NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Bose soundbar på en underholdningskonsol

Sådan kan lyd gøre juletiden sjovere

Julen er lige rundt om hjørnet, og det betyder fester og hyggeligt samvær med familie og venner. Ud over gaveindkøb er du måske også ansvarlig for at koordinere rejseplaner, middagsmenuer og familieaktiviteter – og masser af andre ting.

Faktisk kan du få så travlt med alle de gøremål, at du glemmer selv at nyde juletiden. Én løsning er at begynde at planlægge tidligt, så du kan frigøre mere tid i julen til at deltage fuldt ud i løjerne.

Et førsteklasses lydsystem til dit hjem – samt de rigtige øretelefoner og hovedtelefoner fra Bose – kan hjælpe mere, end du forestiller dig, mens du planlægger, hvordan du skal fejre julen i år.

Sådan kan Bose-produktfamilien skrue op for julehyggen.

En skønnere rejse

Skal du rejse for at se din familie i julen? Uanset om du tager fly, tog eller bus, har du brug for at føle dig godt tilpas midt i al den stress og jag. Heldigvis er Bose QuietComfort øretelefoner II den ideelle rejsemakker, takket være den justerbare støjdæmpningsteknologi indeni.

Når du suser gennem lufthavnen til gaten, kan du indstille øretelefonerne til Aware-tilstand, som filtrerer den højeste baggrundsstøj fra, mens du stadig kan høre, hvad der foregår omkring dig. Når du har sat dig ned i flysædet, kan du skifte til stilletilstand og helt fjerne omgivende støj – selv den skrigende baby på rækken foran.

Øretelefonerne giver seks timers batterilevetid på en enkelt opladning, og det kompakte opladeretui, der er nemt at have med i din håndbagage, indeholder tre ekstra opladninger. Tilsammen er det 24 timers musik, podcasts og lydlandskaber, der kan ledsage dig på din rejse.

Mand på tog vælger sin indstilling for støjdæmpning ved at trykke to gange på den venstre øretelefon på sine Bose QuietComfort øretelefoner II

Fyrer op under festplanlægningen

Den perfekte familiesammenkomst kræver en masse planlægning, især hvis du er vært for en julefest. Planlægning af menuen, gæster og oppyntning har tendens til at involvere masser af telefonopkald, ofte mens du samtidig kæmper dig gennem indkøbscentre og supermarkeder for at finde alt på din shoppingliste.

Denne form for multitasking er næsten en sport, og derfor er Boses øretelefoner til sport klar til at hjælpe dig på eller uden for banen. Ja, de er ideelle til træning, men disse trådløse øretelefoner er også lavet, så de kan klare dine mest hektiske løbeture rundt i butikkerne.

Deres unikke paraplyformede spidser og forlængede fleksible vinger sørger for, de sidder sikkert fast i ørerne, uanset hvor hurtigt du løber for at nå de sidste juleindkøb, og den praktiske berøringsgrænseflade giver nem adgang til dit musikbibliotek og indgående opkald, uden at du nogensinde behøver at finde din telefon frem.

Øretelefonerne giver også op til fem timers batterilevetid pr. opladning, og det fuldt opladede etui kan levere to fulde opladninger – 10 timer mere – så du har nok strøm til lange shoppingture.

Kvinde i en bil med Boses øretelefoner til sport

Genopliver julemagien

Har din familie en yndlingsjulefilm, som I ser hvert år? Uanset hvor mange gange I har set den, kan I opleve den på en ny måde efter en opgradering af hjemmeunderholdningssystemet.

Bose smartsoundbar 900 bringer biografoplevelsen ind i stuen med 9 højttalere, der er placeret i et 41" kabinet. Når den lyder endnu bedre, er det nok på grund af Dolby Atmos-teknologien indeni, som sender lyd opad for at levere lyd i flere retninger. Selv hvis jeres yndlingsjulefilm endnu ikke er blevet opdateret til Dolby Atmos-indhold, mikser Bose TrueSpace-teknologien stadig signalerne for at tilføje “højde” og skabe en surround sound-oplevelse.

Bose smartsoundbar 900 på en underholdningskonsol
Venner, der ser TV sammen

Skaber den rigtige stemning

Et Bose-lydsystem til dit hjem kan også løfte stemningen, som aftenen skrider frem. Få trådløs streaming fra dine foretrukne musiktjenester, og lyt til afslappende klassikere under middagen og festlige julehits, mens I pakker gaver op.

