NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

De bedste hovedtelefoner til træning i det nye år – og den nye dig

Det nye år giver dig en ny mulighed for at komme i dit livs form – følelsesmæssigt, mentalt og fysisk. Du er ikke alene med ønsket om en frisk start for din sundhed i 2024. En undersøgelse fandt, at 50 % af nytårsforsættene omfatter træning og fitness.

¨Nytårsforsæt er nemme at lave og endnu nemmere at slippe igen. Når du gør dine træningsmål til virkelighed, kan du vække soundtracket til din træningsproces til live med de bedste hovedtelefoner til træning. Den nyeste generation af hovedtelefoner til sport er lettere og mere tætsiddende, uanset om de sidder i eller på øret. De leverer også en mere raffineret lyd og lader dig skifte fra musik til din telefon med et enkelt klik.

Uanset hvordan du vælger at få sved på panden, er her fire måder, hvorpå du kan finde de rigtige hovedtelefoner til træning, der kan tage dine træningspas til nye højder i 2024.

Kvinde, der træner på trapper udendørs
Bose QuietComfort Ultra øretelefoner

Bose QuietComfort Ultra øretelefoner
Få mere at vide

1. Luk forstyrrelser ude

Hvis du kommer ud af huset for at træne i den friske luft, kan det gøre dit træningsprogram mere stimulerende, men dyttende biler, støjende maskiner og højrøstede samtaler kan distrahere dig, når du træner. Bose QuietComfort® Ultra øretelefoner er udstyret med den nyeste generation af støjdæmpning med justerbare niveauer.

Du kan fjerne støj helt og skabe en komplet træningsboble eller blot minimere de omgivende lyde, så du kan nyde din musik, mens du fortsat er opmærksom på, hvad der sker omkring dig. Du kan nemt styre lydstyrke og niveauer med enkle berøringsfunktioner på selve øretelefonerne eller indstille stemmekommandoer.

2. Gør meditation til en leg

Fordelene ved meditation er åbenlyse – færre bekymringer og mindre stress, forbedret blodtryk og dybere søvn, for blot at nævne nogle få. Men det kan være en udfordring at finde tid og mentalt overskud til meditation.

Teknikker til dyb vejrtrækning er en effektiv måde at hjælpe dig med at opnå en meditativ tilstand, mens du sidder stille eller træner. Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner  kan hjælpe dig med at nå i mål ved at skrue ned for lyden af udefra kommende forstyrrelser, hvilket hjælper dig med at fokusere indad på din egen vejrtrækning og puls. Hvis du hører meditativ musik i dine hovedtelefoner, mens du mediterer, træner eller blot i hverdagen, kan det gøre rejsen mod ro så meget nemmere.

Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner

Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner
Få mere at vide

3. Kom nemmere i flow

Den rigtige playliste kan give dig det ekstra boost, der giver nyt liv til din træning. Når du tilfører musik til din træning, kan det også hjælpe med at booste din præstation og få dig i en flowtilstand: "en tilstand, hvor mennesker er så opslugte af en aktivitet, at intet andet synes at have betydning," skriver psykolog Mihaly Csikszentmihalyi, der også er kendt som “flow-begrebets ophavsmand" og tidligere forperson for Department of Psychology på University of Chicago.

Fra det øjeblik, du trykker på afspil, kan den rigtige playliste hjælpe med at få dig i en flowtilstand. Men hvis du konstant skal rode med betjening og balanceindstillinger, mister du din dyrebare træningstid og bliver afbrudt i dit flow. Brug Bose Music-appen til at tilpasse dine lydindstillinger, så du kan justere bas-, diskant- og mellemtonelydniveauer efter din smag.

4. Skru op for din udholdenhed

En enkelt træning er blot ét punkt på en større fitnessrejse, og hovedtelefonerne er nøglen til at få hver enkelt træningstur til at føles som en spændende del af oplevelsen. Den rigtige musik kan endda aflede din opmærksomhed fra træthed, kedsomhed og ubehag, mens du kommer i form. En nylig undersøgelse viste, at højenergimusik distraherede løbere fra udmattelse, hvilket resulterede i længere løbeture.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Sådan kan øretelefoner med støjdæmpning støtte dig hele din dag
Sådan betjener du Boses trådløse øretelefoner: stryg, tryk og hold
Derfor skal du købe istandsat