90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

FIND DEN PERFEKTE JULEGAVE

Find noget, der er betænksomt, personligt og mindeværdigt – på kort tid!

Julen skal være fyldt med fred og glæde. For mange mennesker er denne tid på året dog ikke festlig – den er hektisk. En af hovedårsagerne er, at man skal nå at finde de helt rigtige julegaver til alle sine kære.

Du har sikkert selv oplevet det. Du har suset rundt blandt hylderne i de lokale butikker på jagt efter den gave, der viser din bror, ægtefælle eller yndlingskusine, hvor meget du sætter pris på dem. Du har klikket rundt online i timevis. Og du har endnu ikke fået noget ud af dine anstrengelser – måske er du endda ved at komme helt i tvivl om, hvad dine nærmeste overhovedet ønsker sig.

Så hvad er den perfekte gave? Tre ting, du bør overveje: Er den betænksom (viser den, at du tog dig tid til at finde den rigtige gave, ikke bare den, der var hurtigst eller billigst), er den personlig (passer den til modtagerens interesser), og er den mindeværdig (gør den indtryk)?

Det er mildest talt svært at sætte kryds ved alle tre ting.

Her er nogle gaveidéer til julen

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Til teknikentusiasten

Derfor vil de elske dem: Teknikentusiasten elsker gadgets, ikke gimmicks. Det er ikke nok at købe en hightech-gave, der ser cool ud – det skal være noget, der er lige så funktionelt, som det er futuristisk. Derfor er Bose Noise Cancelling Headphones 700 et rigtig godt valg. De er fyldt med avancerede funktioner, som er virkelig banebrydende, men også super praktiske. De har f.eks. Google Assistent og Amazon Alexa indbygget, så dine hovedtelefoner bliver en fuldstændig håndfri stemmeassistent. De har også flere niveauer af støjreduktion og flere mikrofoner, der giver klare opkald. Din teknikentusiast vil helt sikkert elske dem – og dig.

Til den veloplagte vært

Det skal du give: Bose Portable Smart Speaker

Derfor vil de elske dem: Hvis der er én ting, som folk, der elsker at underholde gæster, ønsker sig, er det at kunne tage festen med sig overalt. Derfor er Bose Portable Smart Speaker helt perfekt: Det er en alsidig trådløs højttaler, der kan tilgå dit musikbibliotek via Wi-Fi®, når du er hjemme, og via Bluetooth ®, når du er ude. Den er let nok til at tage med på stranden, ud i baghaven eller i parken, og kraftfuld nok til at være midtpunktet i en improviseret limbokonkurrence. Den er desuden vandafvisende og har op til 12 timers batterilevetid, hvilket betyder, at den er klar til fest når som helst og hvor som helst – ligesom dens nye ejer.

Bose Portable Smart Speaker
SoundSport Free trådløse hovedtelefoner på glitter
SoundSport Free trådløse hovedtelefoner

Til sportsudøveren

Derfor vil de elske dem: Uanset om man mest giver den gas i weekenden eller er semiprofessionel, har alle glæde af produkter, der kan klare strabadserne ved fysisk træning. SoundSport Free trådløse hovedtelefoner er udviklet med henblik på, at aktive brugere kan løbe, hoppe og svede uden slinger i valsen, takket være StayHear+ sportsørepropperne, som bliver siddende, hvor de er. Hovedtelefonerne har en opladning på fem timer til lange træninger og et etui, der kan give yderligere to fulde opladninger (perfekt til lange vandreture eller langdistanceløb). De er vandafvisende, så din gavemodtager kan endda bære dem, når de løber i regnvejr – lidt regn skal ikke komme i vejen for deres træning.

Bose Frames Rondo på glitter med julekugler

Til fashionistaen

Det skal du give: Bose Frames solbriller med lyd

Derfor vil de elske dem: Du ved, at fashionistaen på din gaveliste vil foretrække en gave, der er både haute og hot. I stedet for en almindelig håndtaske, et tørklæde eller en hat kan du give din stilbevidste ven en anden type tilbehør – f.eks. de revolutionerende Bose Frames solbriller med lyd. Disse solbriller (som fås i en kantet eller afrundet model) er en elegant kombination af mode og funktion og ligner et par smarte solbriller på ydersiden, men indeni er de fyldt med miniaturiseret Bose-elektronik, der leverer omsluttende lyd til den person, der har dem på, mens de er næsten lydløse for omverdenen. Tilsammen giver det en oplevelse, som er lige dele high fidelity og high fashion – og som helt sikkert vil glæde den heldige, stilfulde modtager.

Bose Frames Alto
Bose Soundbar 500

Til underholdningsentusiasten

Det skal du give dem: Bose Soundbar 500

Derfor vil de elske dem: Denne person er vild med popkultur, og yndlingsbeskæftigelsen en lørdag aften er at streame den nyeste storfilm, lytte til yndlingsbandet for fuld udblæsning eller deltage i et multiplayer-videospil med en hær af virtuelle venner. Underholdningsentusiasten er en kender, når det gælder digitale medier, og vedkommende vil have et førsteklasses lydsystem – men ikke et, der dominerer hele rummet. Bose Soundbar 500 er kun 5 cm høj, så den passer perfekt under TV'et. Det er Boses slankeste soundbar til dato, men det smitter ikke af på lyden, takket være den patenterede teknologi, der optimerer lydniveauet og kvaliteten i ethvert rum i huset. Du kan også betjene den med Bose Music-appen, som forbinder brugere til deres personlige musikbibliotek og foretrukne streamingtjenester. Perfekt til fandrengene og -pigerne på din gaveliste.

Gaver, der bliver ved med at give

Har du endnu flere, du skal købe til? Se flere gaveguider fra Bose for at få flere idéer til shopping. Der findes mange forskellige mennesker ude i verden, men der er én gave, som alle værdsætter – dyb, klar og virkelighedstro lyd.

da