NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Hvad er open-ear lydteknologi

Kvinde med Bose Ultra åbne øretelefoner

Har du nogensinde været så fordybet i din musik, at den gode stemning blev fuldstændig ødelagt, da du satte den på pause for at føre en samtale eller være opmærksom på dine omgivelser? I så fald kan open-ear hovedtelefoner være det, du er på udkig efter. Open-ear lyd gør det muligt for dig at være åben overfor miljøet omkring dig, uden at du går glip af en eneste tone.

Øretelefoners stil har hidtil haft sine ulemper, herunder knap så fremragende lyd og klodsede, ukomfortable design. De nye Bose Ultra åbne øretelefoner er fremtiden for open-ear teknologi – de leverer en ny og forbedret dyb og fyldig lyd, har en ekstremt behagelig form, teknologi, der giver rumlig lyd og, ikke mindst, fuld åbenhed.

Her er alt, du behøver at vide om open-ear teknologi for at forstå, hvordan de nye åbne øretelefoner fra Bose er klar til at blive fremtidens wearable tech – teknologi, du kan bære på dig.

Hvad er open-ear hovedtelefoner?

De fleste af de mest populære trådløse øretelefoner på markedet i dag har in-ear design, hvilket betyder, at de sidder ret dybt inde i dit øre og bruger silikoneørepropper til at forsegle din ørekanal, så du hører musikken, mens støj udefra ikke trænger igennem.

Åbne øretelefoner er anderledes. Som navnet antyder, sidder open-ear hovedtelefoner ikke inden i dit øre, og de blokerer ikke din ørekanal. I steder sidder disse øretelefoner længere ude på dit øre, hvor de omslutter dets kant eller er påsat rundt om det, så de sidder stabilt. Dette giver dig det bedste fra begge verdener: Du kan være helt åben overfor alt, der foregår omkring dig, mens du stadig oplever fremragende lydkvalitet.

Du undrer dig sikkert over, helt nøjagtigt hvordan åbne øretelefoner kan sende lyd ind i dine ører, hvis de ikke sidder i din ørekanal. Der er to måder, som dette gøres på: overførsel af lydbølger gennem hovedets knogler – det kaldes bone conduction – og overførsel af lydbølger gennem luften – det kaldes air conduction.

  • Bone conduction: Tro det eller ej, men hovedtelefoner med bone conduction går uden om både ørekanalen og trommehinden. I stedet sender denne teknologi lyd som vibrationer direkte ind i dit hoveds knogler. Vibrationerne rejser gennem dine knogler og ind i det indre øre, hvor du kan “høre” dem som lyd. Den største fordel ved hovedtelefoner med bone conduction er, at de slet ikke blokerer dit øre – du hører alt, der sker omkring dig, hvilket er grunden til, at de er et populært produkt blandt løbere eller cyklister. Ulempen ved bone conduction er imidlertid, at lydkvaliteten ofte er dårlig, da de vibrationer, som frembringes, ikke kan videregive de fine detaljer i musik og andre typer lyd. Derudover skal de sidde tæt på dit hoved for at det fungerer effektivt, hvilket nogle mennesker finder ubehageligt.
  • Air conduction: Air conduction er en mere traditionel måde at transmittere lyd på. Sagt på en enkel måde, rejser lyden ind i dine ører – på samme måde som du normalt hører næsten alle de ting, der sker omkring dig! Bose Ultra åbne øretelefoner omslutter ydersiden af dit øre, kort fra din ørekanal, og air conduction. Dette giver mere raffineret lyd end bone conduction, og Boses patenterede OpenAudio teknologi giver dig en virkningsfuld lytteoplevelse.
Kvinde med Bose Ultra åbne øretelefoner

Fordelene ved open-ear hovedtelefoner

Mens nogle mennesker godt kan lide in-ear hovedtelefoners tætsiddende design, der hjælper med at blokere for støj udefra, er det ikke praktisk i alle situationer. Mange mennesker synes, at in-ear hovedtelefoner kan blive ukomfortable, især, når man har dem på i længere tid, såsom når man arbejder eller er derhjemme og går og multitasker. Bose Ultra øretelefoner er designet med utrolig komfort, så du kan have dem på, så længe du har lyst.

