KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Sådan vælger du den bedste soundbar

Den rigtige soundbar kan forvandle stort set enhver opsætning til en mesterlig biografoplevelse. Her er din guide til at vælge den bedste soundbar til din opsætning.

Sådan vælger du den bedste soundbar

Takket være streamingtjenester har hjemmeunderholdning nået et cinematisk højdepunkt. Det betyder, at din stue endelig kan føles som en biograf – især hvis den er udstyret med et lydsystem, der får dig til at føle, at du sidder lige midt i handlingen. En Bose-soundbar kan gøre netop det ved at forvandle utydelig dialog og actionscener med flad lyd til en skarp og tordnende audiovisuel oplevelse. Der er flere smartsoundbar-muligheder at vælge imellem, så der findes et perfekt match til alle, uanset hvilken størrelse, stil eller lydkvalitet, der passer til deres hjemmebiograf. Så hent popcornene, og sæt dig til rette. Når du har brugt denne købsguide til at vælge den rigtige soundbar til dit hjem, vil du aldrig få lyst til at forlade sofaen igen.

TV og Bose-soundbar på et TV-bord

Biograflyd derhjemme

Der er ikke noget værre end ikke at kunne høre dialogen, når du sidder og ser din yndlingsserie. Det er en mørk scene, baggrundsmusikken eskalerer, og den hviskede dialog bliver utydelig. Den dramatiske følelse i scenen går fløjten, mens du spoler tilbage og prøver at fange, hvad der blev sagt.

Hvis du er på udkig efter det enkle, er Bose Solo 5 lydsystem til TV ideelt til underholdning på begynderniveau. Du vil endelig høre, hvad du er gået glip af, med forbedret bas under kampscener og klare, hviskede samtaler i de hotteste dramaer på TV. Denne alt-i-én-soundbar, der er fyldt med fantastiske funktioner som dialogtilstand, giver en klar lydoplevelse. Og oplevelsen behøver ikke at slutte, når du slukker for TV'et, for Bose Solo 5 lydsystemet til TV også er en fantastisk Bluetooth®-højttaler.

Hvis du foretrækker et lydsystem, hvor der er plads til at udvide, kan du overveje en af de to smartsoundbar-muligheder fra Bose: Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700, som begge får dig til at føle, at du sidder midt i handlingen. Hver højttaler er fyldt med teknologier, der får dig til at føle, at du har den bedste plads i huset. Du hopper lidt højere, når du ser gyserfilm, og mærker bassen, når du rocker ud til din foretrukne afspilningsliste.

Især Bose Soundbar 700 er den bedste soundbar til musik og film. Højttalerne, der kan drejes i flere retninger, fylder ethvert rum med den højeste og dybeste lyd fra en Bose-soundbar. Du vil føle, at lyden kommer fra den fysiske verden omkring dig i stedet for fra din soundbar.

Et hjem fyldt med lyd

Uanset om du skal holde årets største fest eller skal til at lægge dig godt til rette til en hyggelig filmaften, bør du vide, at du kan forvandle dit underholdningssystem med lyttevenlige tilføjelser til Bose Soundbar 500 og 700. Selv den mest enkle opgradering kan forvandle dit hjems lydkulisse til aftenens højdepunkt.

Begge soundbars er f.eks. kompatible med basmoduler og surroundhøjttalere, der forbedrer din overordnede lydoplevelse. Med soundbars alene kan du fange alle højdepunkterne, når du ser sport, høre hvert eneste ord i dialogen, når du ser film, og mærke bassen, præcis som producerne havde tænkt sig, når du lytter til dine yndlingssange. Og med ekstra moduler kan du gøre alt dette – og lidt ekstra.

Og det er ikke det hele. Hvis du f.eks. er natteravn, men din kæreste skal tidligt op og på arbejde, kan du også slutte Bose Noise Cancelling Headphones 700 til din soundbar. Så kan du fortsætte med at se TV eller spille videospil – uden at genere din bedre halvdel.

