NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Kvinde, der krydser en gade, med Bose QuietComfort Earbuds II på

5 måder hvorpå de nye QuietComfort® Earbuds II får øretelefoner op på et helt nyt niveau

Hovedtelefoner er kommet langt siden de gammeldags stikdimser, der var forbundet direkte til kassetteafspilleren, der hang fra hoften – de orange skumørebetræk ej at forglemme. Nu kommer de bedste trådløse øretelefoner med en række funktioner, herunder et udvalg af ørepropstørrelser, vandafvisende materialer, berøringsknapper til lydstyrke og afspilning og aktiv støjreduktion.

Bose giver det hele et nyk op med udgivelsen af QuietComfort® Earbuds II (QC Earbuds II), den næste generation af hovedtelefoner. Denne version kommer med opgraderinger af design, funktion og ydeevne, så lytterne får den lydoplevelse, de ønsker.

Her er fem måder, hvorpå Bose QuietComfort® Earbuds II bygger videre på succesen fra den forrige generation af øretelefoner.

Mand, der sidder i en bus og har Bose QuietComfort Earbuds II på

Verdens bedste støjreduktion

Hver enkelt øres unikke form – især øregangen – påvirker, hvordan lyden bevæger sig, og hvor godt støjreduktionsteknologien fungerer. QC Earbuds II er verdens første hovedtelefoner, der modvirker denne effekt ved brug af CustomTune-teknologi. Når du putter øretelefonerne i ørerne, afspilles der en tone, som en mikrofon opfanger og måler for at bestemme de bedste indstillinger for hvert øre, hvilket sikrer, at lyden afbalanceres perfekt, når den når trommehinden. CustomTune-teknologien forbedrer også aktiv støjreduktion, især for de lyde, der er sværest at reducere, f.eks. stemmer.

Sorte Bose QuietComfort Earbuds II

En behageligere pasform

QC Earbuds II leveres sammen med et tilpasningssæt, der giver flere tilpasningsmuligheder af kontaktfladen mellem øret og øretelefonen, hvilket gør dem til vores mest behagelige øretelefoner. Sættet indeholder udskiftelige ørepropper og stabilitetsbånd, så du kan finde den bedste pasform til dine ører. Hvis det højre øre f.eks. har en bred øregang, men et lille ydre øreområde, kan du vælge en stor øreprop og et lille stabilitetsbånd til dén side. På venstre øre kan det være, at du synes, at en anden kombination er mere behagelig, f.eks. en medium øreprop og et medium stabilitetsbånd, alt efter det, du foretrækker. Muligheden for at vælge og vrage mellem ørepropper og bånd giver dig ni muligheder for at tilpasse din lytteoplevelse, samtidig med at ørepropperne ikke falder ud af ørerne.

Person, der tager en QC Earbud II ud af opladningsetuiet

Mindre oplader, mere strøm

Store opladningsetuier er svære at have i lommen, men reduceres størrelsen, ser man ofte et tab af opladningskapaciteten. Med QC Earbuds II er der ikke længere behov for dette kompromis. Vi har designet et etui til øretelefonerne, der er 45 % mindre og 25 % tyndere end etuiet fra den første generation af QuietComfort® Earbuds. Faktisk giver det forbedrede opladningsetui nu tre fulde opladninger sammenlignet med blot to før. Samlet set får du nu op til 24 timers lyttetid: op til seks fra de fuldt opladede QC Earbuds II og derefter op til 18 yderligere timer med flere opladninger fra etuiet, hvilket gør disse til vores trådløse øretelefoner med den længste batterilevetid.

Kvinde med Bose QuietComfort Earbuds II på

Lettere i vægt, mere strømlinet profil

Med QC Earbuds II har vi krympet mere end blot opladningsetuiet. De nye øretelefoner er 30 % mindre end den første generation af QuietComfort® Earbuds og har får et nyt design, så de stikker mindre ud. Det nye design med lav profil passer bedre til ørernes konturer og ser mere strømlinet ud. Det er også mindre sandsynligt, at de små øretelefoner falder ud, ved at de støder mod noget, og de er mere behagelige at have på, når du ligger i sengen eller slapper af på sofaen, da formen er mere plan med dine ører.

Soapstone Bose QuietComfort Earbuds II

Bedre Bluetooth®

Alle, der bruger Bluetooth-øretelefoner, kender til irriterende fejl og udfald, der kan afbryde signalet. For at styrke forbindelsen til dine øretelefoner har vi opgraderet QC Earbuds II til den nyeste version, Bluetooth 5.3.

Denne nye generation af Bluetooth-teknologi giver en stærk, uafbrudt forbindelse i en rækkevidde på ca. ni meter (30 ft.). Endnu en opgradering af kanalklassificeringen reducerer interferens, der ellers kunne afbryde forbindelsen. Den er også mere energieffektiv takket være en reduktion af de data, som forbundne enheder skal behandle. Desuden gør Bluetooth 5.3 omstillingen fra lav- til højprioritetsfunktioner mere glidende, hvilket gør det nemmere at skifte fra musik til telefonopkald uden tab af ydeevne.

Sorte Bose QuietComfort Earbuds II

Tag din lytteoplevelse op på et nyt niveau

Når det drejer sig om den musik, vi elsker, og det arbejde, vi udfører, bringer QC Earbuds II ydeevnen op på et højere niveau, uanset om du lytter til musik i højt tempo for at booste din træning i fitnesscenteret eller til dine kolleger ved det virtuelle mødebord på arbejdet. Faktisk kan disse fem opgraderinger være det, der giver dig et forspring på banen eller på kontoret.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER