NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Seks julegaveideer, du kan forkæle dig selv med

Når du køber julegaver til familie og venner, må du ikke glemme at forkæle én meget vigtig person: dig selv. Med en bred vifte af produkter, som kan gøre filmaftenerne endnu bedre, tilføre energi til din daglige træning og fylde dit hjem med fordybende lyd, gør Bose det nemt at forkæle dig selv. Her er de bedste julegaveideer, som kommer lige fra dig til, ja, dig selv!

Kvinde i et køkken efter en julefest, som lytter til musik gennem Bose QuietComfort Ultra øretelefoner

1. Din ide om en perfekt aften er at slappe af til en god film

Ved at forkæle dig selv med en soundbar med Dolby Atmos®, såsom Bose Smart Ultra Soundbar, er det ikke kun fantastisk lyd, du giver dig selv, men også samvær, kvalitetstid og afslapning. Denne stemmeaktiverede soundbar vil løfte dine filmaftener med Dolby Atmos og TrueSpace-teknologi samt højttalere, der udsender lyden i stort set alle retninger for at skabe en totalt fordybende surround sound-oplevelse, der vil gøre indtryk på dine venner.

Men der er mere endnu – Bose Smart Ultra Soundbar forbedrer forståelsen af dialog betydeligt, så du bedre kan forstå, hvad de siger i det historiske drama, du elsker, uden at skrue højt op for lydstyrken. Og med gruppering af flere Bose-produkter via Bluetooth® uden brug en af app og forenklet Bluetooth-forbindelse er det hurtigere og nemmere end nogen sinde før at konfigurere den og skifte mellem musik, film og TV. Du kan være sikker på at se denne elegante soundbar på mange ønskelister til jul i år.

Bose Ultra smartsoundbar

2. Øretelefonerne er allerede på plads

At lytte til lyd gennem øretelefoner er en dybt personlig oplevelse. Alle har forskellige standarder for lyd, bekvemmelighed og komfort, så forkæl dig selv med det, du virkelig ønsker dig. Derfor er øretelefoner med støjdæmpning, såsom Bose QuietComfort Ultra øretelefoner, skabt til at tilfredsstille alle. De analyserer dine ørers unikke form, tilpasser lyden og støjdæmpningen til den og gør lytteoplevelsen personlig for altid at give dig den bedste lydkvalitet.

Disse øretelefoner leverer den støjdæmpning og komfort i verdensklasse, som Bose er kendt for, og har nu rumlig lyd, så de giver dig en ægte revolutionerende lytteoplevelse. Dette betyder, at Bose, udover at skabe et bredere og mere fyldigt lydbillede i dit hoved – så livagtigt at det føles som om du kan række ud og røre ved det – altid sørger for, at du befinder dig i det akustiske sweet spot, så du helt glemmer, at du har øretelefoner på.

En kvinde, der står tæt på nogle trapper, iført Bose QuietComfort Ultra øretelefoner

3. Du tager musikken med dig overalt

Giv dig selv et sæt Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner i julegave, hvis du er en af dem, der elsker at tage hovedtelefoner på og fordybe dig i musikken. Dette er de hovedtelefoner med hovedbøjle, du kender og elsker, forbedret med rumlig lyd-teknologi, som fungerer med alt stereoindhold og har head tracking, så du får den mest realistiske lyd direkte i ørerne.

Selv med alle disse funktioner fokuserer Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner stadig på komfort. Hovedbøjlen er designet med let justering, bløde ørekopper af proteinlæder og CustomTune-teknologi inden i, der kalibrerer hovedtelefonernes indstillinger til den individuelle form på dine ører, så du får lyd, der er skræddersyet til dig, og kan lytte komfortabelt i timevis. Derudover behøver du ikke bruge så meget tid på at rode med hovedtelefonerne eller forbundne enheder i forbindelse med de basale funktioner, da hovedtelefonerne registrerer, om du har dem på eller ej, og reagerer i forhold til dette ved at sætte lyden på pause eller slukke for den.

Alle funktioner vil med sikkerhed give dig mere fordybelse og større fokus på jobbet, derhjemme eller på farten.

