De bedste hovedtelefoner til træning i et nyt år - og den nye dig

Det nye år giver dig en ny mulighed for at komme i dit livs form - følelsesmæssigt, mentalt og fysisk. Du er ikke alene med ønsket om en frisk start for dit helbred i 2023. En undersøgelse fandt, at 50 % af fortsættene omfatter træning og fitness.

Fortsæt er nemme at lave og endnu nemmere at slippe igen. Når du gør dine træningsmål til virkelighed, kan du vække soundtracket til din træningsproces til live med de bedste hovedtelefoner til din træning. Den nyeste generation af hovedtelefoner til sport er lettere og mere tætsiddende, uanset om de sidder i eller på øret. De leverer også en mere raffineret lyd og lader dig skifte fra musik til din telefon med et enkelt klik.

Uanset hvordan du vælger at få sved på panden, er her fire måder, hvorpå du kan finde de rigtige hovedtelefoner til træning, der kan bringe dine træningspas op på nye højder i 2023.

Kvinde, der træner på trapper udendørs
Bose QuietComfort Earbuds II

Bose QuietComfort® Earbuds II
Få mere at vide

1. Luk forstyrrelser ude

Hvis du kommer ud af huset for at træne i den friske luft, kan det gøre din rutiner mere stimulerende, men dyttende biler, støjende maskiner og højrøstede samtaler kan distrahere dig, når du træner. Bose QuietComfort® Earbuds II er udstyret med den nyeste generation af støjreduktion med justerbare niveauer.

Du kan fjerne støj helt og skabe en komplet træningsboble eller blot minimere de omgivende lyde, så du kan nyde din musik, mens du fortsat er opmærksom på, hvad der sker omkring dig. Du kan nemt styre lydstyrke og niveauer med enkle berøringsfunktioner på øretelefonerne selv eller konfigurere stemmekommandoer.

2. Gør meditation til en leg

Fordelene ved meditation er åbenlyse - færre bekymringer angst og mindre stress, forbedret blodtryk og dybere søvn, for blot at nævne nogle få. Men det kan være en udfordring at finde tid og mentalt overskud til meditation.

Teknikker til dyb vejrtrækning er en effektiv måde at hjælpe dig med at opnå en meditativ tilstand, mens du sidder stille eller træner. Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan hjælpe dig med at nå i mål ved at skrue ned for lyden af udefrakommende forstyrrelser, hvilket hjælper dig med at fokusere indad på din egen vejrtrækning og puls. Hvis du hører meditativ musik i dine hovedtelefoner - mens du mediterer, træner eller blot i hverdagen - kan det gøre rejsen mod ro så meget nemmere.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Få mere at vide

3. Kom nemmere i flow

Den rigtige afspilningsliste kan give dig det ekstra boost, der giver nyt liv til din træning. Når du tilfører lidt sjov til din træning, kan det også hjælpe med at booste din ydeevne og få dig i en flowtilstand - "en tilstand, hvor folk er så opslugte af en aktivitet, at intet andet synes at have betydning," skriver psykolog Mihaly Csikszentmihalyi, der også er kendt som "Flow-begrebets ophavsmand" og tidligere formand for Department of Psychology på University of Chicago.

Fra det øjeblik, du trykker på afspil, kan den rigtige afspilningsliste begynde at få dig i en tilstand af flow. Men hvis du konstant skal rode med betjening og balanceindstillinger, mister du din dyrebare træningstid og bliver afbrudt i dit flow. Brug Bose Music-appen til at tilpasse dine lydindstillinger, så du kan justere bas-, diskant- og mellemtonelydniveauer efter din smag.

4. Skru op for din udholdenhed

En enkel træning er blot ét punkt på en større fitness-rejse, og hovedtelefonerne er nøglen til at få hver enkelt svedetur til at føles som en spændende del af oplevelsen. Den rigtige musik kan endda aflede din opmærksomhed fra træthed, kedsomhed og ubehag, mens du kommer i form. En nylig undersøgelse viste, at højenergi-musik distraherede løbere fra udmattelse, hvilket resulterede i længere løbeture.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

5 måder hvorpå de nye QuietComfort® Earbuds II får øretelefoner op på et helt nyt niveau
Sådan betjener du Boses trådløse øretelefoner: stryg, tryk og hold
Hvorfor skal du købe fornyet?