NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Sådan kan støjdæmpende øretelefoner støtte dig hele din dag

Kvinde iført Bose QuietComfort øretelefoner II

Uanset hvor du bor, så kan det være en udfordring at finde et fredfyldt sted, hvor du kan slappe af og afstresse. I byer er der højst sandsynligt støjforurening fra trafik, byggeri og flyvning. Forstæder og landområder lider også under støj fra byggeri, græsplæneklipning, vejarbejde eller dyreliv.

Heldigvis findes der en nem løsning mod disse forstyrrende lyde. Støjdæmpende hovedtelefoner og øretelefoner blokerer ikke bare alt det, der ikke er musik i dine ører – de kan fjerne det helt. Det kan give bonus på en almindelig dag, når du er på kontoret, i motionscentret, hjemme og alt der imellem.

Det er denne alsidighed, der gør støjdæmpningsteknologien så populær hos nogen. Sådan kan den hjælpe dig komme gennem de mange opgaver i løbet af din dag.

Støjdæmpning 101

Der er to former for støjdæmpning: aktiv og passiv. Passiv støjdæmpning blokerer fysisk alle miljølyde ved primært at skabe en fysisk barriere overfor lydbølgerne, der kommer ind i øret.

Aktiv støjdæmpning er derimod elektronisk. Bittesmå mikrofoner integreret i en hovedtelefon eller øretelefon overvåger omgivende lydbølger, og genererer så et tilsvarende og modsatrettet signal for at fjerne støjen. Denne boble af stilhed lader dig kontrollere hvilke lyde, der kommer klart i gennem, og lader din musik, podcast eller lydbog være det centrale.

Skab et privat kontor på et offentligt område

Den kan være svært at koncentrere sig på et travlt kontor eller et offentligt arbejdsområde med lyde fra tastning, telefoner, samtaler, printere og fodgængertrafik, der invaderer dit mentale rum. Disse distraktioner nedsætter uvægerligt din produktivitet, og øger dermed mængden af arbejde, du skal igennem. Heldigvis er de nemme at fjerne med et par støjdæmpende øretelefoner, som vores QuietComfort Earbuds II, der skaber et ideelt grundlag for fokus og opmærksomhed.

De kan også gøre virtuelle møder mere produktive ved at forbedre sonisk klarhed. Højttalere til bærbare computere er ikke kendt for deres reproduktion af lyd i høj kvalitet. Kombinér det med mødedeltagere, som ikke har placeret deres mikrofoner korrekt, og så det kan være en udfordring at forstå, hvad der bliver sagt – og omvendt.

Støjdæmpning kan hjælpe på to måder. Først og fremmest undertrykkes den omgivende støj omkring dig, så du kan være opmærksom til dine møder. Den tilbyder også større nøjagtighed sammenlignet med højttalere til bærbare computere. Selv når mødedeltagere ikke taler perfekt ned i deres mikrofon, kan du høre dem krystalklart. Støjdæmpning forbedrer også mikrofonerne. Bose støjdæmpende Headphones 700 anvender fx støjdæmpningsteknologi for at undertrykke baggrundsstøj i dit stemmesignal, så lyttere på den anden side af skærmen hører dig højt og tydeligt uanset, hvor du befinder dig. Det er hvad, der gør Bose-produkter til de bedste hovedtelefoner til arbejdet og skolen.

Kvinde udenfor iført Bose QuietComfort øretelefoner II
Kvinde med Bose Noise Cancelling Headphones 700

Arbejd uden distraktioner

Det er tid til at fokusere på dig selv, når du motionerer. Distraktioner kan være frustrerende, især når du prøver på at koncentrere dig om forbindelsen mellem sindet og musklerne under styrketræning eller prøver på at komme ind i en rytme på løbebåndet under en lang session. Her kan støjdæmpende øretelefoner også hjælpe med at holde dig engageret med musikken og holde dit tempo oppe.

