NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Fornyet elektronik:

6 grunde til at købe

Du har besluttet dig for at investere i et sæt øretelefoner af høj kvalitet og ønsker at få mest muligt for pengene, især fordi de kan koste en del. Forbrugerne tyer i stigende grad til til fornyet elektronik, som kombinerer den høje lydkvalitet med en lavere pris. Fornyede Bose QuietComfort® Earbuds sælges f.eks. for ca. kr 400,00 mindre end helt nye, mens ydeevnen er helt den samme.

Fornyede produkter giver også andre fordele. Men før du foretager investeringen, er det vigtigt at forstå, hvad et fornyet produkt er og ikke er, så du kan træffe det bedste valg for dig, uanset om det er Bluetooth-højttalere, hovedtelefoner eller en soundbar.

Hvad er et fornyet produkt?

Et fornyet produkt er en vare, der tidligere er blevet købt og returneret af forskellige årsager. Produktet er grundigt kontrolleret, repareret (om nødvendigt), rengjort og ompakket, så standen er som ny. Hos Bose undersøger, tester og servicerer teamsene hvert returneret produkt for at sikre, at det opfylder Boses standarder for produkt- og lydkvalitet.

6 grunde til at købe et fornyet produkt

Er fornyet elektronik det værd? Her er seks vigtige grunde til, at du måske beslutter dig for at købe et Bose certificeret fornyet produkt i stedet for et nyt produkt.

1. Besparelser

Selvom alle certificeret fornyede produkter fra Bose leveres i ny emballage med alt tilbehør, opladningskabler (hvis relevant) og software som et nyt produkt, fås de også til en lavere pris. Alle fornyede produkter har også gratis standardforsendelse, hvilket kan spare yderligere penge.

2. Så god som ny

Da hvert eneste certificeret fornyede produkt fra Bose er omhyggeligt testet for funktion og lydkvalitet, leverer det samme førsteklasses ydeevne og klar lyd som et nyt produkt. Alle fornyede produkter rengøres også grundigt både indvendigt og udvendigt, og hvis der er behov for reparationer (på zink-luft-batteriet, kablerne, tasken eller en anden komponent), serviceres de med originale Bose-reservedele.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 – Fornyede, lydkabel, USB-C-opladningskabel og taske

3. Alt tilbehør medfølger

Alle certificeret fornyede produkter fra Bose omfatter alt det tilbehør, der følger med et nyt produkt – en feature, der ikke altid er tilgængelig med fornyede produkter, der sælges af tredjeparter. For eksempel leveres alle fornyede Bose QuietComfort® Earbuds med øretelefonerne selv, et opladningsetui og USB-kabel, silikoneørepropper i tre størrelser (lille, medium og stor), opdateret software, en lynvejledning og et sikkerhedsdatablad.

4. 2 års garanti

Når du køber et fornyet produkt direkte fra Bose, leveres det med en 2 års garanti, ligesom et nyt. Dette adskiller certificeret fornyede produkter fra Bose fra typiske brugte produkter, som ofte leveres uden garanti.

SoundLink Color Bluetooth højttaler II – Fornyet og Bose Sport Earbuds – Fornyede

5. Gratis produktsupport

Alle certificeret fornyede produkter fra Bose leveres med adgang til en Bose-produktekspert. Uanset om du har spørgsmål om opsætning af dine øretelefoner, din soundbar eller din bærbare højttaler for første gang, fejlfinding af et problem, tilslutning til Bose-apps eller andet, kan du få den samme support, som du ville med et nyt produkt.

6. Reduceret CO2-udledning

Det er mere miljømæssigt bæredygtigt at købe fornyede produkter end at købe dem nye, fordi det ikke kræver samme indkøb eller forsendelse af komponenter, materialer eller emballage. Faktisk stammer halvdelen af CO2-emissionerne i den digitale sektor fra produktionen af enheder. En stor del af dem spares, hvis man køber et fornyet produkt.

Smart produkt, smart beslutning

For nogle kan køb af et fornyet produkt være et skridt ind på ubetrådt territorie, og det er smart og naturligt at være på vagt og spørge: "Er istandsat elektronik det værd?" Det er vigtigt at anerkende, at et fornyet produkt ikke er det samme som et brugt produkt og leveres med alle de fordele, et nyt produkt ville. Den eneste forskel, du måske personligt mærker, er de ekstra kontanter på din konto.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER