NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Sådan kombinerer Bose Music Amplifier analog og digital lyd

Måske har du lige genfundet alle dine CD'er i kælderen eller tilbringer weekenderne med at gå på jagt i den lokale pladebutik. Jo flere lydformater, du ejer, jo vanskeligere kan det være at finde én måde at afspille dem alle på. Du har måske en støvet CD-afspiller på dit hjemmekontor, en pladespiller i stuen og en smart Bluetooth®-højttaler i køkkenet, så du kan streame dine aktuelle favoritter.

Med den nye Bose Music Amplifier, som kommer denne måned, kan du forene dine analoge og digitale musiksamlinger og udstyr, så du har dem alle lige ved hånden og på ét sted.

Analog kontra digital lyd

Vinylplader, kassettebånd og endda 8-track er alle analoge optagelser, mens cd'er, MP3'er og alle sange, du streamer fra din computer eller en musiktjeneste er digitale. Men hvad betyder det egentlig, og hvordan påvirker det din evne til at nyde musik?

Uden at gå alt for meget ned i de tekniske detaljer, så beror forskellen mellem analoge og digitale formater på, hvordan lydsignalerne optages, overføres og lagres. Når der foretages analoge optagelser, overføres lydbølger til magnetbånd i deres oprindelige analoge form. Med digital teknologi konverteres de analoge bølger til binære tal – ettaller og nuller – som derefter gemmes på en harddisk, disk eller en anden enhed.

Bose Music Amplifier på et bord
Pladespiller på et bord

Når du afspiller en vinylplade, behøver lydbølgerne ikke at blive konverteret fra binære tal. De afspilles, som de blev optaget, så det, du hører, kan være en mere nøjagtig gengivelse af det, der blev optaget. Men de har også ulemper. Vinyloptagelser kan f.eks. også have smæld, knitren og hvæsen, når du afspiller dem, fordi den fysiske optagelse ofte bliver beskadiget og forringes med alderen. Magnetbånd kan også nedbrydes med tiden.

Digitale optagelser er generelt renere og forbliver på den måde længere. Faktisk kan de holde evigt, hvis de nydes gennem en streamingtjeneste eller gemmes på en enhed. Desuden er digital musik meget nemmere at administrere og vedligeholde, og den passer næsten perfekt til et mobilt samfund.

Efterhånden som teknologien forbedres, bliver forskellen i lydkvalitet mindre og mindre tydelig, men nogle lyttere – især vinylpurister – foretrækker stadig den varme og fylde, som vinylplader kan levere.

Kombinerer analog og digital

Efterhånden som digital musik kom til at dominere i løbet af de sidste to årtier, blev analoge samlinger ofte forvist til lofter, kældre eller endda skraldespanden. Men med Bose Music Amplifier kan du samle dem alle sammen igen i én stor lykkelig familie.

Forstærkeren kan håndtere både analoge og digitale formater. Dens RCA-indgange giver dig mulighed for at tilslutte eksterne enheder som pladespillere,* cd-afspillere og kassettebåndoptagere, mens dens Wi-Fi®-funktioner kan oprette forbindelse til dit cloud-baserede musikbibliotek, streamingplatforme og online-radiostationer. Og ligesom andre Bose Wi-Fi-aktiverede smarthøjttalere kan du betjene din musik fra din mobilenhed via en Bluetooth-forbindelse ved hjælp af Bose Music-appen, Apple AirPlay, Chromecast eller Spotify Connect. Det samme gælder din tablet eller computer. Bose Music Amplifier har også en Ethernet-port til en valgfri kablet forbindelse til dit hjemmenetværk og en optisk indgang.

*Forforstærker kan være påkrævet. Medfølger ikke.

Bose Music Amplifier set forfra og bagfra

Forstærkeren kan håndtere både analoge og digitale formater. Dens RCA-indgange giver dig mulighed for at tilslutte eksterne enheder som pladespillere,* cd-afspillere og kassettebåndoptagere.

Forstærker musikken

Bose Music Amplifier kan understøtte to par passive højttalere, herunder fritstående gulvhøjttalere, bordhøjttalere, loftshøjttalere eller vægmonterede højttalere som f.eks. Virtually Invisible® 791 lofthøjttalere til indbygning II eller udendørshøjttalere som f.eks. 251® udendørshøjttalere. Aktive højttalere har deres egne indbyggede forstærkere og har derfor ikke brug for en separat forstærker. Hvis dine højttalere ikke behøver at være tilsluttet en stikkontakt, skal de bruge en forstærker.

Bose Music Amplifier giver dig også mulighed for at tilpasse din lytteoplevelse yderligere ved hjælp af to equalizing-funktioner. Ved hjælp af Bose Music-appen kan du justere bas- og diskantniveauerne, afhængigt af dine personlige præferencer eller musikgenren, uanset om det er sjælfulde sange fra en akustisk singer-songwriter eller heftige rytmer, du har taget med hjem fra Ibiza.

Så få CD-kasserne op fra kælderen, køb et vinyleksemplar af den plade, du aldrig troede, du ville finde, og lav din ultimative afspilningsliste på en streamingtjeneste. Bose Music Amplifier kan forene al din musik, så du ikke længere behøver at vælge mellem analog og digital lyd, og det bliver et gennemført harmonisk partnerskab.

Nærbillede af Bose Music Amplifier
Bose Music Amplifier med en smartphone og Bose Smart Speakers

Når Bose Music Amplifier ankommer, vil du kunne forene al din musik og slippe for at skulle vælge mellem analog og digital lyd.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER