NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Kvinde iført Bose QuietComfort øretelefoner II

Støjdæmpning bringer fred til juletravlheden

Julen burde være en tid med hvile og afslapning med familien, men i virkeligheden har den en tendens til at skabe en god mængde stress og jag. I takt med at alle kæmper for at få styr på deres to do-lister, bliver hjemmet et hektisk sted at være – der er julegaveindkøb, julepynt, der skal hænges op, rengøring, gæster, umulige børn og gløgg, der skal laves.

Midt i dit julekaos kan du give dig selv nogle rolige stunder med støjdæmpning. Teknologien kan hjælpe dig med at navigere rundt i alt det, der foregår under familiesammenkomsterne, og få det bedste frem i dig i den skønne juletid.

En kvinde, der bruger action-knappen på QuietComfort 45 hovedtelefonerne og en kvinde med Bose QuietComfort øretelefoner

Hvad gør hovedtelefoner med støjdæmpning?

Aktiv støjdæmpning fungerer ved at overvåge støjen omkring dig og udsende et signal på den modsatte frekvens, der “annullerer” signalet. Fordelene ved hovedtelefoner med støjdæmpning kommer fra den boble af stilhed, som denne frekvens skaber, hvilket gør de medier, du lytter til, klarere end nogensinde før under støjende forhold – selv om du normalt næsten ikke kan høre dig selv tænke. I julen kan det være den flugtmulighed, du har brug for til at klare dig igennem med din julestemning intakt.

Slap af, mens du rejser

Rejser er en del af DNA'et i støjdæmpning. Teknologien blev oprindeligt udviklet til piloter, og det første par hovedtelefoner med støjdæmpning kom til verden, da Boses grundlægger Amar Bose havde en dårlig lydoplevelse på en flyrejse – og besluttede sig for at finde en løsning.

I betragtning af hvor intenst det kan være at rejse i julen, kan et par Bose QuietComfort®-øretelefoner II blive din bedste rejsekammerat. Summende samtaleanlæg? Hvinende tog? Skrigende babyer? Det hele forsvinder. Det eneste, der er tilbage, er dig og dit lydbillede. De er desuden kompakte, lette at bære og har strøm til 24 timer.

En mand med Bose QuietComfort øretelefoner II udenfor og en mand, der tager en af sine Bose QuietComfort øretelefoner II ud af opladeretuiet
En kvinde, der bruger berøringsknapper på Bose QuietComfort øretelefoner udenfor, og en kvinde, der lægger opladeretuiet til QuietComfort øretelefoner i lommen

Behageligere shopping

Uanset om du handler inde i centrum eller i et center i forstaden, kan du være sikker på én ting – trafik, uanset om det er til fods eller i bil. Butikkerne pynter op med udstillinger for at lokke store, larmende folkemængder til, og de spiller julemusik i stride strømme.

Når du møder en mur af lyd, kan du tage øretelefoner med støjdæmpning på for at vælge dit eget soundtrack til dagen. De vil holde kaosset ude, så du kan holde fokus på den opgave, der er foran dig. At fjerne ekstern støjstimulering kan også hjælpe dig med at føle mere ro og måske endda gøre den lange kø ved kassen til en fornøjelse. På trods af støjen fra verden udenfor kan du nyde et stille øjeblik med din yndlingsmusik eller lydbog.

Skab en flugtmulighed

Til jul er hjemmet ofte et fuldt hus, når børnene er hjemme fra skole, venner og familie kommer på besøg langvejs fra, og naboer og kolleger kommer forbi med endnu mere hjemmebag. Med så meget aktivitet er det nemt at føle sig overstimuleret.

Tag et par Bose hovedtelefoner med støjdæmpning 700 på – så finder du straks ro. Gør det hele lidt mindre hektisk, når hver eneste lyd i verden forsvinder, herunder radiatorens bankelyde og støjen fra opvaskemaskinen. I dette rum er ro i sind, krop og ånd inden for rækkevidde.

En kvinde med Bose hovedtelefoner med støjdæmpning 700 på udenfor og Bose hovedtelefoner med støjdæmpning 700 på et bord
En kvinde med Bose QuietComfort øretelefoner II og en mand med QuietComfort 45 hovedtelefoner på, mens han arbejder

Få forbindelse til dem, du holder af

For dem, der ikke kan eller vil rejse, kan kontakt med venner og familie foregå online ved at oprette forbindelse digitalt via videoopkald.

Julen betyder ofte sammenkomster med masser af mennesker og en masse støj. Mikrofonsystemerne i Boses øretelefoner og hovedtelefoner med støjdæmpning er designet specielt til disse miljøer og situationer.

Seks mikrofoner fjerner omgivende støj, så du bedre kan høre den, der ringer op, mens fire andre undertrykker forstyrrende lyde omkring dig for at sikre, at den, der ringer op, kan høre dig tydeligt – selv midt i et overfyldt, støjende rum. Desuden gør den nyeste Bluetooth-teknologi og de eksterne berøringsknapper det nemt at skifte mellem musik og opkald, uden at du nogensinde behøver tage din enhed frem.

Find din fred og glæde

Øretelefoner og hovedtelefoner med støjdæmpning er en fantastisk julegave. Men de kan faktisk give endnu mere værdi for dig selv, så de kan dæmpe – hvis ikke få helt bugt med – de stressfaktorer, der får din indre julehader frem. Fordelene ved hovedtelefoner med støjdæmpning kan også give dig den plads, du har brug for til at finde freden og elske julen.

En mand med Bose QuietComfort øretelefoner 45 på udenfor og QuietComfort øretelefoner II på et bord

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Fem måder hvorpå de nye QuietComfort® øretelefoner II løfter niveauet for øretelefoner
Sådan betjener du Boses trådløse øretelefoner: stryg, tryk og hold
Sådan giver personligt tilpassede øretelefoner dig den bedste lyd og pasform