En række studier og vidneudsagn fra atleter har vist, at du kan forbedre din fysiske ydeevne ved at lytte til musik. Men ikke hvilken som helst musik – et studie offentliggjort i 2021 af National Library of Medicine fandt også ud af at forbindelsen med musikken har betydning. Undersøgelsen peger på, at hvis lytteren ikke kan lide musikken, så kan det gå ud over ydevenen. “Derfor bør trænere og atleter overveje individuelle musikvalg, når de forsøger at optimere ydeevnen og træningen,” konkluderer rapporten.

Kvinde iført Bose QuietComfort øretelefoner II

Få en ven til husarbejdet

Det kan være nødvendigt at lave pligter, men det behøver ikke være ubehageligt. Støjdæmpende hovedtelefoner og en munter playliste kan få dig op i et rart tempo, når du stryger, rydder op, gør rent eller støver af, hvis du har brug for ekstra motivation og energi. Du kan tage ud på eventyr, mens dine hænder klarer arbejdet, med et par støjdæmpende hovedtelefoner ved hånden.

Støjdæmpende hovedtelefoner og øretelefoner kan også levere ørebeskyttelse under havearbejde, såsom klipning af græsplænen, ved at sænke støjniveauet fra maskinen med op til 70 %. Tænk på, at en benzindrevet græsslåmaskine har et gennemsnitligt støjniveau på 90 decibel, og al støj over 70 decibel i en længere periode kan skade hørelsen. Støjdæmpende teknologi kan også beskytte din hørelse længere.

Vær opmærksom

Mange steder, uanset om det er i byen, i forstadskvarteret eller på landet, kan en tur uden for betyde et angreb af lyd. Selvom om trafik, vejarbejde eller almindelig menneskelig aktivitet kan være påtrængende, så er det stadig vigtigt at være opmærksom på det modkørende tog af hensyn til sikkerhed eller på meddelelser om, hvornår toget kører.

Bose støjdæmpende hovedtelefoner kan i denne situation levere to muligheder, som kan hjælpe dig med at være opmærksom. Den første stammer fra reduktionen af decibel, som beskytter din hørelse og den anden findes takket være Aware-tilstand på QC Earbuds II og samtaletilstand på de støjdæmpende Headphones 700s. Begge dele lader nemt lytteren vælge hvor meget omgivende støj, vedkommende ønsker at høre eller blokere, så fordelene ved støjreduktion opretholdes, mens opmærksomheden på omgivelserne beholdes. På den måde kan du stadig høre alt, du har brug for at høre, og fjerne resten.

Kvinde iført Bose QuietComfort øretelefoner II

Find fred, når du er på farten

Støjdæmpende øretelefoner er kompakte, lette og passer ned i din lomme, så de er nemme at tage med overalt. Så har du et fristed for lyd lige ved hånden. Er du på en lang flyvetur? Forsvind ind i en lydbog med de bedste støjdæmpende hovedtelefoner til fly. Har du brug for at finde din indre ro? Start med et meditativt lydlandskab. Skal du skrive en rapport? Spil noget musik, som giver dig mest motivation og energi.

Batterikraften inden i Boses støjdæmpende hovedtelefoner leverer strømmen, der gør det hele muligt. Sammen leverer øretelefoner og opladeretuiet på QC Earbuds II fx op til 24 timers strøm. Og, hvis de løber tør for strøm, kan øretelefonerne levere op til to timer mere med bare 20 minutters opladning – ideelt for en hurtig opladning på togstationen, i lufthavnen eller på rastepladsen.

Teknologi der kan det hele

Støjdæmpende øretelefoner og hovedtelefoner kan yde støtte til næsten alle dele af din dag fra solopgang til solnedgang. De kan være lige så uundværlige for en produktiv dag som en kop kaffe, når du opdager deres fordele og alsidighed.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Fem måder hvorpå de nye QuietComfort øretelefoner II løfter niveauet for øretelefoner
De bedste hovedtelefoner og øretelefoner til arbejdet