NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Violinist, der bruger Boses S1 Pro+ Wireless PA System under sin optræden

Fire områder, hvor det nye S1 Pro+ system åbner helt nye muligheder for entertainere

Hvis du er entertainer, er et trådløst PA-system en uundværlig del af din opsætning. Disse rejsevenlige højttalere, der også kaldes “public address”-systemer, løfter niveauet for enhver optræden og hjælper dig med at forstærke din lyd og komme tættere på dit publikum, uanset om du spiller på gaden eller en café – ja selv hvis du er vært for en karaokeaften på din lokale bar.

Det bærbare Bose S1 Pro Bluetooth®-højttalersystem leverer allerede den bedste lyd i sin kategori, og den nye model, der er næste generation af den bærbare Bluetooth-højttaler, Bose S1 Pro+ Wireless PA System, er endnu et skridt fremad. Det har samme konstruktion af høj kvalitet og den uovertrufne lyd, du forventer af Bose-højttalere, men det forbedrede design er endnu mere alsidigt og nemmere at bruge end forgængeren. Her er nogle nye funktioner, som åbner muligheder, du kan se frem til, med denne nye udgave.

1. Forbind øjeblikkeligt med trådløst tilbehør

Optrædende kan have brug for et renere scenedesign eller en hurtigere opsætningsproces, og det giver den nye S1 Pro+ i høj grad.

Det er den første bærbare PA-højttaler i sin kategori med to integrerede trådløse modtagere, som giver dig mulighed for øjeblikkeligt at forbinde med tilbehør – ingen brug for kabler eller synkronisering. Det eneste, du behøver at gøre, er at koble de trådløse sendere (der sælges separat) til din kilde, hvorefter de automatisk parres med modtagerne, som du blot skal koble til den ønskede kanalport. Så nemt er det at forbinde din akustiske guitar, din mikrofon eller andre instrumenter til højttaleren på blot få sekunder. Den er perfekt til karaoke, fordi du kan forbinde to mikrofoner og synkronisere med Bose Music-appen, hvor du kan lege DJ og sætte det næste nummer i kø og justere dets lydstyrke, mikrofonens lydstyrke, EQ, rumklang og meget mere.

Senderne har en pålidelig trådløs rækkevidde på ni meter, så brug hele scenen, som du har lyst til det. Desuden har de fire timers batterilevetid og kan opbevares i selve enheden, hvor du kan lade dem op – mere praktisk bliver det ikke. Det er banebrydende innovation, som sætter nye standarder for underholdning.

Optrædende, der tilslutter en trådløs Bose S1 Pro+ 1/4" instrumentsender
Optrædende, der justerer basniveauet på bagsiden af et Bose S1 Pro+ Wireless PA System

2. En brugergrænseflade, som er nemmere at bruge

Vi har gjort det nemmere end nogensinde før at opnå din ideelle lyd med S1 Pro+. Dets kontrolpanel har fået et nye design, der gør PA-systemet mere intuitivt at betjene, hvilket betyder, at du ikke længere skal rode med flere drejeknapper for at finde den rigtige indstilling. Du kan styre hver af de tre kanaler fra de nye integrerede OLED-displays og nemt justere lydstyrke, bas, diskant og rumklang (hvor det er relevant). Og for at gøre det endnu vildere, roterer de moderne kontroller automatisk i forhold til PA-systemets retning, hvilket gør det let som en leg at justere dem i enhver situation.

3. Mix trådløst fra din mobiltelefon

Vi har gendefineret den fuldt trådløse flerkanalsoplevelse med det nye S1 Pro+-system. For første gang sørger fjernbetjent mixing fra Bose Music-appen for, at du har adgang til kontrolpanelet direkte fra din mobiltelefon. Så du kan kontrollere din guitar, din mikrofon, dit backing track og meget mere fra din telefon – ikke flere gåture fra den ene side af scenen til den anden for at justere lydstyrken på din bas eller mikrofon midt i en optræden.

Styr S1 Pro+ Wireless PA Systemet gennem Bose Music-appen på en smartphone
Musiker, der bærer S1 Pro+ Wireless PA System med det indbyggede bærehåndtag

4. En lettere og mere bærbar pakke.

Hvert kg tæller, når du tager ud at spille, så du vil sikkert blive glad for at høre, at S1 Pro+ om noget er bærbart med sin vægt på blot 6,5 kg – et halvt kg lettere end sin forgænger. Glem ikke: Det fungerer som et “public address”-system, en monitor-højttaler, en øveforstærker, et trådløst primært musiksystem og meget mere, indbygget i en slank enhed. Det er lavet af de samme materialer af høj kvalitet, som du kan regne med, når du bruger et Bose-produkt, med fantastisk lyd og innovativ teknologi i en let pakke, som er nem at bære.

Den nye guldstandard for underholdning

Vi tog “public address”-systemer og gjorde dem endnu bedre med S1 Pro+, samtidig med at vi bevarede de egenskaber ved det originale S1 Pro højttalersystem, som du kender og holder af. Den nye udgave har et forbedret design, så den er mere bærbar og nemmere at styre, og med de nye OLED-kontroller og muligheder for at mixe trådløst kan du justere din lyd på ingen tid. Føj Bose S1 Pro+ Wireless PA System til dit arsenal af udstyr, og gør dig klar til at løfte niveauet for din liveoptræden.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Otte funktioner i et fantastisk bærbart PA-system