NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

POWER OF SOUND

Hos Bose skaber vi ikke bare produkter for fortjeneste. Vi tror på, at vi kan hjælpe folk med at nå deres fulde potentiale gennem lydens kraft.

Janay Harding iført Bose Sport Earbuds under træning

SÅDAN BLIVER DU USTOPPELIG

Den første historie i vores Power of Sound-serie handler om, hvordan Bose-støjreduktion kan hjælpe dig med at føle dig tilpas i stilheden. Et andet sted på vores hjemmeside kan du også opdage tre måder, hvorpå musik kan gøre dit liv bedre. Følgende historie handler om, hvordan Bose-lyd kan få dig til at føle dig ustoppelig.

Janay Harding iført Bose Sport Earbuds under træning

"Jeg lytter til musik hver dag. Det kan virkelig få dig i det rigtige mindset."

Janay Harding er en opgående stjerne inden for MMF-verdenen. Hun har været professionel kæmper siden 2014 og har rejst verden rundt med Bellator MMA, en førende kampsportspromoter. Musik spiller en vigtig rolle i hendes liv både inden for og uden for ringen. "Jeg lytter til musik hver dag, sådan set," siger Janay. "Uanset om det er i bilen, under træning, derhjemme, mens jeg prøver at sove, uanset hvad det er, så er der musik hele tiden. Det har virkelig hjulpet mig i mit privatliv og mit liv som sportsudøver. Det kan virkelig få dig i det rigtige mindset."

"Det er vigtigere at være opmærksom og klar end aggressiv og vred."

Janays musikvalg, når hun træner, afspejler hendes tankegang. "Noget, jeg har lært, er, at min stil er lidt anderledes," siger hun. "Jeg foretrækker at være rolig og afbalanceret frem for oppe at køre og aggressiv. Jeg tror, at mange mennesker opfatter kampen som barbarisk. Men samtidig er det en skakkamp. Det får mig til at tænke. Og for mig er det vigtigere at være opmærksom og klar i stedet for aggressiv og vred."

Janay Harding, som træner ved havet

"Jeg bruger sange, der får mig til at føle mig godt tilpas og positiv, og tager den energi med ind i kampen."

Musik hjælper med at bygge bro mellem overgangen fra træning til kamp og selve kampen. "Jeg vælger normalt et par sange, som jeg rigtig godt kan lide", siger Janay, "og begynder at lave en afspilningsliste, så når jeg kommer til kampugen, er det bare alt sammen gode vibes og positiv energi. Jeg kan virkelig bruge de sange, der får mig til at føle mig godt tilpas og positiv, og tage den energi med ind i kampen."

"Jeg minder mig selv om, at jeg fortjener at være her, og at jeg har gjort mig fortjent til min plads her."

Når det er tid til at gå ind i ringen, er hendes musik med hende. Janay siger: "Jeg går ind med mine hovedtelefoner. Jeg sidder der, og jeg gennemgår de ting, jeg er god til. Jeg gennemgår positive ting, som jeg har gjort i min træning. Den plan, vi har, og som vi ønsker at gennemføre. Og så vil jeg bare sørge for at minde mig selv om, at jeg fortjener at være her, og jeg har gjort mig fortjent til min plads ved at arbejde så hårdt. Og der er ingen, der kan tage det fra mig. Den eneste person, der kan gøre det, er mig."

Janay Harding som barn, der leger med en guitar

"Jeg tror virkelig, at musik var min bedste kammerat, da jeg var barn."

Når hun ikke er på farten, bor Janay i Australien. Hun blev født i New Zealand, var enebarn og blev opdraget af en enlig mor – og af musik. "Jeg tror virkelig, at musik var min bedste kammerat," siger Janay. "Mor var selvfølgelig så involveret, som hun overhovedet kunne være, og hun elsker også musik, så den spillede bare altid." Da hun var omkring 10 år gammel, begyndte Janay at lære karate. Efter at have fået sit sorte bælte og deltaget i turneringer, opdagede hun MMA. Da hun var færdig med skolen, besluttede hun at gøre sin hobby til sin karriere. "Jeg fik helt sikkert min selvtillid fra min mor og min opdragelse, ved at være selvstændig. Jeg tror, at det har gjort en stor forskel, og det er nok grunden til, at jeg har gjort det så godt inden for MMA."

