NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

De bedste øretelefoner til multitasking: Den ultimative guide

Mennesker i et møde på en café, der bærer Bose Ultra åbne øretelefoner

Hvordan kan jeg lytte til musik og mine omgivelser på samme tid? Dette spørgsmål stilles ofte af dem, der multitasker i løbet af dagen, og indtil nu har der ikke været et godt svar. Når øretelefoner sidder inde i din ørekanal, blokerer de naturligt omgivende lyde – selv aktiv støjdæmpning med Aware-tilstand har sine begrænsninger. Men for dem der gerne vil lytte til musik og livet på samme tid, er open-ear hovedtelefoner den ultimative game changer.

De nye Bose Ultra åbne øretelefoner er de bedste øretelefoner til multitasking, takket være deres innovative design. Disse øretelefoner, der ligner øreclips, gør det ikke kun muligt for dig at høre, hvad der sker omkring dig, de er også utroligt behagelige og stabile til brug hele dagen. Og så ser de godt ud.

Hvad er open ear-teknologi?

Ved første øjekast giver disse øreclips-lignende hovedtelefoner anledning til et par spørgsmål: Hvor godt kan du rent faktisk høre lyden? Vil mennesker omkring dig ikke også kunne høre lyden? Da de ikke er placeret inde i ørekanalen, betyder det så, at øretelefonerne benytter bone conduction-teknologi?

Selvom disse øretelefoner ikke sidder inde i ørekanalen, benytter de ikke bone conduction til at transmittere lyd (hvilket kan være ubehageligt og føre til dårlig lydkvalitet). Disse open ear hovedtelefoner benytter i stedet OpenAudio teknologi, som transmitterer dyb kvalitetslyd over en kort distance mellem dine øretelefoner og ørekanalen. Hver øretelefon har et lillebitte dipoltransducersystem, der er udviklet til at levere klar, sprød lyd til brugeren. Designet minimere lydtab, så du klart kan høre enhver tone, og ingen omkring dig vil være generet af det.

Hvordan kan jeg lytte til musik og mine omgivelser på samme tid?

Takket have deres open-ear design er ultra åbne øretelefoner nogle af de bedste øretelefoner til multitasking, der findes. De sidder sikkert, mens du laver husarbejde, er ude at handle, laver mad, er i haven, eller arbejder hjemmefra, og mens du bruger dem, er du stadig i stand til at være opmærksom på, hvad der foregår omkring dig.

Selv mens du nyder din yndlingsmusik eller lytter til de seneste podcasts, kan du høre dørklokken, ovnuret, din baby der vågner efter en lur, eller et familiemedlem der kalder på dig fra den anden ende af huset. Det betyder, at du ikke, som det er tilfældet med de fleste andre in-ear hovedtelefoner behøver at vælge mellem at være underholdt eller være tilgængelig, du kan være begge dele. Det er kun en af forskellene mellem øretelefoner og hovedtelefoner!

Behagelige at bære dagen lang

Selvom du har en lang liste af pligter, der skal klares, vil Bose Ultra åbne øretelefoner følge dig overalt. Den unikke øreclips-lignende form på Ultra åbne øretelefoner er behagelig, sikker og perfekt til mange timers brug. Det fleksible bånd omslutter dit øre og holder øretelefonerne på plads, og du kan glide dem op og ned på øret for at finde den helt rigtige og mest behagelige placering samt sikre, at de ikke sidder i vejen for smykker, som du bærer på øret. Disse øretelefoner er faktisk så behagelige, at du bare kan lade dem sidde på hele dagen, selv om du ikke bruger dem. Du glemmer måske, at du har dem på!

Og det er heller ikke noget problem – for Ultra åbne øretelefoner har et langtidsholdbart batteri. Og når de er fuldt opladet, giver det 7,5 times spilletid og hjælper dig til at komme nemt igennem din arbejdsdag, en intens træningssession eller dine huslige pligter. Hvis batteriet skulle løbe tør for strøm, skal du blot putte øretelefonerne tilbage i deres opladeretui i cirka 10 minutter, så leverer den hurtige opladning yderligere 2 timers spilletid.

Lyt uden pauser med Ultra åbne øretelefoner

Hvis du altid er på farten, gør Ultra åbne øretelefoner det nemmere og mere bekvemt at nyde din yndlingsmusik undervejs. Med deres innovative open ear-design behøver du aldrig afbryde din dag. Du kan ganske enkelt nyde klar kvalitetslyd, mens du stadig er opmærksom på, hvad der foregår omkring dig, ingen grund til at sætte din musik på pause, skrue ned for lydstyrken, justere støjdæmpningsindstillinger eller tage en øretelefon ud. Disse open-ear øretelefoner er den perfekte makker til multitasking.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Fordelene ved Bose Ultra åbne øretelefoner
Hvad er open-ear lydteknologi