NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Syv af de bedste julegaver med lydoplevelser til din ønskeliste

Julen står snart for døren, og det betyder, at det er tid til at begynde at overveje, hvad du vil give i gave til familie og venner. Samtidig er det måske en god idé at begynde på din egen juleønskeliste. Med et par strategiske tips kan du gøre de hektiske julegaveindkøb nemmere for venner og familie, samtidig med, at du får lige præcis det, du ønsker dig.

Mennesker til en julefest

Hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig i år, er der flere af de bedste julegaver med lydoplevelser, du bør overveje. Den seneste lydteknologi er perfekt til både arbejde og underholdning og giver usammenlignelig støjdæmpning, ny rumlig lyd og meget mere. Uanset om du kan lide at tilbringe juletiden derhjemme eller rundt omkring med familie og venner, har Bose noget, der får dine drømme til at gå i opfyldelse.

Syv af de bedste julegaver med lydoplevelser

Ved du ikke, hvad du skal ønske dig til jul? Find de bedste julegaver med lydoplevelser til dit hjem. Læs om følgende hverdagssituationer, hvor Bose-produkter kan forbedre din livsstil eller løfte særlige begivenheder. Mere end bare gaver – disse gaver er løsninger til dit hverdagsliv.

1. Du ønsker dig de øretelefoner, der er bedst til dig.

Når det handler om øretelefoner, vil de fleste nok gerne have et par, hvis lyd er tilpasset den, der bruger dem, og er designet på en måde, som gør dem så behagelige at gå med.

Vores øretelefoner med støjdæmpning, Bose QuietComfort Ultra øretelefoner, har den seneste og bedste teknologi til lyd og støjdæmpning, der kan fås i dag, samt en utroligt komfortabel pasform. Der medfølger tre sæt earlips til dem og tre par stabilitetsbånd, som kan sammensættes på en måde, der passer til den unikke form på dit øre – slut med øretelefoner, der falder ud på din morgenløbetur. Disse nye øretelefoner er også udstyret med Boses fordybende lyd, som fungerer med indhold fra enhver lydkilde, hvorved du får en mere fordybende lytteoplevelse, uanset hvor du færdes.

Kvinde i et køkken efter en julefest, som lytter til musik gennem Bose QuietComfort Ultra øretelefoner
Bose QuietComfort Ultra øretelefoner

Bose QuietComfort Ultra øretelefoner
Få mere at vide

2. Hvis du vil føle, at du er med til showet, uden at forlade dit hjem

De nye Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner kommer udstyret med Boses fordybende lyd. Denne rumlige lyd skubber til grænserne for, hvad det betyder at lytte, ved at tage lyden ud af dine ører og placere den foran dig. Det lyder så realistisk, at det næsten føles som om, du kan række ud og røre ved den.

Du kan også justere støjdæmpning med ActiveSense-teknologi med både stille- og Aware-tilstand for at tilpasse nøjagtig hvor meget af verden omkring dig, du vil høre eller lukke ude. Desuden kan du bruge dem i op til 24 timer pr. opladning, hvilket gør dem til en endnu mere værdifuld gave, som varer længe.

En person med Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner
Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner

Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner
Få mere at vide

3. Hvis du vil have en realistisk filmoplevelse

Du kan gøre filmaftener bedre og mere fordybende med en soundbar med Dolby Atmos®, såsom Bose Smart Ultra soundbar. Denne næste generations soundbar med stemmeaktivering giver dig en følelse af at sidde i en biograf, takket være sin Dolby Atmos-understøttelse, TrueSpace-teknologi og opadvendte transducere. Med disse seneste teknologiske fremskridt leverer soundbaren bred, rumlig lyd i ethvert rum og realistiske effekter ovenfra, så du får en fuld 360 graders lydoplevelse. Den bruger endda maskinlæring til at forbedre forståelse af dialog, så du aldrig går glip af, når nogen hvisker – uden brug for undertekster.

Bose Smart Ultra soundbar
Bose Smart Ultra soundbar

Bose Smart Ultra soundbar
Få mere at vide

4. Hvis det altid er dig, der er vært

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor er du sikkert i gang med at lade op til at være vært for diverse sammenkomster for venner og familie, og ingen fest er fuldendt uden et soundtrack til julen. Du kan skabe rammen for din næste sammenkomst med hjælp fra den transportable Bose smarthøjttaler, der leverer stor lyd i et overraskende kompakt format.

