NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Kvinde med Bose QuietComfort Earbuds II på

Sådan giver personligt tilpassede øretelefoner dig den bedste lyd og pasform

Hvert øre er forskelligt, så hvorfor er de fleste øretelefoner ens? Bose QuietComfort® Earbuds II ændrer alt dette og giver dig mulighed for at tilpasse dine øretelefoner. Disse næste generations trådløse øretelefoner er udviklet med den banebrydende CustomTune™-lydkalibreringsteknologi, der tilpasser lyden til dine ører. Derudover leveres hver øretelefon med 9 forskellige størrelser, der sikrer den bedste pasform til dig. 

Sådan bliver Boses nye QC Earbuds II personlige.

CustomTune-teknologi

En af de primære opgraderinger af QuietComfort® Earbuds II er Boses CustomTune-teknologi, som kalibrerer lyden på en ny måde. Når øretelefonerne sidder i øret, lyder der en ringelyd. Mikrofonen i øretelefonen måler lyden i øregangen og justerer den, så der skabes en perfekt afbalanceret lyd til dine egne trommehinder. CustomTune-teknologien kompenserer også for forskellene i de enkelte ører, da venstre og højre ikke er identiske med hensyn til form, størrelse og tilstand. Resultatet er en virkelig personlig lydbalance. 

CustomTune-teknologi er ikke kun en fordel for det, du hører. Den hjælper også med det, du ikke gør, ved at tilpasse støjreduktionen til dine ørers form. De lyde, der er de vanskeligste at reducere, som fx stemmer, blødgøres også.

Fit Kit

Et andet nyt værktøj til at gøre dine komfortable øretelefoner endnu mere personlige er det "Fit Kit", der følger med hvert nyt par QC Earbuds II. Bose QuietComfort® Earbuds II Fit Kit indeholder tre par bløde silikoneørepropper, så du kan vælge det par, der er mest behageligt for dig, og tre par stabilitetsbånd, som omslutter den udvendige del af øretelefonerne for yderligere at tilpasse dem til dine ørers form. Stabilitetsbåndene er fremstillet af blød silikone for komfort hele dagen og en sikker pasform. Ørepropperne hviler blidt men sikkert i dine ører og fordeler kontakten jævnt. Stabilitetsbåndene følger dine ørers konturer og giver en tætsiddende pasform. Og eftersom ikke to ører er ens, ikke engang på samme person, kan du skifte de forskellige ørepropper og bånd, til du finder den bedste pasform.

Mand udenfor med Bose QuietComfort Earbuds II på

Fit Kittet indeholder 3 par bløde silikoneørepropper og 3 par stabilitetsbånd

Hvis du går ned ad en travl gade, anvender Aware-tilstand automatisk ActiveSense-teknologi for at dæmpe høje lyde, f.eks. en forbikørende bus.

Kvinde med Bose QuietComfort Earbuds II på

Verdens bedste støjreduktion

Støjreduktion er ofte et spørgsmål om personlige præferencer. Bose-teknologi skiller sig ud ved at give brugerne mulighed for at tilpasse niveauerne til det, der passer dem og deres situation bedst, mens andre kun tilbyder to indstillinger – til eller fra. Hvis du arbejder på en travl kaffebar, tilbyder Quiet-tilstand maksimal støjreduktion, der blokerer for kundernes bevægelser og lyde, som f.eks. skramlende tallerkener omkring dig. Hvis du går ned ad en travl gade, anvender Aware-tilstand automatisk ActiveSense™-teknologi til at dæmpe høje lyde, f.eks. en forbikørende bus, til en mere afbalanceret lydstyrke, så du er opmærksom på, hvad der sker omkring dig. Hvis du vil have et støjreduktionsniveau, der ligger et eller andet sted imellem, kan du bruge Bose Music-appen til at oprette op til 10 brugerdefinerede støjreduktionsindstillinger, så du kan stille skarpt på de lyde, du gerne vil høre, og blokere alt det, du ikke vil.

Mand med Bose QuietComfort Earbuds II ude på gaden i en by
Smartphone-skærme, der viser Bose QuietComfort Earbuds II i Bose Music-appen

Bose Music-app

Støjreduktion er blot en af de mange muligheder, som Bose Music-appen tilbyder for at tilpasse og finjustere din lytteoplevelse. Du kan også bruge appen til at administrere Bluetooth®-forbindelser, oprette forbindelse til streamingtjenester, justere in-ear-registrering, indstille præferencer for telefonopkald, kontrollere batteriniveauet, få adgang til din stemmeassistent og oprette "foretrukne" indstillinger, som du hurtigt kan tilgå ved at trykke på QC Earbuds II's berøringsgrænseflade. Et andet vigtigt aspekt ved tilpasning af lyd er equalizeren, som giver dig mulighed for at indstille bas-, mellemtone- og diskantniveauer, så de passer til dine ører, lyttesituationer og lydkvalitet.

Personligt tilpassede øretelefoner for en personlig oplevelse

Når det drejer sig om den musik, vi lytter til og elsker, bliver vores energi, humor og produktivitet bedre, jo tættere vi kommer på den. Det gør personligt tilpassede øretelefoner ret værdifulde, og hvert nyt værktøj, du har til rådighed i Bose QuietComfort Earbuds II, giver større personlig tilpasning end nogensinde før. Nu kan du tilpasse øretelefonerne på en måde, som du kun har drømt om, og skabe en elegant musikalsk følgesvend, der hjælper dig med at blive mere dig selv.

Bose QuietComfort Earbud II i sort og Soapstone

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER