OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE

Sådan vælger du den bedste soundbar

Den rigtige soundbar kan forvandle stort set enhver opsætning til en mesterlig biografoplevelse. Her er din guide til at vælge den bedste soundbar til din opsætning.

Sådan vælger du den bedste soundbar

Takket være streamingtjenester har hjemmeunderholdning nået et cinematisk højdepunkt. Det betyder, at din stue endelig kan føles som en biograf – især hvis den er udstyret med et lydsystem, der får dig til at føle, at du sidder lige midt i handlingen. En Bose-soundbar kan gøre netop det ved at forvandle utydelig dialog og actionscener med flad lyd til en skarp og tordnende audiovisuel oplevelse. Der er flere smartsoundbar-muligheder at vælge imellem, så der findes et perfekt match til alle, uanset hvilken størrelse, stil eller lydkvalitet, der passer til deres hjemmebiograf. Så hent popcornene, og sæt dig til rette. Når du har brugt denne købsguide til at vælge den rigtige soundbar til dit hjem, vil du aldrig få lyst til at forlade sofaen igen.

Bose TV Speaker på et TV-bord

Biograflyd derhjemme

Der er ikke noget værre end ikke at kunne høre dialogen, når du sidder og ser din yndlingsserie. Det er en mørk scene, baggrundsmusikken eskalerer, og den hviskede dialog bliver utydelig. Den dramatiske følelse i scenen går fløjten, mens du spoler tilbage og prøver at fange, hvad der blev sagt.

Hvis du er på udkig efter det enkle, er Bose TV Speaker ideelt til underholdning. Du vil endelig høre, hvad du er gået glip af, med forbedret bas under kampscener og klare, hviskede samtaler i de hotteste dramaer på TV. Denne alt-i-én-soundbar, som er fyldt med fantastiske funktioner som dialogtilstand, giver en klar lydoplevelse. Og oplevelsen behøver ikke at slutte, når du slukker for TV'et, for Bose TV Speaker er også en fantastisk Bluetooth®-højttaler.

Hvis du foretrækker et lydsystem, hvor der er plads til at udvide, kan du overveje en af de to smartsoundbar-muligheder fra Bose: Bose Smart Soundbar 300 og Bose Soundbar 700, som begge får dig til at føle, at du sidder midt i handlingen. Hver højttaler er fyldt med teknologier, der får dig til at føle, at du har den bedste plads i huset. Du hopper lidt højere, når du ser gyserfilm, og mærker bassen, når du rocker ud til din foretrukne afspilningsliste.

Især Bose Soundbar 700 er den bedste soundbar til musik og film. Højttalerne, der kan drejes i flere retninger, fylder ethvert rum med den højeste og dybeste lyd fra en Bose-soundbar. Du vil føle, at lyden kommer fra den fysiske verden omkring dig i stedet for fra din soundbar.

Et hjem fyldt med lyd

Uanset om du skal holde årets største fest eller skal til at lægge dig godt til rette til en hyggelig filmaften, bør du vide, at du kan forvandle dit underholdningssystem med lyttevenlige tilføjelser til Bose Smart Soundbar 300 og Soundbar 700. Selv den mest enkle opgradering kan forvandle dit hjems lydkulisse til aftenens højdepunkt.

For eksempel er begge soundbars kompatible med basmoduler og surroundhøjttalere, som højner din overordnede lytteoplevelse. Hvis du vil føle ekstra dybde, kan du tilføje et basmodul, og du kan opleve medrivende biografeffekter ved at tilføje surroundbaghøjttalere.

Og det er ikke det hele. Måske er du f.eks. en natteravn, men din kæreste skal tidligt op og på arbejde. Du kan også slutte Bose Noise Cancelling Headphones 700 eller QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II til din soundbar. Så kan du fortsætte med at se TV eller spille videospil – uden at genere din bedre halvdel.