Du kan bruge den til at spille dine yndlingsjulesange via Bluetooth eller Wi-Fi, og fordi den er trådløs, kan du flytte den fra rum til rum, når der er brug for det, og endda tage den med udenfor. Højttaleren har endda op til 12 timers batterilevetid pr. opladning, der sikrer, at den stadig spiller, selv når de mest entusiastiske gæster er på vej hjem fra festen.

Mennesker til en fest, som lytter til musik fra en transportabel Bose smarthøjttaler
Bose Portable Smart Speaker

Bose Portable Smart Speaker
Få mere at vide

5. Hvis du har brug for musik til vandreturen

En gang imellem vil du bare nyde lyden af naturen, men på en særligt udfordrende vandretur eller en lang dag ved søen, kan der være brug for lidt musik til at holde motivationen oppe. En vandtæt Bluetooth-højttaler, såsom Bose SoundLink Flex Bluetooth højttaleren, er den perfekte ledsager på alle dine udendørs udflugter, fordi den er bygget med holdbarhed for øje.

Denne kompakte Bluetooth-højttaler giver op til 12 timers batterilevetid, og dens kabinet er vandtæt og støvtæt og kan modstå de knubs, du udsætter den for. Du behøver ikke bekymre dig om, hvis den får en hård medfart eller falder i vandet – denne modstandsdygtige højttaler er bygget til at kunne klare lidt af hvert. Den går heller ikke på kompromis med lydkvaliteten. SoundLink Flex leverer klar lyd og en stærk, dyb bas, der giver gennemslagskraft i ethvert miljø.

Bose SoundLink Flex Bluetooth højttaler
Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker

Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker
Få mere at vide

BOSE TV-højttaler
BOSE TV-højttaler

BOSE TV-højttaler
Få mere at vide

6. Hvis du har brug for undertekster, så du kan forstå dialog

Selvom dit nye TV er mere elegant end noget andet, er der en chance for, at dets højttalere ikke yder lyden fuld retfærdighed. Resultatet er, at lyden virker flad og dialog næsten er umulig at forstå. Hvis du er træt af at skulle bruge undertekster, når du ser dine foretrukne tv-serier, men ikke er helt klar til en komplet hjemmebiograf, fortjener Bose TV-højttaleren helt klart en plads på din juleønskeliste.

Det er en enkel løsning, som giver bedre TV-lyd, og den er mere kompakt end en soundbar i fuld størrelse. Denne højttaler leverer afbalanceret, naturlig lyd samt fyldig bas, og den har endda en dedikeret dialogtilstand, der løfter vokaler, så du kan høre hvert ord tydeligt.

7. Hvis du ønsker, at musik skal fylde dit hjem

I rummelige hjem indrettet i åbent plan kan musikken forsvinde, hvis ikke din højttaler er kraftig nok. For at få klangfuld, klar lyd fra væg til væg har du brug for et produkt som Bose smarthøjttaler 500. Den har to modsatrettede specialdrivere, der hjælper med at fylde ethvert rum med imponerende lyd, og dens indbyggede stemmeassistenter gør det nemt at starte eller stoppe din musik, skifte podcast eller endda få info om vejret eller trafikken på din tur til jobbet om morgenen. Og så kan du streame musik til højttaleren fra flere forskellige kilder, uanset om du ønsker at lytte til Apple Music, Pandora, Spotify eller andre tilgængelige streamingtjenester.

Folk, som danser til en fest og Bose smarthøjttaler 500
Bose Smart Speaker 500

Bose Smart Speaker 500
Få mere at vide

Gør julen til noget særligt med de bedste tech-gaver

Uanset, om du laver en ønskeliste til dig selv eller køber gaver til familie og venner, kan du gøre julen mindeværdig med de bedste tech-gaver til jul. Uanset hvad du interesserer dig for – at høre musik, træne i fitnessscentret, holde fester eller se de nyeste film – de seneste lydprodukter hjælpe med at løfte dine hverdagsaktiviteter, så du bliver underholdt i mange år fremover. Det er i sandhed en gave, som bliver ved med at give.

Mennesker til en fest, som lytter til musik fra en transportabel Bose smarthøjttaler
Bose Portable Smart Speaker

Bose Portable Smart Speaker
Få mere at vide

RELATEREDE PRODUKTER