NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Udendørshøjttalere til at skabe den bedste vibe med når som helst

En gruppe venner, der hænger ud på en mark på en solskinsdag

Uanset om du er den, der sætter gang i festen, eller du en eventyrlysten naturelsker, kan du supplere din næste open-air-event med den perfekte bærbare Bluetooth®-højttaler.

Løft hvert eneste øjeblik til nye højder med kvalitetslyd, både når du hænger ud med dit crew, daser ved vandet og er på vandretur i naturen. Bose har det, du skal bruge med de bedste Bluetooth-højttalere til dit udendørs behov, både til den ivrige vandretype og den, der elsker at hygge og hænge ud.

Ung kvinde, der bærer en transportabel Bose SoundLink Max-højttaler på vej hen over en mark

SoundLink Max Bluetooth højttaler

The party starter

Intet er bedre end at trykke på play på din playliste og se festen gå i gang. Den transportable SoundLink Max højttaler vil være eventets puls, uanset om du deltager i et fødselsdagsparty eller en udendørs hyggeevent. Episk lyd og dyb bas med langvarig batterilevetid betyder, at du kan fyre op under energien fra solopgang til solnedgang, og meget mere. Desuden sikrer støv- og vandafvisende egenskaber, at udendørs elementer og spildte genstande til festen ikke stopper musikken, så du kan blive ved med at danse gennem alt.

Glem ikke at til tiltrække dig opmærksomhed på din vej til eventet med det valgfri håndtag af reb eller bærestrop (begge sælges separat). Miks og match iøjnefaldende farvekombinationer efter din personlige smag, eller kast din højttaler over skulderen for at ankomme med den vildeste vibe og hænderne over hovedet.

Bose S1 Pro+ bærbart Bluetooth-højttalersystem udenfor

S1 Pro+ bærbart Bluetooth-højttalersystem

The backyard banger

Skab sommerminder, der holder, med uforglemmelig lyd, fra baggårdsbryllupper til familiesammenkomster og fester i hele opgangen. Det bærbare S1 Pro+ Bluetooth-højttalersystem er vores største og kraftigste Bluetooth-højttaler til alle store udendørs events. Annoncer beskeder højt og tydeligt, eller lad det lokale band jamme ud med indbygget mic og instrument-indslag. Eller bevis, at du har de bedste beats med trådløs Bluetooth-streaming. Dette bærbare PA-system sikrer, at alle events bærer præg af professionalisme og høj kvalitet.

Ung kvinde, der bærer en Bose SoundLink Flex Bluetooth højttaler, mens hun går udenfor sammen med venner

SoundLink Flex Bluetooth højttaler

The sun-kissed sidekick

Når du tager til stranden eller poolen, medbringer du de vigtigste ting: solcreme, badehåndklæder og den perfekte musik.  SoundLink Flex Bluetooth højttaleren er uundværlig ved vandet, og den kan klare sand, sol og vand. Fordyb dig i musik og slap af med sprød, klar lyd. Tag det helt roligt med denne udendørshøjttalers IP67 klassificerede støv- og vandtætte egenskaber. Og med op til 12 timers batterilevetid pr. opladning kan du nyde stemningen så længe, du vil.

Bose SoundLink Micro Bluetooth-højttaler udenfor på jorden

SoundLink Micro Bluetooth højttaler

The camping companion

Spil soundtracket til dine lejrbålshistorier med SoundLink Micro Bluetooth højttaler. Denne lille bitte udendørshøjttaler leverer stor lyd på farten – så som på vandreture i bakkerne, på mountainbike på stierne eller i campinglejren i naturen. Klips højttaleren på rygsækken eller cykelstyret og medbring den lette, trådløse højttaler med lyd af høj kvalitet. Med et ydre af silikonegummi og IP67 klassificering er denne højttaler desuden vandtæt, støvtæt og klar til at komme ud på trailen, både i regn og sol.