NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

John Summit skaber energi med musik

John Summit, der holder en transportabel Bose SoundLink Max-højttaler
Bose x John Summit

Mixer beatet. Mærker pulsen.

Kun få formår at skabe en stemning, der samler tusinder af festglade folk. For DJ og producer John Summit er det nemt. Med sin smittende energi, lidenskab for sit håndværk og dybe forståelse for sit publikum er John gået fra at styre fester til at styre store mængder af mennesker. Og fordi han er besat af musik, værdsætter han lydkvalitet højere end noget andet. Bose SoundLink Max-højttaleren giver ham mulighed for at høre de fine detaljer og den dybe bas i musikken med den kraft, der skal til for at matche hans energi. For John er der intet, der kan måle sig med, når energi deles med andre og opbygges fra det øjeblik, hvor beatet begynder – uanset, om han fyrer den af med vennerne eller optræder til verdens største festivaler.

John Summit med en transportabel Bose SoundLink Max højttaler

“Jeg var altid ham med AUX-kablet, så det var helt naturligt for mig at blive DJ.” 

Hvordan kom du i gang med elektronisk musik?

“Under min opvækst lyttede jeg til en masse klassisk rock sammen med mine forældre, men også Radiohead og Animal Collective. Det var ikke før jeg begyndte at gå til liveshows og koncerter, hvor jeg i den grad rykkede på dance-musik, fordi publikum altid gav den fuld gas, og jeg føler mig afhængig af den energi. Det første show, jeg så, var med Deadmau5 på Lollapalooza, mens regnen silede ned. I det øjeblik vidste jeg, at jeg ville være fuldtids-DJ og -producer”.

John Summit, der bærer en transportabel Bose SoundLink Max-højttaler i skulderremmen
John Summit iført Bose Ultra åbne øretelefoner

Hvad er hemmeligheden bag udvælgelsen af numre til dine fantastiske sætlister?

“Jeg tror, at med min opvækst, hvor jeg gik til masser af koncerter og raves hver eneste weekend, ved jeg nøjagtig, hvad publikum er ude efter, når det handler om at lave og spille musik. Jeg ved også, hvad jeg personligt godt kan lide. Når det handler om at lave musik, kan jeg lide at lave den til masserne, til folket, men også ting, som inspirerer mig”.

“Den følelse jeg får, når jeg optræder foran mange mennesker, er fuldstændig euforisk”.

John Summit, der bærer en transportabel Bose SoundLink Max-højttaler i sin hånd ved skulderremmen
Transportabel Bose SoundLink Max-højttaler

Har du nogle tanker om den nye SoundLink Max-højttaler?

“Lyd betyder alt for mig. Jeg nægter at lade venner og familie høre min musik, hvis den ikke har en god bas. Det vigtige ved Bose SoundLink Max er, at den har så meget bas, som der skal til for at give dig klar lyd, når du lytter til house-musik. Så længe du har bas, så længe er der gang i festen”.

“Følelsen af at være i zonen, når jeg laver musik, er den største rus, jeg kan opnå”.

John Summit med Bose QuietComfort Ultra hovedtelefoner på

Kan du beskrive følelsen af at være i den kreative zone?

“Følelsen af at være i zonen, når jeg laver musik, er den største rus, jeg kan opnå – en 100 % naturlig rus, som er grunden til, at jeg forsøger at opnå den døgnet rundt og laver musik hver eneste dag. Det meste af tiden prøver jeg at lytte til undergrundsmusik for at blive inspireret ved at surfe på internettet og bruge YouTube, SoundCloud og alt muligt andet. Det er altid den nye generation, som inspirerer mig”.

RELATEREDE PRODUKTER

Relaterede historier

Udendørshøjttalere til at skabe den bedste vibe med når som helst
Er din højttaler vandtæt?