Bose soundbars fungerer også sammen med Amazon Alexa og Google assistent (hvor de er tilgængelige), så du kan sætte musikken på pause, skifte sang eller justere lydstyrken – blot med stemmens brug. Ingen brug for fjernbetjening –eller telefon. Bose soundbars kan også grupperes sammen med andre Bose smarthøjttalere via Wi-Fi®, hvilket gør det nemt at sprede festlig stemning i hele huset.

Bose smartsoundbar 600 med fjernbetjeningen

Kontakt med venner og familie

Ud over at afspille din juleyndlingsmusik giver SoundLink Flex Bluetooth®-højttaleren dig mulighed for at modtage opkald, når den er tilsluttet din telefon via Bluetooth. Indbyggede mikrofoner lader familie og venner høre højt og tydeligt, hvad alle i rummet siger, og højttalerens innovative transducer sikrer også den bedst mulige lyd i din ende.

SoundLink Flex Bluetooth-højttaler ved en køkkenvask

Tag julehyggen med udenfor

Med transportable Bose Bluetooth-højttalere kan du at tage juleunderholdningen med udenfor huset. Afhængigt af vejret vil I måske en tur ud i haven og spille fodbold, samles omkring bålstedet for at nyde det friske vejr eller se børnene bygge en snemand – uanset hvad I finder på, kan I tage nemt tage en transportabel højttaler med udenfor.

Hvis I vover jer længere væk end baghaven, kan I medbringe SoundLink Flex, som er både let og robust nok til at kunne klare at blive tabt. Den er også vandtæt og støvtæt, så musikken kan fortsætte selv i vådt vintervejr. Den justerer sig automatisk efter hvad vej, den vender, for at optimere lyden, hvilket betyder, at du kan lægge den på siden, oprejst eller hænge den op uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

SoundLink Micro Bluetooth-højttaleren er måske endnu bedre at tage med på en vandretur efter julefrokosten. Den vejer mindre end et halvt kilo og har en indbygget strop, så den kan hænges fast på en klapvogn eller rygsæk. På trods af sin størrelse leverer SoundLink Micro-højttaleren fyldig, balanceret lyd med dyb bas, så den lever op til udtrykket: Gode ting kommer i små pakker.

SoundLink Micro Bluetooth-højttaler omgivet af glimmer
Kvinde, der sidder udenfor og lytter til en transportabel Bose-smarthøjttaler

Spreder glæde

Selvfølgelig har Bose-produkter også en plads på din juleindkøbsliste, uanset om det er til træningsentusiasten, partypersonen eller den nørdede hi-fi-kender. Her er nogle forslag til, hvordan du kan glæde dem, du holder mest af.

  • Til sportsudøveren: Boses øretelefoner til sport er en kærkommen gave til en ven eller et familiemedlem, der altid er i træningscenteret. De er specielt designet til at blive i ørerne, uanset hvor meget der hoppes eller svedes.
  • Til den rejseglade: Enhver jetsetter kan få glæde af et par Bose QuietComfort øretelefoner II med støjdæmpning. Deres støjdæmpning er i verdensklasse – hovedtelefonerne tilpasser sig endda ørets form for at optimere deres ydeevne.
  • Til lydentusiasten: Den nye Bose musikforstærker er ideel til alle med en omfattende samling af lydudstyr. Den understøtter to par passive højttalere og tilbyder Wi-Fi-, Ethernet- og Bluetooth-tilslutning, så alle elementerne i dit hjemmeunderholdningssystem kombineres.
  • Til filmelskeren: Den nye Bose smartsoundbar 600 er en smart tilføjelse til enhver hjemmebiograf. Som med smartsoundbar 900 har den opadvendte transducere , der skaber lydoplevelse fra flere retninger. Men den er mindre og billigere.
  • Til eventyreren: SoundLink Flex-højttaleren er den perfekte ledsager til dem, der altid er på vandre- eller sejlture og andre udendørs eventyr. Denne Bluetooth-højttaler har en imponerende batterilevetid på 12 timer, og den er vandtæt og støvtæt. Og hvis den skulle falde overbord, kan den også flyde.

Bjældeklang over vej og sti

Det eneste, der er bedre end julehygge, er julehygge, som alle kan nyde, og Boses lydfamilie er klar til at give den et ekstra løft. Et nyt lydsystem til dit hjem kan få gamle juletraditioner til at lyde som nye, bringe venner og familie tættere på hinanden og skabe et fristed, når du har brug for at lade op. Når julen er slut, kan du måske undre dig over, hvordan du klarede dig uden.

Venner, der sidder på en klippe ved en sø

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Fem måder hvorpå de nye QuietComfort® øretelefoner II løfter niveauet for øretelefoner
Hvad er Dolby Atmos, og hvordan revolutionerer det lyden?
SoundLink Flex: Styrken bag dens dristige nye farve