NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Sådan vælger du den bedste smarthøjttaler

En smarthøjttaler kan forenkle dit liv og forstærke din musik. Her er din guide til at vælge en smarthøjttaler til netop dine behov.

Sådan vælger du den bedste smarthøjttaler

I en verden, hvor køleskabe kan bestille mælk, telefoner kan genkende ansigter, og ure kan registrere søvnmønstre, burde dine højttalere kunne gøre mere end bare afspille musik – meget mere. Alt lige fra biler og støvsugere til dørklokker og termostater er smarte – det bør højttalere også være. Bose har tre smarthøjttalere og to smartsoundbars på markedet. Sammen med en førsteklasses lydoplevelse tilbyder de alle de moderne funktioner, der gør smarthøjttalere så intelligente.

Men de bedste smarthøjttalere er ikke bare smarte – de er også fornuftige. Denne købsguide hjælper dig med at vælge den bedste smarthøjttaler til dit hjem, baseret på dine unikke behov og din livsstil.

Bose Portable Smart Speaker dækket af vanddråber på et bord udenfor

Lydkvalitet

Hvis din prioritet er underholdning, skal du først og fremmest overveje lydkvaliteten. Uanset om du er kendt for at holde fester for dine venner eller hyggelige middagsselskaber med din familie, byder Bose Smart Speaker 500 på væg til væg-stereolyd, der er udviklet til at fylde ethvert rum. Inde i Bose Smart Speaker 500 sidder to specialfremstillede drivere, der peger i hver sin retning, så lyden reflekteres tilbage fra væggene. Resultatet? Et utroligt bredt stereolydbillede, der er perfekt til enhver situation.

Andre muligheder er Bose Home Speaker 300 og Bose Portable Smart Speaker. Begge har 360 graders forbløffende Bose-lyd, der er designet til at udsende klar lyd i alle retninger og med sikkerhed vil imponere baselskere.

Mobilitet

Holder du grillfester i baghaven eller middage på terrassen? Måske kan du lide at tage til stranden? Eller måske er du en globetrotter, der tilbringer lige så meget tid på hoteller, som du gør derhjemme? Hvis du vil have en smarthøjttaler, der kan tage med dig overalt, skal du prøve Bose Portable Smart Speaker. Den kombinerer friheden ved en Bluetooth®-højttaler og kraften fra en smarthøjttaler i et enkelt produkt. Når du pludselig skal på eventyr, skal du bare gribe fat i højttalerens håndtag og tage derhen, hvor dagen fører dig – fra rum til rum eller ud i det blå.

Med hensyn til smartfunktionerne er de tilgængelige, når Bose Portable Smart Speaker er tilsluttet Wi-Fi®. Når der ikke er nogen Wi-Fi-forbindelse, fungerer højttaleren som en hvilken som helst anden trådløs Bluetooth-højttaler, hvilket gør den til den perfekte højttaler til alle dem, der tit er på farten.

Og med op til 12 timers batterilevetid behøver du ikke bekymre dig om at holde øje med uret eller finde en strømkilde. Du behøver heller ikke bekymre dig om spildte drinks eller regnskyer, for Bose Portable Smart Speaker har et robust og vandafvisende design, der kan holde til mange af livets mindre ulykker.

Størrelse

Størrelse er en anden vigtig overvejelse. Har du et rummeligt hjem? Et stort rum fortjener stor lyd. Det er her, Bose Smart Speaker 500 kommer ind i billedet. Eller er pladsen trang? Så kan du i stedet overveje Bose Home Speaker 300, som er mere kompakt. Den måler lidt over 6 tommer og leverer kraftfuld lyd, hvilket gør den perfekt til mindre rum. Begge smarthøjttalere har de samme smartfunktioner, så du frit kan vælge, hvilken af dem der har den ideelle størrelse til dit rum.

Bose Smart Speaker 500 på et bord i et hjem

Kontrol

Sidst, men ikke mindst – kontrol. Den sidste overvejelse, når du skal købe den bedste smarthøjttaler til hjemmet, bør være, hvordan du interagerer med højttaleren. Hvis brugervenlighed er vigtigt for dig, skal du vide, at alle Boses smarthøjttalere fungerer nemt med Google Assistent og Amazon Alexa.* Med indbyggede stemmeassistenter er du blot én enkelt stemmekommando væk fra at afspille din yndlingssang eller spørge, hvordan vejret er. Under den indledende produktopsætning kan du vælge, hvilken stemmeassistent du helst vil bruge. Selv hvis det larmer i dit hjem, er det ikke et problem. Boses smarthøjttalere har tilpassede mikrofoner, der er designet til at høre din stemme, selv midt i en fest. Apple AirPlay 2 integrerer desuden iOS-teknologi uden problemer for Apple-brugere.

Hvis du er en visuel person, er den bedste smarthøjttaler til hjemmet måske Bose Smart Speaker 500. Den har en LCD-skærm, der viser dig, hvad der afspilles, og den fungerer også som et ur, når der ikke afspilles noget.

Du kan også bruge Bose Music-appen til at betjene din Bose-smarthøjttaler med din smartphone, når den er inden for rækkevidde. Når det ikke er tilfældet, har Boses smarthøjttalere flere knapper oven på selve højttalerne. Med knapperne kan du afspille, sætte på pause eller springe numre over og skrue op eller ned for lydstyrken efter behov. Bose Smart Speaker 500 og Bose Home Speaker 300 har også seks programmerbare forudindstillinger, så dine favoritter kun er et enkelt tryk væk.

Mand, der bruger Bose Music-appen på en smartphone

Biograflyd derhjemme

Takket være streamingtjenesternes indtog, har hjemmeunderholdning fået en ny audiovisuel standard. Hvis du er ude efter en hjemmebiografoplevelse i professionel kvalitet og en førsteklasses musikstreamingoplevelse, kan den bedste smarthøjttaler for dig faktisk være en smartsoundbar, f.eks. Bose Smart Soundbar 300 eller Bose Smart Soundbar 700. Begge dele forvandler din stue til en biograf, når du vil se film, og leverer kraftfuld lyd, når du bare vil lytte til din yndlingsmusik. Og basmoduler og surround-baghøjttalere kan tilvælges til begge, så du kan højne oplevelsen yderligere. Uanset om du binger den nyeste hitserie, samles til en filmaften med familien eller bare jammer til dine yndlingssange, er en Bose-smartsoundbar noget for dig. Se Boses købsguide til soundbars for at finde ud af, hvordan du vælger den bedste løsning til dig.

*Stemmetjenester (Amazon Alexa, Google Assistent) kan variere og er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande. Tilgængelighed af stemmeassistenter til Boses smartprodukter.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne