NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Fem måder aviation-headsets får en opgradering på

Mandlig pilot, der bærer et Bose A30 Aviation-headset

Aviation-headsets er kritiske værktøjer for piloter på alle niveauer, som sørger for en komfortabel, glat – og sikker – flyvning. Derfor indeholder de ofte den bedste teknologi og de nyeste opfindelser. Boses støjdæmpningsteknologi blev opfundet med piloter for øje. Funktionerne og mulighederne er kun vokset med årene, og Bose A30 Aviation-headsettet er det perfekte eksempel på dette.

Det nye headset ser måske ud som sin forgænger, A20 Aviation-headsettet, men det løfter din oplevelse i luften takket være en række opgraderinger. Her kan du se, hvordan.

1. Lettere justering

Den innovative fjeder med drejeled i midten øverst på hovedbøjlen på Boses aviation-headsets sørger for, at piloten har det komfortabelt på lange flyvninger. Hvor A20 blev kendt for denne vigtige og komfortable designfunktion, går A30 endnu længere ved konsekvent at lette justeringen med 20% på mange forskellige hovedstørrelser. På den måde kan piloterne bære deres headsets i længere tid fremfor at skulle tage dem af lejlighedsvist for at lette trykket på hovedet.

Kvindelig pilot iført et Bose A30 Aviation-headset
Pilot og passager, som bærer Bose A30 Aviation-headsets i et lille privat fly

2. Tre tilstande for aktiv støjdæmpning

Bose er, som en af opfinderne af støjdæmpningsteknologi, særligt interesseret i denne funktion, og hvordan den hjælper piloter. A30 tager headsetteknologien til et nyt niveau ved at omfatte tre forskellige tilstande for aktiv støjdæmpning. Dette betyder, at piloten kan justere dæmpningsniveauet, så det passer bedre til situationen. Tilstanden høj støjdæmpning er ideel til små fly og luftfartøjer med stempelmotor, der ofte larmer meget. Til gengæld er lav støjdæmpning velegnet til kommunikation luftfartøjer, som er mere støjsvage. I denne tilstand reducerer headsettet motorens lavfrekvente rumlen, men tillader stadig stemmeregistrering, så du kan føre samtaler med andenpiloter eller andre personer i cockpittet. Mellem-tilstand giver den rette mængde dæmpning, som foretrækkes af mange piloter i luftfartøjer under tryk.

3. Samtale ved tryk på ørekop

Nu, hvor piloter har adgang til ekstremt komfortable headsets, behøver de ikke tage dem af for at lette trykket på hovedet under lange flyvninger. Med denne nye funktion omstilles ørekoppen til “lav tilstand” for støjdæmpning, når der trykkes på den to gange. Dette gør det muligt for piloter i jetfly og miljøer med mindre støj at tale sammen, hvor de ellers ville have løftet en ørekop for at kunne høre personen ved siden af sig, som ikke var på samtaleanlægget.

Mandlig pilot, der bærer et Bose A30 Aviation-headset
Pilot og andenpilot, som bærer Bose A30 Aviation-headsets

4. Forbedret kabel

Kablet på A30 er lettere og mere smidigt end nogensinde før, så det ikke kommer i vejen. Det opdaterede materiale bidrager til headsettets samlede komfort. Det er fleksibelt, blødt og nemt at bøje. Andre kabler kan være besværlige, men dette praktiske kabel giver piloter mulighed for at fokusere på at udføre en sikker og komfortabel flyvning, helt uden at gå på kompromis med holdbarhed eller ydeevne på kritiske områder såsom modstand overfor elektromagnetisk interferens.

Familie, der bærer Bose A30 Aviation-headsets på et lille fly

5. Avanceret aktiv støjdæmpning

Klar lyd er vigtigere end noget andet for kommunikationen. Det sammensurium af radioer, som piloter skal lytte til, er udfordrende nok i sig selv uden støjen fra omgivelserne. Aktiv støjdæmpning undertrykker baggrundsstøj, så piloter kan høre flyvelederen. A30 er opbygget omkring et avanceret digitalt system til støjdæmpning.

Pilot, som sidder i et cockpit, hvor han bærer et Bose A30 Aviation-headset, og vender sig om for at se på sin hund

Flyv med stil

A30 opretholder de bedste aspekter af de forrige generationer af aviation-headsets og introducerer forbedrede materialer og avanceret teknologi. Headsettet har alt, du forventer fra et aviation-headset af høj kvalitet, herunder over 40 timers batterilevetid, Bluetooth-muligheder og en passiv tilstand med en praktisk automatisk slukkefunktion. Og selvom A30 er pioneren indenfor den bedste headset-teknologi på markedet, lever det stadig op til sikkerhedskravene til luftfart og opfylder de seneste FAA- og EASA TSO-standarder. Flyv med stil – og komfort – med dette nye elegante design. Det er trods alt Boses førende teknologi og komfort, der er grunden til at passagerer foretrækker os, når det handler om de bedste støjdæmpende hovedtelefoner til fly.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER