NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

En smartsoundbar kan gøre meget mere end at få dit TV til at lyde bedre

En soundbar kan forbedre dit TV. En smartsoundbar kan forbedre dit liv.

Smartsoundbars gør mere end at få TV'et til at lyde bedre

Hvis du er usikker på, om en soundbar er pengene værd, kan en smartsoundbar være det smarte valg for dig. Ja, smartsoundbars som Bose Smart Soundbar 700 og Bose Smart Soundbar 300 kan få dit TV til at lyde bedre. Men de kan gøre meget mere end det.

Start din dag med en smartsoundbar

En Bose-smartsoundbar er praktisk talt en smarthøjttaler og en soundbar i én. F.eks. har Bose-smartsoundbars Wi-Fi® og indbyggede stemmeassistenter*. Lad os f.eks. sige, at det er morgen. Du er ved at gøre dig klar til arbejde. Du laver en masse ting på samme tid, og du har travlt. Med en Bose-smartsoundbar skal du blot sige til for at få nyheder, vejr, trafik og meget mere – mens du har hænderne fri til at gå i bad, tage tøj på, spise og alt det andet, du skal nå, inden du skal ud af døren.

Hold beatet i gang

Din Bose-smartsoundbar kan hjælpe dig med at holde dig opdateret. Den kan også underholde dig. Hvis du er blandt dem, der kommer hjem og tænder for TV'et med det samme, er det sandsynligvis mere en vanesag end et bevidst valg. Hvad hvis du kom hjem og tændte for din soundbar i stedet? En smartsoundbar fra Bose er jo et kraftfuldt musiksystem til hjemmet. Takket være indbygget stemmestyring skal du blot sige til for at streame al din yndlingsmusik, internetradiostationer, podcasts og lydbøger – så kan du høre det hele i klar lyd, der fylder hele rummet. Du kan også gruppere en Bose-smarthøjttaler med alle andre Bose-smarthøjttalere, du har, så får du en problemfri lydoplevelse i hele dit hjem. Lyt til forskellige musiknumre i forskellige rum – eller det samme i alle rum samtidig, så alle kan synge med. Dine gæster kan også forbinde deres mobilenhed med din Bose-smartsoundbar via Bluetooth® og afspille deres yndlingsmusik.

Sig det. Se det.

Eksklusiv Bose Voice4Video™-teknologi udvider dine Alexa-stemmefunktioner, som ingen anden soundbar kan. Ud over at betjene din Bose-smartsoundbar kan du betjene dit TV og din kabel- eller satellitboks med din stemme. Ingen fjernbetjening. Ingen knapper. Ingenting. Tænd for dit TV, og spring til din yndlingsstation med én simpel anmodning til Alexa. Selv dine knap så teknisk smarte gæster vil føle sig som eksperter. Du kan endda foretage eller modtage opkald til Bose-smartprodukter, Amazon Echo-produkter og alle på din kontaktliste. Uden brug af hænder eller telefon og helt gratis.**

Om aftenen er det showtime

Som vi har set, er din Bose smartsoundbar en smarthøjttaler, der holder dig opdateret. Den er også et kraftfuldt musiksystem til hjemmet, der underholder dig. Men lad os ikke glemme det, den gør allerbedst. Og det handler ikke kun om, hvordan den skaber film, sport og mere lyd. Det handler også om, hvordan de føles – og hvad du føler, når du oplever det hele. Publikums buldren før et afgørende øjeblik i kampen. Brølet fra en T-Rex, når den brager ud af junglen. Lyd, som du kan mærke, er det, der gør en Bose smart soundbar til Bose. Hvad hvis du gerne vil se et program med Bose lyd, men ikke vil forstyrre andre? Du kan forbinde din Bose Smart Soundbar 300 eller Bose Smart Soundbar 700 til dine Bose Headphones 700 eller QuietComfort® 45 headphones for en personlig TV-lytteoplevelse. Med separate lydniveauer kan du sænke eller slukke for lyden på din soundbar, mens dine hovedtelefoner er klare og tydelige.

* Stemmeassistenter kan variere fra land til land.
**Opkaldsfunktionen er kun tilgængelig med Alexa. For at ringe til produkter skal begge parter opsætte denne funktion og være på Wi-Fi.
Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land


RELATEREDE PRODUKTER

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne