KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Bose Music-app

FULD KONTROL OVER DIN MUSIK. SUPERNEMT.

Bose Music-appen gør det enkelt at betjene Bose-serien af smarte højttalere og soundbars.

Ikon for gennemgang af tjenester

NEMT AT GENNEMSE DINE FORETRUKNE MUSIKTJENESTER

Ikon for adgang med et enkelt tryk

ADGANG MED ET ENKELT TRYK TIL AFSPILNINGSLISTER OG FORUDINDSTILLINGER

Ikon for gennemgang af tjenester

TILPAS TIL FLERE BRUGERE

Ikon for flere rum

AFSPIL MUSIK OVERALT I DIT HJEM

Ikon for Bose Music-app

ENKEL BETJENING. SVÆRT AT STOPPE MED AT LYTTE.

Det er hurtigere end nogensinde før at nyde den musik du elsker mest. Med Bose Music-appen på din smartphone eller tablet kan du nemt få adgang til alle dine favoritter på dit Bose smart-produkt. Gennemse populære musiktjenester som Spotify® og Amazon Music, eller lyt til podcasts, musik og meget mere på internetradio med TuneIn. Stor husstand? Det er ikke noget problem. Appen lader flere brugere personliggøre deres oplevelse. Bose Music-appen fungerer kun sammen med Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700.

AL DIN MUSIK. UNDER DIN KONTROL.

Fra internetradio til de musiktjenester, du holder mest af – der er så mange gode måder at nyde musik og indhold på. Og nu kan alle dine favoritter samles ét sted takket være Bose Music-appen. Med et enkelt tryk kan du gå fra Spotify til podcast til en forudindstilling – uden problemer. Den er så nem at bruge, at det eneste svære bliver at beslutte, hvad du skal lytte til.

Spotify, Deezer, TuneIn

Musiktjenester kan variere.

Smartphone, der viser Bose Music-appen

Klar til at nyde?

Hurtigere adgang til din yndlingsmusik? Det kan kun blive godt. Download appen for at komme i gang.

Bose Music-applogo

Udforsk musik

Hvad er du i humør til? Vælg en musiktjeneste fra menuen, og søg efter afspilningslister, genrer og meget andet. Med et enkelt tryk er du klar til at afspille.

Smartphones, der viser Spotify med udvalgte afspilningslister, og Spotify, der afspiller en sang

Indstil en forudindstilling

Appen gør det nemt at oprette dine foretrukne afspilningslister eller stationer som forudindstillinger. Derefter kan du uden besvær få adgang til dem fra din app, med knapperne på højttaleren eller fjernbetjeningen til din soundbar. Det er nemt at oprette en forudindstilling. Du skal blot søge efter en sang/album/kunstner. Afspil hvad du vil fra resultaterne, og vælg derefter en ledig forudindstilling, og tryk på Gem.

Smartphones, der viser forudindstillinger og lagring af en forudindstilling

Betjening i flere rum

Bose Music-appen giver dig mulighed for at betjene flere smarte Bose-højttalere og -soundbars i hjemmet fra ethvert rum. Du kan afspille den samme musik overalt i dit hjem ved at vælge "Gruppér højttalere" eller lytte til forskel musik i forskellige rum.

Smartphones, som viser betjening af musik i flere rum

Tilpas til flere brugere

Musiksmag er personlig. Derfor gør appen det nemt for alle i hjemmet at have deres egen unikke profil. Hver person kan logge på appen med deres egne kontooplysninger for at indstille og tilpasse deres eget indhold.

Smartphones, der viser personlig tilpasning

Kraftfuld lyd. Overalt i dit hjem.

Boses smarte produkter arbejder sammen, så du kan lytte til mere musik i flere rum. Start med en. Og tilføj derefter endnu en, hvor du vil opleve uovertruffen Bose-lyd og førsteklasses, elegant design.

Bose Soundbar 500, Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500 og Bose Soundbar 700