Og takket være OpenAudio teknologi kan du også være mere opmærksom, hvis andre taler til dig, uanset om du er på kontoret, på en café, i fitnesscentret eller endda derhjemme, og du behøver ikke fjerne dine øretelefoner for at holde en samtale kørende. Og de har en komfortabel pasform, så du kan gå med dem hele dagen.

De bedste åbne øretelefoner går heller ikke på kompromis med lydkvaliteten. Du vil være i stand til at høre hver tone i din yndlingssang, og hvad der bliver sagt i din daglige podcast, alt sammen, mens du stadig er åben overfor dine omgivelser.

Mand med Bose Ultra åbne øretelefoner

Sådan skiller Bose OpenAudio sig ud

Boses patenterede OpenAudio teknologi hjælper med at genopfinde åbne øretelefoner, så de giver dig den komfort og lydkvalitet, du ikke vil undvære.

OpenAudio er en innovativ form for air conduction, der leverer fyldig og nuanceret lyd til dit øre, mens der slipper meget lidt lyd ud, så du ikke går glip af en tone. Med OpenAudio teknologi vil du opleve et komplet lydbillede, herunder klar dialog og dybe bastoner, så du kan nyde det fulde potentiale i enhver type musik – fra komplekse klassiske symfonier til EDM med tung bas. Og mens du oplever en forbløffende verden af lyd, er der ingen af de personer, du omgiver dig med, der kan høre noget af det.

Og det er ikke den eneste fordel ved OpenAudio. Udover at levere en ægte virkningsfuld lytteoplevelse, giver OpenAudio dig også fuld åbenhed overfor dine omgivelser. Selv når din musik spiller, kan du høre din løbepartner, mens I er ude sammen om morgenen, eller en kollega, som stiller dig et spørgsmål. Opmærksomhedsniveauet er endda bedre end Aware tilstand på Bose QuietComfort Ultra øretelefoner og gør dermed dem til det perfekte valg, hvis du ønsker at være bevidst om dine omgivelser hele tiden.

Kvinde med opladeretuiet til Bose Ultra åbne øretelefoner med øretelefonerne indeni

En genopfundet udgave af øretelefoner, designet til at gå med hele dagen

Bose leverer fremtidens komfortable åbne øretelefoner med konstant komfort, der ikke går på kompromis med lydkvaliteten.

I stedet for et traditionelt over-ear design har disse hovedtelefoner et attraktivt udseende, når de sidder fast på kanten dit øres yderside, på samme måde som øreclips. De fås i to farver, sort eller røghvid, begge med iøjnefaldende metalliske detaljer. Dette design er ikke kun elegant, det giver også suveræn stabilitet og maksimal komfort, så øretelefonerne kan bæres hele dagen, uden at du føler dig udmattet.

Endelig giver de dig 7,5 timers spilletid pr. opladning (4,5 med fordybende lyd aktiveret), og de har 48-timers standby-tid, hvis du vil have dem tændt hele dagen, mens du venter på det næste indkommende opkald. Det bærbare opladeretui giver dig 19,5 timers ekstra lyttetid (12,5 med fordybende lyd aktiveret), og Bose SimpleSync teknologi gør det nemt og hurtigt at parre dine åbne øretelefoner med kompatible Bose-højttalere.

Kvinde med Bose Ultra åbne øretelefoner

Fremtiden for open-ear hovedtelefoner er her

Uanset om du altid er på farten og har brug for øretelefoner, der passer til din livsstil, eller blot vil have de mest komfortable, innovative åbne øretelefoner, der findes i dag, vil de nye Bose Ultra åbne øretelefoner ændre den måde, du nyder din yndlingsmusik på. Det innovative design er revolutionerende på grund af teknologien, der leverer naturlig opmærksomhed, så dine ører altid er åbne overfor verden omkring dig, samtidig med at lydkvaliteten er bedre end hos konkurrenterne og sætter en ny standard for open-ear hovedtelefoner.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Fordele ved Bose Ultra åbne øretelefoner