekte gave, som passer til hver enkelts unikke personlighed. Bose har den perfekte løsning, der med garanti vil tilfredsstille alle – og til en god pris. Mød Bose SoundLink Flex Bluetooth® højttaleren, den ultimative vandtætte Bluetooth-højttaler, som er perfekt til eventyr.

Den fås i mange fantastiske farver, så du kan vælge den, som passer bedst til din gavemodtager – sort, stenblå, karmoisinrød, cypresgrøn eller røghvid. Denne højttaler leverer soundtracket til livets vildeste øjeblikke, idet dens vandtætte og støvtætte design kan holde til lidt af hvert, som at blive tabt og få lidt knubs. Denne kraftfulde højttaler kan løfte hvert øjeblik i dit liv med op til 12 timers batterilevetid pr. opladning og indeholder PositionIQ-teknologi, så lyden optimeres, uanset hvilken position højttaleren anbringes i.

Modtageren af din gave vil blive overrasket over, hvor stor lyden i denne kompakte højttaler er, og vedkommende vil nyde hvor alsidig den er, både når den bruges den til underholdning derhjemme, tages med på vandreture i bjergene, eller endda når den er med på paddleboardet på søen. Og du vil blive glædeligt overrasket over prisen.

Bose SoundLink Flex Bluetooth højttaler
Bose SoundLink Flex Bluetooth®-højttaler

Bose SoundLink Flex Bluetooth®-højttaler
Få mere at vide

Bose SoundLink Micro Bluetooth højttaler
Bose SoundLink Micro Bluetooth® højttaler

Bose SoundLink Micro Bluetooth® højttaler
Få mere at vide

Til den, der altid er på farten

Er du på udkig efter en bærbar højttaler, til et familiemedlem eller en ven, der altid er på farten? En lille Bluetooth-højttaler såsom SoundLink Micro Bluetooth® højttaleren er lille, men leverer stor lyd – du vil bliver overrasket over den tordenagtige bas, der kommer ud af denne kompakte højttaler.

Den er nem at sætte fast på din rygsæk eller styret på din cykel, og det kan du roligt gøre – den er nemlig IP67-klassificeret, som gør, at den passer til alle typer terræn eller vejr, fordi den er vandtæt, temperaturbestandig og støvtæt. Den er også nem at parre med andre Bose-højttalere og har op til seks timers batterilevetid. Denne gave vil med garanti gøre indtryk.

Til hjemmebiografelskeren

Hvis dit familiemedlem eller en ven har et hjemmebiograflydsystem på sin ønskeliste, kan du sammensætte et, der består af Bose Smart Soundbar 600, Bose-basmodul 500 og Bose surround-højttalere til at emulere brølet fra en koncert eller levere samme hæsblæsende 3D-surround sound derhjemme som i en biograf.

Disse tre elementer er den ultimative lydpakke, fordi basmodulet giver bas, som får jorden til at skælve, soundbaren har Dolby Atmos® og surround-højttalerne leverer lyd ligesom i biografen. Snup popcornene, sæt jer godt til rette, og oplev sammen uforglemmelige aftener med film.

Bose Smart Soundbar 600, Bose-basmodul 500 og Bose surround-højttalere

Til den, der kan lide underholdning i hjemmet

Den transportable Bose smarthøjttaler er uundværlig på ønskelisten til jul, fordi den har det hele, herunder Wi-Fi®, Bluetooth og stemmestyring. Med højttalerens letvægtsrem er det nemt at snuppe den med dig overalt, til ethvert rum, på udflugter eller begivenheder. Dens Bluetooth- og Wi-Fi-forbindelse giver dig desuden mulighed for at bruge den håndfrit derhjemme eller på farten.

Den Bose-lyd, du kender og elsker, er indbygget i denne elegante højttaler med et vandafvisende og robust design. Det er en fantastisk gave til en, der værdsætter det praktiske, og den har op til 12 timers batterilevetid pr. opladning samt mulighed for stemmestyring.

Mennesker til en fest, som lytter til musik fra en transportabel Bose smarthøjttaler
Transportabel Bose-smarthøjttaler

Transportabel Bose-smarthøjttaler
Få mere at vide

RELATEREDE PRODUKTER