NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Sådan betjener du Boses trådløse øretelefoner: stryg, tryk og hold

Når du er på farten, ønsker du, at tingene skal være så hurtige, nemme og problemfri som muligt, og det omfatter alt fra din morgenkafferutine til at skifte sang på dine hovedtelefoner. Selvom du måske ikke kan gøre køen ved din yndlingscafe kortere, kan du lære, hvordan du styrer dine trådløse øretelefoner hurtigt og nemt, så du aldrig behøver at tage din telefon op af lommen eller din tablet op af tasken for at gøre det.

Her er en vejledning til, hvordan du betjener Boses trådløse øretelefoner, herunder de nye Bose QuietComfort øretelefoner II og Boses øretelefoner til sport. Med enkle berøringsfunktioner – stryg, tryk og hold – kan du justere lydstyrken, besvare telefonopkald, styre medieafspilning og meget mere.

Personer med Bose QuietComfort øretelefoner, Bose øretelefoner til sport og Bose QuietComfort øretelefoner II

TRYK

Tryk for at styre indhold og opkald

Så kraftfuldt har et enkelt tryk vist aldrig været.

Når du bruger Bose-øretelefoner, kan du starte musik og sætte den på pause og besvare telefonopkald med et hurtigt tryk.

På Bose QuietComfort øretelefoner II eller Bose øretelefoner til sport er den berøringsfølsomme overflade placeret på den udvendige del af hver øretelefon, og de fleste berøringstaster er på den højre øretelefon. Hvis du vil starte dine medier eller sætte dem på pause, skal du med en finger trykke to gange på din højre øretelefon – et let tryk er fint, og du behøver ikke at trykke ned. Dette vil spare dig for at skulle tage din telefon frem, hvilket gør dem til et særligt praktisk valg, når du pendler, arbejder på kontoret eller selv, når du træner i fitnesscenteret.

Kvinde, der motionerer iført Bose øretelefoner til sport, mens hun rører ved den højre øretelefon

Der er øretelefonfunktioner, som også giver dig mulighed for at acceptere og afvise telefonopkald. Hvis du trykker to gange på den højre øretelefon, besvares et indgående opkald, og den samme bevægelse kan bruges til at afslutte opkaldet, når du er færdig. Husk, at mikrofonen er placeret i din højre øretelefon, så du skal holde den i øret, når du taler i telefonen. Hvis du ikke er i humør til at snakke, kan du trykke på den højre øretelefon og holde fingeren på den for at afvise et opkald.

STRYG

Stryg for at justere lydstyrken

Når du vil overdøve støjen omkring dig, kan du justere lydstyrken på Bose-øretelefonerne via berøringstasterne. Du skal dog aktivere denne funktion via Bose Music-appen, før du kan bruge den. Bemærk også, at før du aktiverer denne indstilling, skal du sikre dig, at du kører softwareversion 4.2.4 eller nyere.

I Bose Music-appen skal du gå til indstillingsmenuen og rulle ned til “produktstyring”. Der er en skydeknap med teksten "Berøringsbetjening for lydstyrke", som du kan skifte mellem til- eller frakobling af denne funktion.

Når indstillingen er slået til, er du klar til at justere lydstyrken undervejs. Det eneste, du skal gøre, er at bruge fingeren til at stryge op på den højre øretelefon for at øge lydstyrken eller stryge ned for at sænke lydstyrken. Denne bevægelse fungerer også på Bose hovedtelefoner med støjdæmpning 700, som har en berøringsoverflade på den forreste del af højre ørekop. Med disse større hovedtelefoner kan du også stryge fremad for at springe til det næste nummer eller stryge tilbage for at vende tilbage til det forrige nummer.

TRYK

Tryk for at ændre indstillinger for støjdæmpning

Hvis dine øretelefoner har Boses støjdæmpningsteknologi i verdensklasse, kan du skifte mellem forskellige indstillinger ved at trykke to gange på den venstre øretelefon. Som standard er der tre støjdæmpningsniveauer indstillet som favoritter, herunder:

  • Stilletilstand: Fjerner stort set al udefrakommende støj omkring dig
  • Aware-tilstand: Blokerer lavfrekvent støj, som f.eks. rumlen fra et tog, men giver stadig en vis mængde opmærksomhed på dine omgivelser
  • Fuld opmærksomhed: Giver dig mulighed for at høre dine omgivelser bedre

I Bose Music-appen kan du også gå til indstillingerne og vælge “støjdæmpning” for at tilpasse de forudindstillede støjdæmpningsniveauer.

Mand vælger sin indstilling for støjdæmpning ved at trykke to gange på den venstre øretelefon på sine Bose QuietComfort øretelefoner
Mand på tog vælger sin indstilling for støjdæmpning ved at trykke to gange på den venstre øretelefon på sine Bose QuietComfort øretelefoner II

HOLD

Tryk og hold inde for at få adgang til din stemmeassistent

Har du et hurtigt spørgsmål til Siri? Du kan få adgang til telefonens stemmeassistent ved hjælp af dine Bose-øretelefoner, men du skal først aktivere denne funktion. Det kan du gøre i Bose Music-appen ved at gå til indstillingerne og rulle ned til “produktstyring”. Der er en skydeknap med betegnelsen “berøringsbetjening af stemmeassistent”, som du kan skubbe til højre for at aktivere denne funktion.

Mand, der bruger Bose Music-appen til Bose QuietComfort øretelefoner II på sin smartphone
Mand, der får adgang til sin stemmeassistent ved hjælp af berøringstaster på højre øretelefon i sine Bose QuietComfort øretelefoner

For at få adgang til din stemmeassistent på farten skal du trykke på din højre øretelefon og holde fingeren der, indtil du hører en tone. Slip derefter fingeren, og afgiv din anmodning. Mikrofonen på den højre øretelefon fungerer som en forlængelse af mikrofonen på din smartphone, så du kan finde oplysninger, afspille en podcast, foretage et telefonopkald og meget mere uden besvær.

Når du har lært, hvordan du styrer dine trådløse øretelefoner ved hjælp af bevægelser, kan du nemmere justere medier, telefonopkald og stemmeassistenten og gøre dine daglige rutiner hurtigere og mere praktiske, uanset om du udfører dem på kontoret, på flyet eller på din daglige løbetur.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER