Kvinde med Bose QuietComfort Earbuds II på

Støjreduktion bringer fred til juletravlheden

Julen skal være en tid med hvile og afslapning med familien, men i virkeligheden har julen en tendens til at skabe en vis mængde stress og jag. I takt med at alle kæmper for at få styr på deres to do-lister, bliver hjemmet et hektisk sted at være – der er gaver, der skal købes, julepynt, der skal hænges op, rengøring, gæster, umulige børn og gløgg, der skal drikkes.

Midt i dit julekaos kan du give dig selv noget ro med støjreduktion. Teknologien kan hjælpe dig med at navigere rundt i alt det, der foregår under familiesammenkomsterne, og få det bedste frem i dig i den skønne juletid.

En kvinde, der bruger handlingsknappen på QuietComfort 45 hovedtelefonerne og en kvinde med Bose QuietComfort Earbuds

Hvad gør støjreducerende hovedtelefoner?

Aktiv støjreduktion fungerer ved at overvåge støjen omkring dig og udsende et signal på den modsatte frekvens, der "annullerer" signalet. Fordelene ved støjreducerende hovedtelefoner kommer fra den boble af stilhed, som denne frekvens skaber, hvilket gør de medier, du lytter til, klarere end nogensinde før under støjende forhold – selv om du normalt næsten ikke kan høre dig selv tænke. I julen kan det være den flugtmulighed, du har brug for til at klare dig igennem med din julestemning intakt.

Slap af, mens du rejser

Rejser er en del af DNA'et i støjreduktion. Teknologien blev oprindeligt udviklet til piloter, og det første par støjreducerende hovedtelefoner kom til verden, da Boses grundlægger Amar Bose havde en dårlig lydoplevelse på en flyrejse – og besluttede sig for at finde en løsning.

I betragtning af, hvor intense rejser kan være i julen, kan et par Bose QuietComfort® Earbuds II blive din bedste rejsekammerat. Summende samtaleanlæg? Hvinende tog? Skrigende babyer? Det hele forsvinder. Det eneste, der er tilbage, er dig og dit lydbillede. De er desuden kompakte, lette at bære og med strøm til 24 timer.

En mand med Bose QuietComfort Earbuds II udenfor og en mand, der tager en af de to Bose QuietComfort Earbuds II ud af opladningsetuiet
En kvinde, der bruger berøringsknapper på Bose QuietComfort Earbuds udenfor, og en kvinde, der lægger opladningsetuiet til QuietComfort Earbuds i lommen

Rarere shopping

Uanset om du handler inde i centrum eller i et center i forstaden, kan du være sikker på én ting – trafik, uanset om det er til fods eller i bil. Butikkerne pynter op med udstillinger for at lokke store, larmende folkemængder til, og de spiller julemusik i stride strømme.

Når du møder en væg af lyd, kan du tage støjreducerende øretelefoner i for at vælge dit eget soundtrack til dagen. De vil holde kaos ude, så du kan holde fokus på den opgave, der er foran dig. At fjerne ekstern støjstimulering kan også hjælpe dig med at føle mere ro og måske endda gøre den lange kø ved betaling til en fornøjelse. På trods af støjen fra verden udenfor kan du nyde et stille øjeblik med din yndlingsmusik eller lydbog.

Skab en flugtmulighed

Til jul er hjemmet ofte et fuldt hus, når børnene er hjemme fra skole, venner og familie kommer på besøg langvejs fra, og naboer og kolleger kommer forbi med endnu mere hjemmebag. Med så meget aktivitet er det nemt at føle sig overstimuleret.

Tag et par Bose Noise Cancelling Headphones 700 på, så kan du straks finde ro. Lad tiden gå langsommere, når hver eneste lyd i verden forsvinder, herunder radiatorens bankelyde og opvaskemaskinens summen. I dette rum er ro i sindet, krop og ånd inden for rækkevidde.

En kvinde med Bose Noise Cancelling Headphones 700 på udenfor og Bose Noise Cancelling Headphones 700 på et bord
En kvinde med Bose QuietComfort Earbuds II og en mand med QuietComfort 45 headphones på, mens han arbejder

Få forbindelse til dem, du holder af

For dem, der ikke kan eller ikke vil rejse, kan kontakt med venner og familie foregå online ved at oprette forbindelse digitalt via videoopkald.

Julen kan ofte betyde sammenkomster med masser af mennesker og en masse støj. Mikrofonsystemerne i Boses støjreducerende hovedtelefoner og øretelefoner er designet specielt til disse miljøer og situationer.

Seks mikrofoner fjerner omgivende støj, så du bedre kan høre den, der ringer op, mens fire andre undertrykker lydforstyrrelser omkring dig for at sikre, at den, der ringer op, kan høre dig tydeligt – selv midt i et overfyldt, støjende rum. Desuden gør den nyeste Bluetooth-teknologi og de eksterne berøringsknapper det nemt at skifte mellem musik og opkald uden nogensinde at skulle tage din enhed frem.

Find din fred og glæde

Støjreducerende hovedtelefoner og øretelefoner er en fantastisk julegave. Men de kan faktisk give endnu mere værdi for dig selv, så de kan dæmpe – hvis ikke eliminere – de stressfaktorer, der får din indre julehader frem. Fordelene ved støjreducerende hovedtelefoner kan også give dig den plads, du har brug for til at finde freden og elske julen.

En mand med Bose QuietComfort Earbuds 45 headphones på udenfor og QuietComfort Earbuds II på et bord

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

5 måder hvorpå de nye QuietComfort® Earbuds II får øretelefoner op på et helt nyt niveau
Sådan betjener du Boses trådløse øretelefoner: stryg, tryk og hold
Sådan giver personligt tilpassede øretelefoner dig den bedste lyd og pasform