NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Hvilke øretelefoner er bedst til produktivitet på jobbet?

Mennesker i et møde på en café, der bærer Bose Ultra åbne øretelefoner

Det er bevist, at musik hjælper med at fremme koncentrationen, hvilket kan gøre øretelefoner til et uhyre nyttigt værktøj, som kan forbedre dit fokus og din produktivitet på jobbet. Når målet er at udelukke al uvedkommende støj, såsom når du studerer eller prøver at se en film, er hovedtelefoner med støjdæmpning din bedste ven. På jobbet har du imidlertid brug for en perfekt balance mellem udelukkelse af støj og opmærksomhed på omgivelserne for at opretholde optimal produktivitet. Det klarer open-ear hovedtelefoner, som hjælper dig med at fokusere på arbejdet, mens du stadig er opmærksom på omgivelserne.

Hvilke øretelefoner er bedst til produktivitet på jobbet, og hvordan kan hovedtelefoner hjælpe med at fokusere og øge koncentrationen? Det er disse spørgsmål, som Bose Ultra åbne øretelefoner besvarer, med en række funktioner, der forbedrer fokus, effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen. Sådan opnår Bose dette.

Bose OpenAudio teknologi giver uovertruffen lydkvalitet

Som navnet antyder indsættes open-ear hovedtelefoner ikke i din ørekanal på samme måde som det er tilfældet med traditionelle øretelefoner, men fæstnes i stedet rundt om kanten på dit øre, hvorfra de sender lyd ind i det. Da afstanden mellem øret og øretelefonens højttaler sædvanligvis bruger bone conduction-teknologi, der ikke garanterer, at lydkvaliteten er god, har open-ear-modeller ikke været særligt populære gennem årene.

Men Bose OpenAudio teknologi – stjernen i Bose Ultra åbne øretelefoner – har løst problemet ved hjælp af air conduction. Ved at kombinere en kraftfuld transducer med en stramt styret akustisk struktur sender disse øretelefoner fyldig og nuanceret lyd ind i din ører, samtidig med, at de er åbne overfor, hvad der foregår omkring dig. Integrationen af Snapdragon-lyd og det adaptive Qualcomm® aptX™-codec forbedrer lyden yderligere med komprimering og lav forsinkelse uden lydtab. Det, der måske imponerer endnu mere er, hvor lidt af lyden, som slipper ud til omgivelserne. Kollegerne omkring dig vil ikke høre så meget som en tone, takket være hvor godt Bose OpenAudio teknologi sørger for, at lyden ikke kommer ud.

En anden fantastisk egenskab ved denne teknologi er den automatiske intelligente justering af lydstyrken i forhold til omgivelsernes lydniveau. Dette betyder, at medier og musik, der fremmer din produktivitet forbliver på det rette niveau, også selvom du taler med dine medarbejdere, bevæger dig rundt på kontoret eller går ud for at spise frokost.

Komfortabelt design til brug hele dagen

Hvordan kan hovedtelefoner hjælpe med at fokusere og øge koncentrationen? Meget afhænger af deres design. Det kan være nødvendigt konstant at tage traditionelle in-ear-udgaver af øretelefoner og hovedtelefoner af og på, når de bruges på en arbejdsplads – ofte hver gang telefonen ringer. Dette er ikke kun irriterende, men bliver mere og mere ubehageligt, hver gang vævet i øret bliver gnavet og trukket i. Det kan faktisk ende med, at du ganske enkelt beslutter dig for, at det ikke er anstrengelserne værd, og du går glip af det fokus og den produktivitet, du kan opnå med vores modeller.

Det er her, at Ultra åbne øretelefoner viser deres styrke. Med et design, som nemt lader sig clipse fast på dit øre, og hardware, som er belagt med super-blød silikone, bliver de siddende, hvor de skal, hele dagen – selv når du bevæger dig energisk – uden at det bliver ubehageligt. Og fordi, at de fæstnes på kanten af dit øre, kommer de ikke i vejen for briller og hatte. Faktisk er designet så stilfuldt, at mange af dine kolleger måske vil tro, at dine open-ear hovedtelefoner er smykker. Og det vil du måske også selv, da de sidder så let på dit øre, at du helt kan komme til at glemme, at de er der. Dette er en fordel, både for dem, der arbejder på kontoret og dem, der arbejder hjemmefra, som ønsker øretelefonernes produktivitetsfordele, men uden besværet med konstant at tage dem af og på, eller det ubehag, der er forbundet med at bære øretelefoner og hovedtelefoner hele dagen lang.

Alsidige til flere funktioner

Når du søger efter de bedste hovedtelefoner til arbejdsbrug, er alsidighed det, der betyder noget. Takket være open-ear-teknologi og design, der gør det muligt at bruge dem hele dagen, føjer Bose Ultra åbne øretelefoner suveræn alsidighed til din arbejdsplads. De sikrer, at dine ører er åbne for lyde fra omgivelserne, så du kan forblive opmærksom på, hvad der sker omkring dig, mens du fokuserer på opgaverne foran dig.

Det betyder også, at det er nemmere at skifte mellem lydfunktioner. F.eks. kan du ubesværet gå fra at høre musik til at deltage i et videoopkald og tilbage igen – bogstaveligt talt uden at gå glip af en tone. Det samme gælder, når du fysisk vil tale med kollegerne, da open-ear-konfigurationen føles mere naturlig for din samtale – du behøver du ikke sætte musikken på pause eller hæve stemmen for at høre dig selv. Det går i øvrigt begge veje, i og med at open-ear-modeller får dig til at virke mere tilgængelig end in-ear-modeller, særligt da dine kolleger måske ikke engang bemærker, at du bærer øretelefoner.

Denne alsidighed følger med dig, mens du bevæger dig rundt på kontoret eller går udenfor for at trække lidt frisk luft. Faktisk har open-ear øretelefonerne også indstillingen “bevægelse”, som er specialdesignet til at opretholde fordybende lyd, mens du bevæger dig. Med op til 7,5 timers batterilevetid på en fuld opladning og 19,5 mere i opladeretuiet, der giver dig nok strøm til at fokusere hele dagen, kan du lytte uden pauser, når du bruger Bose Ultra åbne øretelefoner.

Hør verden

Mens de fleste øretelefoner og hovedtelefoner kræver, at du vælger hvilken lydkilde, din opmærksomhed skal rettes imod, lader Bose Ultra åbne øretelefoner dig høre hele verden på samme tid. Det er ideelt til arbejdspladsen – uanset om det er derhjemme eller på kontoret – hvor klar kommunikation og et hurtigt svar kan være lig forskellen på fiasko og succes.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Fordelene ved Bose Ultra åbne øretelefoner
Hvad er open-ear lydteknologi