NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Skru op for lyden på kampdagen

Du har ventet hele sæsonen på den her kamp og talt minutterne, indtil dit hold løber ud på banen for at blive omsluttet af brølet fra publikum. Du vil ikke gå glip af en eneste ting i aften – træneren, der råber instrukser til spillerne, en bragende hård tackling, en dårlig kendelse fra dommeren (og måske endda de ukvemsord, fansene kaster efter ham).

Så hvordan ved du, om din lydoplevelse i hjemmet er klar til at tage dig fra kickoff til slutfløjt? Her er flere tips til optimering af lyden af sport til din kampoplevelse, ud over nogle produktanbefalinger, der sikrer, at du føle, at du er lige der på stadion fra start til slut.

Skab et 3D-lydlandskab med Dolby Atmos®

Uanset om du er en fan, der bor mere end tusind kilometer fra dit holds hjemmebane, eller en lokal supporter, som ikke kunne score en billet til dette års slutspil, så ser du måske den næste kamp fra din egen sofa. Det betyder ikke, at din kampoplevelse ikke kan blive lige så spændende – måske endda endnu mere medrivende – som for dem, der sidder og småfryser på de bagerste rækker.

Bose Smart Soundbar 900

Bose Smart Soundbar 900
Få mere at vide

Med Bose Smart Soundbar 900 kan du bringe Dolby Atmos-teknologi ind i din stue, som affyrer lyd i flere retninger og anvender "objektbaseret lyd", der adskiller individuelle lyde fra mixet, som f.eks. jetfly, der flyver hen over stadion, eller nationalmelodiernes triller, og flytter dem rundt i rummet. Det betyder, at du kan høre brølet fra publikum, kommentatorernes skarpe kommentarer og modstanderens træner på en måde, der kun kunne blive mere realistisk, hvis du stod på sidelinjen.

Bose Smart Soundbar 900 har ni højttalere gemt i det slanke kabinet, hvilket skaber et helt overvældende lydlandskab, der plejede at kræve installation af højttalere i loftet. Og denne enestående oplevelse er ikke begrænset til sportsbegivenheder: Boses patenterede teknologier er i stand til at adskille alle elementer af det, du ser – dialogen, baggrundsstøjen og endda lydsporet – og placere dem i forskellige dele af rummet. Og selv når Dolby Atmos ikke er til stede i udsendelsen, kan Bose PhaseGuide-teknologien stadig give en lignende medrivende oplevelse.

"… hør brølet fra publikum, kommentatorernes skarpe kommentarer og modstanderens træner …"

Kalibrer surroundsound med ADAPTiQ

Hvis du er usikker på, hvor du skal placere din Bose-soundbar, skal du ikke bekymre dig – Bose hjælper dig også der. Efter udpakning og opsætning af soundbaren (og eventuelle valgfri surroundhøjttalere eller basmoduler) kan du køre den indbyggede ADAPTiQ-lydkalibrering for at sikre, at du får mest muligt ud af dine nye højttalere.

ADAPTiQ-lydkalibrering tager fem separate lydmålinger ved hjælp af den indbyggede mikrofon på det medfølgende ADAPTiQ-headset. Derefter bruger den disse data til at tilpasse din soundbar (og eventuelle ekstra højttalere), så du får den optimale akustiske præstation til netop det rum. Det tager kun 10 minutter at konfigurere, og du behøver ikke at udføre ADAPTiQ-lydkalibreringen igen, medmindre du flytter højttalerne eller omarrangerer møblerne.

Tilslut til bærbare højttalere

Bose SoundLink Flex Bluetooth-højttaler

Bose SoundLink Flex Bluetooth-højttaler
Få mere at vide

Selv hvis du ser kampen i stuen, betyder det ikke, at du skal gå glip af noget, når du løber ud i køkkenet efter flere chips. Bose SoundLink-højttalere kan placeres i hele huset, så du får det hele med, selv hvis du ikke sidder i din yndlingsstol med øjnene på skærmen. Og med Bose SimpleSync er det nemt og problemfrit at parre to eller flere Bose-højttalere uden irriterende forsinkelser mellem rummene.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth højttaler

SoundLink Revolve+ II Bluetooth højttaler
Få mere at vide

Hver Bose SoundLink-højttaler vejer kun ca. et halvt kilo, så det er nemt at flytte dem fra rum til rum eller skifte fra en tilsluttet enhed til en anden. Det betyder, at når slutfløjten lyder, kan du hurtigt spille noget sejrmusik eller lige det nummer, der får dig til at føle dig lidt bedre tilpas efter et nederlag. Der er endda en indbygget mikrofon til telefonopkald, hvis din kollega ringer for at lykønske dig med sejren.

Isoler familien med en lydboble

Bose QuietComfort 45 hovedtelefoner

Bose QuietComfort 45 hovedtelefoner
Få mere at vide

Der kan være tidspunkter, hvor selv den laveste lydstyrkeindstilling på udstyr af høj kvalitet stadig er for høj til dem, du bor sammen med. Hvis det er tilfældet, kan vores trådløse Bluetooth-hovedtelefoner og -øretelefoner sørge for, at du er omsluttet af det, der foregår på skærmen uden at vække børnene – medmindre du selvfølgelig jubler lidt for højt, når der scores.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Få mere at vide

Boses trådløse hovedtelefoner giver dig også mulighed for problemfrit at hoppe fra to tilsluttede Bluetooth-enheder, så du kan holde øje og øre med kampen, mens du stadig reagerer på sms'er eller Twitter-beskeder, når du modtager dem. Du kan også justere lydstyrken kun ved hjælp af hovedtelefonerne, så hvis babyen vågner, ved du det, før han vækker sin storesøster.

Det er nemt at være bagklog, men når du skruer op for lyden af sport med kvalitetslydudstyr, kan du nemt komme til at undre dig over, at du ikke har undt dig selv denne oplevelse før. Det kan endda være, du vil overveje at sælge dit sæsonkort.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Tips til køb: støjreducerende hovedtelefoner