NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Derfor er det vigtigt at beskytte opladeretuiet til dine øretelefoner

Som i de bedste ægteskaber, er øretelefonerne og opladeretuiet partnere gennem hele livet. De støtter hinanden, så de kan nå deres fulde potentiale. Ofte er det dog øretelefonerne, som får mest opmærksomhed, og de kan nemt stjæle rampelyset, så etuiet kommer til at spille andenviolin. Det kan imidlertid påvirke hele dit lydsystems ydeevne, hvis du forsømmer dine øretelefoners opladeretui.

For at genskabe balancen i partnerskabet er det vigtigt at forstå, hvorfor opladeretuiet til trådløse øretelefoner er så vigtigt og hvad du kan gøre for at holde det i topform.

Mand iført Bose QuietComfort Earbuds II på undergrundstog

Et ligeværdigt partnerskab

Hvor fantastiske vores støjdæmpende QuietComfort Earbuds II end lyder, ville der ikke komme noget ud af dem uden strøm. Opladeretuiet klarer dette med masser af energi. Samlet giver øretelefonerne og deres opladeretui strøm til op mod 24 timer – 6 i et fuldt opladet par øretelefoner og 18 mere i etuiet. Det betyder, at du kan være sammen med dine foretrukne sange, lydbilleder og podcasts dag og nat uden nogensinde at skulle afbryde det, du har gang i, for at finde en stikkontakt.

Og uanset om de bliver opladet eller ej, beskytter etuiet dine trådløse Bluetooth-øretelefoner mod skader i løbet af dagen, og så er de samlet ét sted, fremfor at du med stor frustration skal grave dig gennem tasken for at finde dem. Boses opladeretui er dog, uanset hvor solidt det er bygget, ikke upåvirkeligt overfor skader, og jo flere det får, jo mere kan det påvirke dine øretelefoners ydeevne. Sådan beskytter du mod dette.

Bose QuietComfort Earbuds II silikonecover til etui fastgjort til en bæltestrop

Typer af skader på dit bæreetui

Her er de tre mest almindelige typer skader, som kan være en trussel mod integriteten af dit etui.

Soapstone Bose QuietComfort Earbuds II silikonecover til etui tæt på en taske

1. Vandskade

Dit etui beskytter dine øretelefoner mod vand, særligt, når det er lukket, men det er ikke fuldstændigt vandafvisende. Hvis opladningspunkterne inde i dit etui kommer i kontakt med vand, er der risiko for kortslutning eller at etuiet mister evnen til at lade op.

Sådan beskytter du dit etui mod vandskader:

  • Tør hænderne, før du rører ved det
  • Opbevar det i tørt tøj
  • Undgå at bruge det udendørs i regnvejr eller høj luftfugtighed
  • Fjern det fra dine lommer, før du vasker dit tøj

Hvis dit opladeretui bliver vådt, skal du åbne det med det samme og fjerne dine øretelefoner, så de kan tørre. Brug en hårtørrer eller blæser til at blæse kold luft ind i etuiet, og lad det være åbent, så det kan tørre, i mindst 48 timer. Du kan også nedsænke etuiet i tørre ris, som også vil absorbere noget af vandet.

Kvinde, der via berøring betjener Bose QuietComfort Earbuds II
Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II silikonecover til etui i en sportstaske

2. Snavs og skidt

Renlighed ligger side om side med guddommelighed, siger et gammelt mundheld, og dette gælder også for øretelefoner. Et beskidt etui kan nedsætte dine øretelefoners ydeevne og levetid på forskellige måder. Skidt, støv og snavs kan blokere den udvendige opladningsport eller de indvendige opladningspunkter, hvilket kan føre til overophedning. Der er også fare for bakterievækst, hvilket kan degradere enheden yderligere.

Med det for øje, skal du sørge for at rengøre dit etui regelmæssigt og opbevare det under optimale forhold ved stuetemperatur et sted, hvor der er godt ventileret. Brug en mikrofiberklud til at tørre dit opladeretui grundigt af og en vatpind til at rengøre sprækkerne. Rengøring uden brug af væske er bedst, men en smule destilleret vand eller isopropylalkohol kan hjælpe med at løsne snavs, der sidder godt fast.

3. Fysisk indvirkning

Dit Bose opladeretui er helt sikkert stærkt, men nok stump kraft kan resultere i reduceret funktionalitet eller endda gøre det fuldstændig ubrugeligt. En skade på det niveau stammer typisk fra, hvis etuiet bliver tabt på en hård overflade, men det kan også have fået slag fra andre objekter, som bliver smidt ovenpå det eller som rasler rundt sammen med det indeni din taske. Mennesker kan også beskadige etuiet, hvis de glemmer det i deres lomme og sidder på det i længere tid.

En sådan skade vil ikke kun påvirke selve etuiet, navnlig hvis den også omfatter opladningspunkterne. At forsøge at få strøm i denne tilstand kan beskadige selve øretelefonerne yderligere, mens de forsøger at starte op. Derfor anbefales det at udskifte etuiet, hvis det stopper med at fungere efter et fald, for at undgå at dine øretelefoner bliver beskadigede.

En kvinde udenfor iført Bose QuietComfort Earbuds II
Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II stofcover til etui fastgjort til en taske

Beskyttelse til dine øretelefoners opladeretui

Bose forstår behovet for beskyttelse, hvilket er grunden til, at der er to typer etuicovere – et af stof og et af silikone. De beskytter begge etuiet mod potentielle skader forårsaget af vand, snavs og stød og omfatter en karabinhage af metal, så du kan fastgøre dem til din pose, din taske eller dit tøj. De har åben adgang til USB-C-opladningsindgangen og lader dig se batteriets statusindikator, hvorved du ikke behøver fjerne etuiet for at holde øje med batteriniveauet.

Et langt liv

Dine Bose QuietComfort Earbuds II er en finjusteret og kraftfuld maskine i en meget lille pakke. Men de opnår ikke lyd og støjdæmpning af så høj kvalitet uden hjælp. Deres opladeretui er lige så vigtigt – måske endda vigtigere, da øretelefonerne slet ikke fungerer uden det. Med bare en smule opmærksomhed og pleje kan du sikre, at opladeretuiet til dine trådløse øretelefoner får en lang levetid.

Bose QuietComfort Earbuds II silikonecover til etui fastgjort til en taske

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER