NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Normani bruger Bose QuietComfort Earbuds II og Bose QuietComfort 45 Headphones

Normani er klar til et episk samarbejde

Bose x Normani

Normani er klar til karrierens vigtige comeback med hendes længe ventede debutalbum, som er lige om hjørnet! Vi snakkede om hendes kreative proces, og hvad der kræves for at udgive det første album.

“JEG BESTRÆBER MIG ALTID PÅ AT VÆRE BANEBRYDENDE OG INNOVATIV.”

NORMANI

Normani med Bose QuietComfort Earbuds II
Normani med Bose QuietComfort 45 Headphones

Normanis krop har brug for bevægelse

Hendes dedikation til håndværket,som en naturlig danser, tændes af hendes første passion: bevægelse. Måden, som percussion klikker, klapper og dunker på, styrer hendes krops bevægelser – og det har meget at gøre med den plade, hun skaber.

Sound is power
Normani med Bose QuietComfort Earbuds II

Hvad går din kreative proces ud på?

“Det begynder med en følelse

“Det begynder med en følelse, og jeg er meget visuel fra start til slut … jeg tænker, at mit vigtigste mål bare er at fokusere på at overgå mig selv, og virkelig bare konkurrere med mig selv.”

Normani med Bose QuietComfort Earbuds II

Hvordan passer hovedtelefonerne ind i denne proces?

“Jeg skal høre hvert lag af alt. Jeg vil høre harmonierne.

Jeg vil høre hver enkel del af instrumenteringen. Det er den bedste måde at lytte til en plade på, især hvis de er støjdæmpende.”

Bose QuietComfort Earbuds II

QuietComfort Earbuds II’s virkningsfulde lydklarhed plus støjdæmpning gør, at det føles naturligt at blive fortabt i rytmen – lige som hitmageren kan lide det.

Musik har altid været et fristed for Normani – og hendes familie

"(Da min mor gennemgik kemoterapi) var det, der virkelig holdt modet oppe på hende, FaceTime og spørgsmålet “Hvordan går det med optagelserne?”. Hun er altid ivrig efter at høre de nye optagelser, som vi har arbejdet på.

Og så et år senere, da min far blev diagnosticeret, så ville han sige halvvejs gennem behandlingen, “Jeg er klar til, at du erobrer verden.”

“Musik har reddet mig så mange gange.”
Normani med Bose QuietComfort 45 Headphones

Hvad ønsker du at blive husket for af denne generation?

“Da jeg var yngre, så var jeg taknemmelig for alle verdens Janets, og Ciaras og Destiny's Child at se på, så jeg kunne genkende mig selv, jeg følte mig repræsenteret. Så for mig, har jeg altid sagt, at det drejer sig om repræsentation. Og jeg føler, at jeg er et levende bevis på, at alle kan nå deres mål bare så længe de fokuserer på det og tror på det.”

Normani med Bose QuietComfort 45 Headphones

Til sidst, hvilket råd vil du give dit yngre jeg?

“Du kan godt, det går godt, stop med at tænke for meget over det.

Det er dybt, men ikke så dybt. Du har alle de redskaber, som du behøver for at nå dit fulde potentiale og følge det fodspor som Gud har lagt ud for dig, og hvad der er til dig, er til dig, stol på det.”

“Du har din egen stemme … stole mere på dig selv.”

RELATEREDE PRODUKTER