Bose Smart Soundbar 300 og et TV på et TV-bord

Det perfekte match

Når du vælger en soundbar til dit hjem, skal du gå efter en, der passer til dit nuværende underholdningssystem, samtidig med at den passer til størrelsen og stilen i det rum, hvor den er placeret. Bose Smart Soundbar 300 og Soundbar 700 er nemme at sætte op. Bose Smart Soundbar 300 bruger en enkelt tilslutning til dit TV via et optisk lydkabel (medfølger) eller et HDMI-kabel (sælges separat). Du skal blot slutte soundbaren til dit TV, slutte den til strømmen og tænde den. Soundbar 700 er udstyret med ADAPTiQ-lydkalibreringssystemet, en patenteret Bose-teknologi, som sikrer, at du får den bedste lyd i alle rum. Det fungerer ved at registrere rummet og justere højttalerens lyd ud fra rummets størrelse, rummets indhold og hvor du sidder.

Fordi form betyder lige så meget som funktion, bør din soundbar også supplere dit hjems æstetik. Overvej først størrelsen. Hvis du har et begrænset underholdningsområde og gerne vil have en mere kompakt soundbar, kan du vælge Bose Smart Soundbar 300 eller Bose TV Speaker, som begge har en mindre profil end Bose Soundbar 700.

Overvej dernæst stil. Hvis du vil have en soundbar, der ser lige så godt ud, som den lyder, har Bose Soundbar 700 en hærdet glasplade, der komplementerer ethvert rum.

Uanset hvad du vælger, kan alle tre muligheder – Bose Smart Soundbar 300, Bose Soundbar 700 eller Bose TV Speaker – monteres på væggen ved hjælp af et Bose-vægmonteringskit, der fås separat.

Og bare fordi du placerer din soundbar i ét rum, betyder det ikke, at du skal være der hele tiden. Bose Smart Soundbar 300 og Soundbar 700 har flerrumsfunktionalitet, hvilket betyder, at du kan oprette forbindelse til og betjene to eller flere Bose-smarthøjttalere og -soundbars rundt i dit hjem. Brug enten Bose Music-appen eller en simpel stemmekommando* for at høre den samme musik i forskellige rum. Så hvis du f.eks. er i gang med at gøre rent og render frem og tilbage mellem flere rum, følger din afspilningsliste med dig.

Bose Soundbar 700 og et TV på et TV-bord

Ikke bare TV-tilbehør

Nogle gange er du i humør til en filmmaraton. Andre gange vil du hellere slukke for TV'et og lave noget andet. Teknologien i dit hjem skal være lige så dynamisk og alsidig, som du er.

Bose Soundbar 500 og 700 er kompatible med Wi-Fi®, Bluetooth og Apple AirPlay 2, så du kan streame lige hvad du har lyst til, præcis som du vil. Dine foretrukne podcasts og afspilningslister ligger lige ved hånden med Bose Music-appen og lige på tungen med indbyggede stemmeassistenter* som Google Assistent og Amazon Alexa. Vil du springe sangen over eller skrue ned for lydstyrken? Uanset om fjernbetjeningen befinder sig ved siden af dig eller er forsvundet i sofaen, har du stadig fuld kontrol takket være stemmekommandoer. Hvis du bruger Amazon Alexa, kan du endda bruge din stemme til at skifte kanal på TV'et. Uanset stemmekommandoen vil Bose Soundbar 500 og 700 helt sikkert høre den på grund af en række specialmikrofoner, der er designet til at høre din stemme selv midt i en højlydt fest. Du kan se det, fordi en lysbjælke viser, hvornår din soundbar lytter, tænker eller taler. Du kan også når som helst slå stemmeadgang fra. Du skal blot trykke på knappen til deaktivering af mikrofon.

Uanset om du er vild med at binge en TV-serie eller være vært for familie og venner til en filmaften, giver en Bose-soundbar dig den bedste lyd – og den bedste oplevelse.

* Stemmetjenester (Amazon Alexa, Google Assistent) kan variere og er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

da