"Når jeg går ind i buret, repræsenterer jeg mig selv og alle før mig."

Efterhånden som hun er blevet ældre, er Janay blevet mere interesseret i sin families historie. Hun har maoriske rødder på sin afdøde fars side. Musikken holder hende forbundet med sin kultur. "Musik er en stor del af at være maori, i vores kultur, i vores dans og i vores religion. Når jeg lytter til den musik, minder det mig helt sikkert om at trække på mine forfædres styrke. Så hver gang jeg går ind i buret, er det mig og alle før mig. Og jeg tror, at det gør en stor forskel."

Janay Harding i buret

"Intet vil forhindre mig i at blive verdensmester og opnå alle de ting, jeg ønsker at opnå."

Hun har blikket rettet mod større ting i horisonten. "Min drøm er helt sikkert at blive verdensmester," siger Janay. "I kampsport er der mange op- og nedture. Men når alt kommer til alt, tror jeg, at jeg virkelig har været i stand til at presse mig selv og holde fokus på målet. Så intet vil forhindre mig i at blive verdensmester og opnå alle de ting, jeg ønsker at opnå i min karriere. Og jeg tror, at det er den slags, der virkelig motiverer mig på de hårde dage, at jeg vil være fantastisk uanset hvad, og jeg er nødt til virkelig at fastholde den tankegang."

Janay Harding iført Bose Sport Earbuds under træning
Overingeniør hos Bose Mike D'Agostino med Bose Noise Cancelling Headphones 700

"Vi ved, at den største grund til, at folk køber Bose-produkter, er, at de ønsker fantastisk lyd."

Når Janay træner til en kamp, bruger hun Bose Sport Earbuds. Hos Bose er Mike D'Agostino en overingeniør, der arbejdede på øretelefonerne, især på deres lyd. "Vi sætter vores kunder i første række," siger Mike. "Vi ved, at den største grund til, at folk køber Bose-produkter, er at de ønsker fantastisk lyd. Det betyder, at hver gang vi kommer ud med noget, forventer de, at det er mindst lige så godt som det tidligere produkt, hvis ikke bedre."

"Hvis jeg sætter disse øretelefoner i og sætter noget musik på, som jeg elsker, får jeg energi af det, jeg hører."

Ifølge Mike var målet for Bose Sport Earbuds ikke at lave noget til nogen, der hader at træne, så de er nødt til at lytte til noget, mens de gør det. I stedet var målet at lave noget, der kan kickstarte din træning, selvom du ikke er klar. Mike siger: "Vores mål var: "Hvis jeg sætter disse øretelefoner i og sætter noget musik på, som jeg elsker, får jeg energi fra det, jeg hører. Det får mig til at bevæge mig. Det giver mig lyst til at træne eller træne i længere tid. Eller tage en omgang eller et sæt eller en gentagelse mere. Jeg havde mange oplevelser, mens vi arbejdede på øretelefonerne, hvor jeg fik indstillet dem på en ny måde, og jeg satte et nyt album på, som jeg lige havde opdaget, og det ville få mig helt op i gear. Og så løb jeg ud af mit kælderkontor for at løbe en tur. At arbejde på produktet fik mig til at bruge produktet. Det er mit job, ikke?"

Sorte Bose Sport Earbuds

"Vi vil aldrig stoppe med at forsøge at lave ting, der lyder bedre".

Ligesom Janay ikke føler, at noget kan forhindre hende i at opnå sin drøm om at blive verdensmester, føler Mike det samme om det, han laver. "Hele grunden til, at vi er her, er for at give dig fantastisk lyd," siger han. "Vi vil aldrig stoppe med at forsøge at lave ting, der lyder bedre. Og vi vil aldrig stoppe med at forsøge at gøre dit liv bedre ved at give dig den bedst mulige lyd."

RELATEREDE PRODUKTER

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne