Sådan kan lyd gøre juletiden sjovere

Julen er lige rundt om hjørnet, og det betyder fester og hyggeligt samvær med familie og venner. Ud over gaveindkøb er du måske også ansvarlig for at koordinere rejseplaner, middagsmenuer og familieaktiviteter – blandt mange andre ansvarsområder.

Faktisk kan du få så travlt med alle de gøremål, at du glemmer selv at nyde juletiden. Én løsning er at begynde at planlægge tidligt, så du kan frigøre mere tid i julen til at deltage fuldt ud i løjerne.

Et førsteklasses lydsystem til dit hjem – samt de rigtige Bose-hovedtelefoner – kan hjælpe mere, end du forestiller dig, mens du planlægger, hvordan du skal fejre julen i år.

Sådan kan Bose-produktfamilien skrue op for julehyggen denne jul.

En nemmere rejse

Skal du rejse for at se familie i julen? Uanset om du tager fly, tog eller bus, har du brug for at føle dig godt tilpas midt i al den stress og jag. Heldigvis er Bose QuietComfort® Earbuds II den ideelle rejsemakker, takket være den justerbare støjreduktionsteknologi indeni.

Når du suser gennem lufthavnen til gaten, kan du indstille øretelefonerne til Aware-tilstand, som filtrerer den højeste baggrundsstøj fra, mens du stadig kan høre, hvad der foregår omkring dig. Når du har sat dig ned i flysædet, kan du skifte til Quiet-tilstand og helt fjerne omgivende støj – selv den skrigende baby på næste række.

Øretelefonerne giver seks timers batterilevetid på en enkelt opladning, og det kompakte opladningsetui, der er nemt at have med i din håndbagage, indeholder tre ekstra opladninger. Tilsammen er det 24 timers musik, podcasts og lydlandskaber, der kan ledsage dig på din rejse.

Mand på tog vælger sin indstilling for støjreduktion ved at trykke to gange på den venstre øretelefon på sine Bose QuietComfort Earbuds II

Assisterer dig under festplanlægningen

Den perfekte familiesammenkomst kræver en masse planlægning, især hvis du er vært for juleaften. Planlægning af menuen, gæster og oppyntning har tendens til at involvere masser af telefonopkald, ofte mens du samtidig kæmper dig gennem indkøbscentre og supermarkeder for at finde alt på din liste.

Denne form for multitasking er næsten en sport, og derfor er Bose Sport Earbuds klar til at hjælpe dig på eller uden for banen. Ja, de er ideelle til træning, men disse trådløse øretelefoner er også gearet til at understøtte dine mest hektiske løbeture rundt i butikkerne.

Deres unikke paraplyformede spidser og forlængede fleksible vinger holder dem sikkert fast i ørerne, uanset hvor hurtigt du løber for at få fat i den sidste flæskesteg, og den praktiske berøringsgrænseflade giver nem adgang til dit musikbibliotek og indgående opkald, uden at du nogensinde behøver at finde din telefon frem.

Øretelefonerne giver også op til fem timers batterilevetid pr. opladning, og det fuldt opladede etui kan levere to fulde opladninger – 10 timer mere – så du har nok strøm til lange shoppingture.

Kvinde i en bil med Bose Sport Earbuds

Genopliver julemagien

Har din familie en favoritjulefilm, som I ser hvert år? Uanset hvor mange gange I har set den, kan I opleve den på ny efter en opgradering af jeres hjemmeunderholdningssystem.

Bose Smart Soundbar 900 bringer biografoplevelsen ind i stuen med ni højttalere, der er placeret i et 41" kabinet. Den lyder måske endnu bedre takket være Dolby Atmos-teknologien indeni, som sender lyd opad for at levere lyd i flere retninger. Selv hvis jeres yndlingsjulefilm endnu ikke er blevet opdateret til Dolby Atmos-indhold, mikser Bose TrueSpace-teknologien stadig signalerne for at tilføje "højde" og skabe en surround-lydoplevelse.

Bose Smart Soundbar 900 på en underholdningskonsol
Venner, der ser TV

Skaber den rigtige stemning

Et Bose-lydsystem til dit hjem kan også sætte stemningen i løbet af aftenen. Få trådløs streaming fra dine foretrukne musiktjenester, og lyt til afslappende klassikere under middagen og festlige julehits, mens I pakker gaver op.

Bose soundbars fungerer også sammen med Amazon Alexa og Google Assistent (hvor det er tilgængeligt), så du kan sætte musikken på pause, skifte sang eller justere lydstyrken blot med din stemme. Ingen fjernbetjening – eller telefon – er nødvendig. Bose soundbars kan også grupperes sammen med andre Bose smarthøjttalere via Wi-Fi®, hvilket gør det nemt at sprede festlig stemning i hele huset.