TV og Bose-soundbar på et TV-bord

Det perfekte match

Når du vælger en soundbar til dit hjem, skal du gå efter en, der passer til dit nuværende underholdningssystem, samtidig med at den passer til størrelsen og stilen i det rum, hvor den er placeret. Bose Soundbar 500 og 700 er nemme at sætte op. De er udstyret med ADAPTiQ-lydkalibreringssystemet, en patenteret Bose-teknologi, som sikrer, at du får den bedste lyd i alle rum. Det fungerer ved at registrere rummet og justere højttalerens lyd ud fra rummets størrelse, rummets indhold og hvor du sidder.

Fordi form betyder lige så meget som funktion, bør din soundbar også supplere dit hjems æstetik. Overvej først størrelsen. Hvis du har et begrænset underholdningsområde og gerne vil have en mere kompakt soundbar, kan du vælge Bose Soundbar 500 eller Bose Solo 5 lydsystem til TV, som begge har en mindre profil end Bose Soundbar 700.

Overvej dernæst stil. Hvis du vil have en soundbar, der ser lige så godt ud, som den lyder, har Bose Soundbar 700 en hærdet glasplade, der er lige så stærk som aluminium og komplementerer ethvert rum.

Uanset hvad du vælger, kan alle tre muligheder – Bose Soundbar 500 og 700 eller Bose Solo 5 lydsystem til TV – monteres på væggen ved hjælp af et Bose-vægmonteringskit, der fås separat.

Og bare fordi du placerer din soundbar i ét rum, betyder det ikke, at du skal bruge al din tid der. Bose Soundbar 500 og 700 har flerrumsfunktionalitet, hvilket betyder, at du kan tilslutte og betjene to eller flere Bose-smarthøjttalere og -soundbars i dit hjem. Brug enten Bose Music-appen eller en simpel stemmekommando* for at høre den samme musik i forskellige rum. Så hvis du f.eks. er i gang med at gøre rent og render frem og tilbage mellem flere rum, følger din afspilningsliste med dig.

Kvinde, der læser

Ikke bare TV-tilbehør

Nogle gange er du i humør til en filmmaraton. Andre gange vil du hellere slukke for TV'et og lave noget andet. Teknologien i dit hjem skal være lige så dynamisk og alsidig, som du er.

Bose Soundbar 500 og 700 er kompatible med Wi-Fi®, Bluetooth og Apple AirPlay 2, så du kan streame lige hvad du har lyst til, præcis som du vil. Dine foretrukne podcasts og afspilningslister ligger lige ved hånden med Bose Music-appen og lige på tungen med indbyggede stemmeassistenter* som Google Assistent og Amazon Alexa. Vil du springe sangen over eller skrue ned for lydstyrken? Uanset om fjernbetjeningen befinder sig ved siden af dig eller er forsvundet i sofaen, har du stadig fuld kontrol takket være stemmekommandoer. Hvis du bruger Amazon Alexa, kan du endda bruge din stemme til at skifte kanal på TV'et. Uanset stemmekommandoen vil Bose Soundbar 500 og 700 helt sikkert høre den på grund af en række specialmikrofoner, der er designet til at høre din stemme selv midt i en højlydt fest. Du kan se det, fordi en lysbjælke viser, hvornår din soundbar lytter, tænker eller taler. Du kan også når som helst slå stemmeadgang fra. Du skal blot trykke på knappen til deaktivering af mikrofon.

Uanset om du er vild med at binge en TV-serie eller være vært for familie og venner til en filmaften, giver en Bose-soundbar dig den bedste lyd – og den bedste oplevelse.

* Stemmetjenester (Amazon Alexa, Google Assistent) kan variere og er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Bose Soundbar 700

Hjemmebiograf

Fra kr 7.499,00

Fra kr 7.499,00

Bose Soundbar 500

Hjemmebiograf

Fra kr 4.699,00

Fra kr 4.699,00

Bose Solo 5 lydsystem til TV

Hjemmebiograf

kr 2.399,00

UDSOLGT

kr 2.399,00

UDSOLGT
LIMITED EDITION Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

kr 3.299,00

  • Sort
  • Sølv
  • Triple midnatsblå
  • Bluetooth
  • Batteri
  • Stemmekommando