En mand, der sidder på gulvet i sin stue, iført Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner

4. Du er stjernen i showet

Du kan forkæle dig selv til jul med en festhøjttaler som det bærbare S1 Pro+ Bluetooth højttalersystem. Dette trådløse højttalersystem er ideelt til musikere, da du kan tilslutte en mikrofon eller et instrument via to indgange samt en tredje til allerede optaget materiale, så du kan mixe og lægge lag på din lyd. Det hele går op i en højere enhed med ToneMatch-forudindstillinger, der hjælper med at maksimere lydens egenskaber ved brug af equalizer, på samme måde som ekstra lydbehandling gør det for effektenheder og pedaler.

Du kan endda bruge det bærbare højttalersystem, når du vil være DJ ved dine egne fester. Faktisk var dette en af de vigtigste overvejelser i forbindelse med designet af S1 Pro+ og grunden til, at enheden er fyldt med funktioner som f.eks. Bluetooth-streaming, hvor parring foretages med én knap, og indgange til kabelforbundne kilder såsom en DJ-mixer, bærbar computer eller CD-afspiller. Derudover kan et enkelt system bruges som et satellitsystem til større DJ-events. Konfigurationen får et løft med Auto-EQ, der bruger interne sensorer til at optimere frekvensspektret i henhold til højttalerens fysiske position og retning.

Folk til en fest og et Bose S1 Pro+ Portable Bluetooth højttalersystem

5. Folk stoler på, du sætter gang i festen

SoundLink Revolve+ II Bluetooth højttaleren er en fantastisk tidlig julegave til dig selv, hvis du har planer om at være vært for venner og familie. Denne elegante, bærbare Bluetooth-højttaler vil sprede godt humør til din julefest med 360 graders lydprojicering, som giver dyb og klangfuld lyd i alle retninger. Spred endnu mere julestemning ved at spille fra to kompatible højttalere samtidigt og skifte til festtilstand (begge højttalere spiller samstemmigt) eller stereotilstand (højttalerne spiller som henholdsvis venstre og højre højttaler).

Denne cylinderformede opretstående højttaler er spækket med flere komplette funktioner, Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse, så du har adgang til dit personlige bibliotek eller din foretrukne streamingtjeneste samt mikrofoner til telefonopkald og stemmekontrol, som gør det nemt at styre den. Derudover sørger 17 timers batterilevetid for, at den kan spille næsten hele dagen og natten på en enkelt opladning.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth højttaler

6. Du ønsker, at din samling af CD'er, kassettebånd og vinylplader skal shine.

Julen er den mest nostalgiske tid på året, fordi stemningen, maden og musikken kan tage dig ud på en rejse gennem dine juleminder fra tidligere år. En højttalerforstærker kan bringe dig endnu tættere på disse minder med sine muligheder for at tilslutte både digitale og analoge kilder – og er dermed en af årets bedste gaveideer til lydoplevelser. Det betyder, at du kan støve dine gamle CD'er, kassettebånd og vinylplader af og opleve dem på en helt ny måde. Få mere at vide om, hvad en forstærker kan, og se alle mulighederne!

Den er også en praktisk gave til dig selv, da Bose-musikforstærkeren kan forbindes til Apple Airplay 2, Chromecast og Spotify Connect uden brug for yderligere komponenter. Forstærkeren kan med 125 watt pr. kanal virkelig sprede lyden takket være muligheden for at parre to sæt passive højttalere. Hvis de pågældende højttalere er fra Bose er det endnu bedre, da forstærkeren har EQ-kontrol.

Bose Music Amplifier

Hold jul hver dag

At forkæle dig selv til jul med en af disse gaveideer er ikke kun en måde at være god mod dig selv på – det er en påmindelse om, at du fortjener kærlighed og påskønnelse. Lad glæden over dine nye hovedtelefoner, øretelefoner eller den nye soundbar inspirere dig til at sprede din generøsitet til mennesker omkring dig, og mærk juleglæden overalt.

Mennesker til en fest

RELATEREDE PRODUKTER