Bose Smart Soundbar 600 med fjernbetjeningen

Kontakt med venner og familie

Ud over at afspille dine julefavoritter giver SoundLink Flex Bluetooth® højttaleren dig mulighed for at modtage opkald, når den er tilsluttet din telefon via Bluetooth. Indbyggede mikrofoner lader familie og venner høre højt og tydeligt, hvad alle i rummet siger, og højttalerens innovative transducer sikrer også den bedst mulige lyd i din ende.

SoundLink Flex Bluetooth højttaler ved en køkkenvask

Tag julehyggen med udenfor

Boses bærbare Bluetooth-højttalere kan hjælpe med at tage juleunderholdningen med uden for huset. Afhængigt af klimaet vil I måske en tur ud i haven og spille fodbold, samles omkring ildstedet for at nyde det friske vejr eller se de små bygge en snemand – uanset hvad, er der en bærbar højttaler til jer.

Hvis I vover jer længere væk end baghaven, kan I medbringe SoundLink Flex, som er både let og robust nok til at kunne klare at blive tabt. Den er også vandtæt og støvtæt, så musikken kan fortsætte selv i vådt vintervejr. Den justerer automatisk efter hvad vej, den vender, for at optimere lyden, hvilket betyder, at du kan lægge den på siden, oprejst eller hænge den op uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

SoundLink Micro Bluetooth højttaleren er måske endnu bedre at tage med på en vandretur efter julefrokosten. Den vejer mindre end et halvt kilo og har en indbygget strop, så den kan hænges fast på en klapvogn eller rygsæk. På trods af sin størrelse leverer SoundLink Micro højttaleren fyldig, balanceret lyd med dyb bas, så den lever op til udtrykket: Gode ting kommer i små pakker.

SoundLink Micro Bluetooth højttaler omgivet af glimmer
Kvinde, der sidder udenfor og lytter til en Bose Portable Smart Speaker

Spreder glæde

Selvfølgelig har Bose-produkter også en plads på din juleindkøbsliste, uanset om det er til fitnessentusiasten, den sociale sommerfugl eller den kyndige audiofil. Her er nogle forslag til, hvordan du kan glæde dem, du holder mest af.

  • Til sportsudøveren: Bose Sport Earbuds er en kærkommen gave til en ven eller et familiemedlem, der altid er i træningscenteret. De er specielt designet til at blive i ørerne, uanset hvor meget man hopper eller sveder.
  • Til den rejseglade: Enhver jetsætter kan drage fordel af et par støjreducerende Bose QuietComfort® Earbuds II. De har nogle af de bedste støjreduktionsegenskaber i verden – hovedtelefonerne tilpasser sig endda ørets form for at optimere deres ydeevne.
  • Til lydentusiasten: Den nye Bose Music Amplifier er ideel til alle med en omfattende opsætning af lydudstyr. Den understøtter to par passive højttalere og tilbyder Wi-Fi-, Ethernet- og Bluetooth-tilslutning, så alle elementerne i dit hjemmeunderholdningssystem kombineres.
  • Til filmelskeren: Den nye Bose Smart Soundbar 600 er en smart tilføjelse til enhver hjemmebiograf. Som med Smart Soundbar 900 har den opadvendte transducere for en lydoplevelse fra flere retninger. Men den er mindre og billigere.
  • Til eventyreren: SoundLink Flex højttaleren er den perfekte ledsager til dem, der altid er på vandre- eller sejlture og tager ud på udendørs eventyr. Denne Bluetooth-højttaler har en imponerende batterilevetid på 12 timer, og den er vandtæt og støvtæt. Og hvis den skulle falde overbord, kan den også flyde.

Bjældeklang over vej og sti

Det eneste, der er bedre end julehygge, er julehygge, som alle kan nyde, og Bose-lydfamilien er klar til at give den et ekstra boost. Et nyt lydsystem til dit hjem kan få gamle juletraditioner til at lyde som nye, bringe venner og familie tættere på hinanden og skabe et fristed, når du har brug for at lade op. Når julen er slut, kan du måske undre dig over, hvordan du klarede dig uden.

Venner, der sidder på en klippe ved en sø

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

5 måder hvorpå de nye QuietComfort® Earbuds II får øretelefoner op på et helt nyt niveau
Hvad er Dolby Atmos, og hvordan revolutionerer det lyden?
SoundLink Flex: Styrken bag dens dristige nye farve